Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Recenze uživatele Mamlas k tomuto seriálu (5)

Lupin (2021) odpad!

Myslím, že celému Lupinovi by po 3 řadách slušela souhrnná délka 90 minut a mohl tak být obyčejným průměrným celovečerákem a ne takovou převalenou absurdní telenovelou. Hodnocení po sériích: 8%, 11%, 7%. Komentáře jsem napsal u jednotlivých sérií. ⬇️ 9% ()

Série 1 (2021) (S01) odpad!

1️⃣ V první sérii je hlavním hrdinou jakýsi nezajímavý pán a ten má záměr pomstít uvěznění svého otce. Je zde líčen jako hrdina, ale je to zejména sebestředný zloděj, lupič, únosce, vyděrač. No a tak tam kolem svých osobních záležitostí dělá 5 dílů tanečky, ačkoli by měl být spíše v base. Kromě kousku prvního dílu se prakticky nic moc zajímavého nestane a chybí tomu i nějaký konec. Pro plné pokrytí děje by stačilo to celé sestříhat na 1 takovou obyčejnou průměrnou epizodu s výběrem toho nejlepšího, která by šla aspoň normálně sledovat bez neustálého přeskakování vší té vaty. ⬇️ 8% ()

1. kapitola (2021) (S01E01) 

Obsahem dílu jsou samé otravné vykecávačky rodinného typu, nezbytné multikulturní, sociální, etnické a ekologické vsuvky a jedna loupež. Z celku bylo dívatelných asi 5 minut, zbytek vata. Nezaujalo ničím, další díly zkoušet nebudu. (6%) ()

Série 2 (2021) (S02) 

2️⃣ Druhá série je o trochu méně nudná než série první, avšak o to více absurdní až blbá. Kostrbatý hlavní hrdina navazuje na své úsili z první série, aby dokončil svou pomstu. Moc jsem nepochopil, proč to je jako druhá série, když to je jen zdlouhavé dokončování té první. ⬇️ 11% ()

Série 3 (2023) (S03) odpad!

3️⃣ Ve třetí řadě můžeme sledovat rodinné a pracovní tanečky hlavního recidivisty celých 7 nekonečných dílů. Série přináší recyklaci starého přístupu s novým nudným a absurdním příběhem a kupami vaty a blbostí. Zbytečná teenageří linka prudí i nadále, product placement na Nike taky a navíc přibyly nějaké nové, neméně otravné linky rodinné. Ve stavu převalené telenovely to pak končí useklým a dosti pitomým koncem. Ale to je jedno, protože už stejně bylo k nevydržení sledovat ten kolovrátek pořád dokola. ⬇️ 7% ()

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama