Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hustle - působí na jednu stranu klíšovitě jak nějaká hecovací disneyovka, na druhou stranu se na to nekouká špatně i když ve strašný zkratce dost předvídatelné, co se bude dít. Sendler najde nadějného basketbalistu, basketbalista dostane na prdel od antilopy, pak trenuje a pak nadejny basketbalista natrhne prdel antilopě. Nic novýho, leč zabavý. Ale antilopa zbytečně moc ukecaná. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

miluju sportovní dramata a i když Hustle do tohoto žánru nepřináší nic nového a jede podle klasické šablony kdy jsou hlavní postavy střídavě dole a nahoře, aby se nakonec dočkali zaslouženého úspěchu, vůbec mi to nevadí. Na Hustle je totiž vidět, že je to pro Sandlera jakožto sportovního fanouška srdeční záležitost a svou přítomností dělá z celého filmu hodně feel good záležitost. Celé to působí neuvěřitelně přirozeně i ve chvílích, kdy hlavní hrdinové musí podle scénaře spadnout na dno aby se následně mohli odrazit k lepším zítřkům. Sám Sandler tu pak potvrzuje že tyhle role kde se nemusí pitvořit a dělat humor za každou cenu mu skvěle sedí a ač ho mám rád i v komediích, moc rád uvidím víc filmů s ním, které budou brnkat na vážnější notu...80% ()

Reklama

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Za pěkný soundtrack čtvrtou hvězdu, jinak se ten film potácí těsně mezi dost dobrým průměrem a lehkým nadprůměrem a dává tušit, že tam je ambice dát i něco navíc, všechno je totiž na svém místě, ale nikdy se to nedotáhne do něčeho, co svedl třeba King Richard, krom tedy jednoho dojemného skoku do bazénu a "good mood" závěrečných titulků. Ne, že bych tvůrcům nefandil, snad se poučí, kdy i více zatlačit na pilu. Pěkný večer s pěkným filmem? To Hustle splňuje každopádně. A ráno bude zase nový den. ()

Floweenka 

všechny recenze uživatele

No jasně, že je to film s Adamem Sandlerem (to mluví samo za sebe). Ale nejde o romantickou rodinnou komedii, i když rodinné vztahy zde hrají svou roli, takže jsme byli ušetřeni 90% boomer humoru.  Smyšlený příběh underdog Boa vykrade co může, nepřidává prakticky nic (takže *doplň si jméno hlavní postavy z random sportovního filmu* stojí za nic, ale má talent, pak se nedaří, pak se trénuje, pak se daří, konec), přesto je to.. prostě fajn. Nová generace filmů Adama Sandlera, ve kterých se mění z laškového otce rodiny ve stárnoucího pupkáče otce, který ještě nevzdal život. Jsem zvědavá, co přijde pak. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Opět výborný Sandler. Na Hustle je krásně vidět, jak když přistupuje k látce, kterou miluje, tak se sebe dokáže vytáhnout naprosté maximum. Příběhově nejde o nic převratného. Prostě šablonovitý sportovní příběhu o vzestupu a plnění si svých snů. Nicméně v rámci svého žánru se jedná o ukázkové sportovní drama, takhle by to mělo vypadat. Atraktivní sportovní sekvence. Spousta známých basketbalových osobností na plátně a zpracování, které dokáže zaujmout. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu si zahrály více než 2 desítky v té době aktivních nebo bývalých profesionálních NBA basketbalistů, kteří většinou ztvárnili sami sebe. Výjimkami ale byli například Juancho Hernangómez (Bo), Kenny Smith (Leon) nebo Anthony Edwards (Kermit Wilts), tedy právě ti, kteří dostali nejvíce prostoru. Kromě toho se zde objevilo i několik legend streetballu. (ArsenalEagle)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno