Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (271)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

miluju sportovní dramata a i když Hustle do tohoto žánru nepřináší nic nového a jede podle klasické šablony kdy jsou hlavní postavy střídavě dole a nahoře, aby se nakonec dočkali zaslouženého úspěchu, vůbec mi to nevadí. Na Hustle je totiž vidět, že je to pro Sandlera jakožto sportovního fanouška srdeční záležitost a svou přítomností dělá z celého filmu hodně feel good záležitost. Celé to působí neuvěřitelně přirozeně i ve chvílích, kdy hlavní hrdinové musí podle scénaře spadnout na dno aby se následně mohli odrazit k lepším zítřkům. Sám Sandler tu pak potvrzuje že tyhle role kde se nemusí pitvořit a dělat humor za každou cenu mu skvěle sedí a ač ho mám rád i v komediích, moc rád uvidím víc filmů s ním, které budou brnkat na vážnější notu...80% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Do you love this game? I mean, love it with your whole heart. Because if you don't, let's not even bother. Let's not open that door. They're just going to slam it in our face. I love this game. I live this game." Hodně dobře. Na další film od Adama Sandlera jsem se skutečně těšil. Obzvlášť když vím jaký je on basketbalový fanoušek. Proto udělat film o basketbalu, kdy mu bude role ušitá na tělo je vlastně něco jako splněný sen. Hustle přesně takový je. Šablonovitě opisuje Warriora i Rockyho (Phili huh?)... A mnoho dalších. Sice by nemusel na konci tak moc přešlapovat, ale nijak mi to nebrání si film užít plnými doušky. Tohle je prostě film, který funguje jednou za dekádu a Sandlerovi se to podařilo. Podařilo se mu prodat mi film o sportu co mi vůbec nic neříká. Vím, že z něj trhlé komedie udělali hvězdu, a ani tady se svému typickému humoru nakonec nevyhne. Přesto mu vážně role sednou čím dál více. Další sportovní film o cestě na vrchol a splnění snu. Ovšem tenhle má i duši. (88 %) ()

Reklama

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Za pěkný soundtrack čtvrtou hvězdu, jinak se ten film potácí těsně mezi dost dobrým průměrem a lehkým nadprůměrem a dává tušit, že tam je ambice dát i něco navíc, všechno je totiž na svém místě, ale nikdy se to nedotáhne do něčeho, co svedl třeba King Richard, krom tedy jednoho dojemného skoku do bazénu a "good mood" závěrečných titulků. Ne, že bych tvůrcům nefandil, snad se poučí, kdy i více zatlačit na pilu. Pěkný večer s pěkným filmem? To Hustle splňuje každopádně. A ráno bude zase nový den. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"POSEDLOST VŽDYCKY PORAZÍ TALENT." Tady má někdo rád basket (a hodně moc)... a nenávidí fotbal, ten jediný pravý, evropský (a asi taky hodně moc :-)) a na filmu to jde znát (ta láska k basketbalu, ne nenávist k fotbalu :-)). Osnova je vlastně klasická, nic objevného, kvantum osobností z NBA to ale všechno přirozeně drží nad hladinou, což u filmů ze sportovního prostředí bývá vlastně zásadní. Sandlerovi se role poměrně i daří, v dramatické rovině tradičně, nicméně jedna věc se nepodařila - mezi Adamem a Queen je naprosto nulová chemie, tohle nebylo dobré castingové rozhodnutí (rodinná linie ve filmu vůbec nemusela být). 70% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Každý, kdo Adama Sandlera trochu sleduje, moc dobře ví, že má rád sport a hlavně, že miluje basketbal. BB také pravidelně zařazuje do svých filmů, ať už jde o Trestnou lavici, Drahokam či Machry. Není se tedy čemu divit, že se konečně pustil do celovečeráku totálně věnovanému právě tomuto sportu. A já jakožto fanoušek a hráč-amatér chrochtám blahem! Sportovních filmů jsou kvanta a jisté šablonovitosti se už jde málokdy vyhnout. Jenže tím mi došly výtky. Film od srdce, ze kterého je cítit láska k basketu. Zároveň jde o nejlepší Sandlerův film za posledních 10 let, nejen film samotný, ale hlavně jeho herecky bezchybný koncert. Předem je ale nutno upozornit, že nejde o komedii! Množství basketbalistů a celkově lidí z jeho prostředí je naprosto šílený. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno