Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler nám po snímku “Uncut Gems” opět dokazuje, že jeho herecký projev zraje jako dobré víno. Osobně si myslím, že dramatické role, přesně jako je tato, jsou pro něj v této fázi kariéry mnohem lepší než nablblé a zapomenutelné rádoby komedie. Snímek Hustle právě z tohoto faktu těží, tudíž po většinu času Sandler “nesleze” ze záběru, což je více než dobře, jelikož právě on se svou celoživotní láskou k basketbalu dokáže celý film prodat (téměř) každému divákovi. Celé to působí hřejivě upřímně a má to onen kýžený pozitivní feeling, takže ve finále vůbec nevadí, že příběhová linie není nic nového pod sluncem a že stopáž působí lehce nataženě. Tohle se opravdu moc povedlo, pročež Vám snímek Hustle mohu jen a jen doporučit. Skvělá práce! (Netflix) „It's you against you out there.” ()

campix 

všechny recenze uživatele

Opět výborný Sandler. Na Hustle je krásně vidět, jak když přistupuje k látce, kterou miluje, tak se sebe dokáže vytáhnout naprosté maximum. Příběhově nejde o nic převratného. Prostě šablonovitý sportovní příběhu o vzestupu a plnění si svých snů. Nicméně v rámci svého žánru se jedná o ukázkové sportovní drama, takhle by to mělo vypadat. Atraktivní sportovní sekvence. Spousta známých basketbalových osobností na plátně a zpracování, které dokáže zaujmout. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Absolútny masterpiece. Žid Adam Sandler vo vážnej role a treba uznať, že pokiaľ nehrá retardovaného tak je fakt dobrý. Mnoho jeho rovesníkov na staré kolená stagnuje, ale on prežíva zrejme najlepšie obdobie svojej kariéry. Hustle síce neprichádza s ničím novým, zato ide smerom k divákovi so srdcom na dlani. Na filme je skrátka vidieť, že Adam Sandler basketbal skutočne miluje. Do desiatok menších rolí boli obsadené hviezdy NBA a všetko tak pôsobí maximálne autenticky. Táto snímka prináša náučný pohľad do života basketbalového skauta, pozadia draftu i fungovania celej organizácie. Naozaj jeden z najlepších športových snímkov za posledných 10, možno 15 rokov. (4.8.2022) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Fajn film, ale prečo je tak vysoko v červenom (zatiaľ) netuším. Jedine preto, že u Sandlera je dobrý film už raritou? Zároveň to pre neho bola aj srdcovka, lebo je zanieteným fanúšikom basketbalu. Ale filmy typu from zero to hero sme tu mali už veľa a neviem, v čom je tento lepší. Akurát, že v ňom hraje pár hviezd NBA. Aj to slovo hviezda je prisilné slovo. Ale vždy si na konci človek povie: už som to niekde videl. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Neviem ale určite lepšie ako Uncut Gems. Sandler znovu ukázal že vie zahrať aj vážnu úlohu a nie len komediu. Aj keď nejaké prvky tu sú. Basketbal ako šport ma nebavi ale film je to super a zaslúži si červene čísla. Videl som ho minulú sobotu a komentár aj hodnotenie pridávam až teraz. Netflix musí zabrať s takýmito filmami ak si ešte chce udržať nejakých svojich divakov. 4* ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama