Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sportovních příběhů už byla celá kopa, ale jak to tak vypadá, tak nikdy jich není dost, aby jste se jich přejedli. Navíc zde je v hlavní roli civilní Adam Sandler, který je v tomto ohledu vždy skvělý a celé je to směřované na fanouška NBA, přičemž i nefanoušek si najde pár hezky zpracovaných životních dramat. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Opět výborný Sandler. Na Hustle je krásně vidět, jak když přistupuje k látce, kterou miluje, tak se sebe dokáže vytáhnout naprosté maximum. Příběhově nejde o nic převratného. Prostě šablonovitý sportovní příběhu o vzestupu a plnění si svých snů. Nicméně v rámci svého žánru se jedná o ukázkové sportovní drama, takhle by to mělo vypadat. Atraktivní sportovní sekvence. Spousta známých basketbalových osobností na plátně a zpracování, které dokáže zaujmout. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že u nás basket až tak silnou základnu nemá, ale to podle mě nebrání tomu, aby se pro tento film nadchlo velké množství lidí. Zaujalo mě to, bavilo mě to a to přitom basketu rozumím fakt málo :D Sandler - ok, Hernangomez - fajn se na něj dívat, nejvíc mě bavila Latifah :D Film má za mě skvělou hudbu! Tou mě to vtáhlo úplně nejvíc. A jsem ráda, že je tam ukázáno trošku více útrap, které hlavního hrdinu potrápily... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Sandler ve vážnějších rolích je stejně dobrý jako ten “komediální” Sandler a zde tomu není jinak. Jinak je to ale takový klasický sportovní film ve stylu from zero to hero, který výrazněji nenadchne, ale ani neznudí. Čtvrtou hvězdu ubírám za chybění finálního battlu, který by krásně završil celý film, takhle to může trochu působit, jakoby tvůrci moc nevěděli, jak celou záležitost uzavřít - a to je celkem škoda. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Snímek celkem hezky ukazuje, jaká je to řehole. Pro všechny co závidí sportovcům jejich prachy, že je to srandička, stačí trocha talentu a je to. Sandler je dobrej herec a mam ho rád. Vážná role mu sedí a to je dobře. Ne, že by mě komedie s ním nebavily, ale proč si ho zbytečně zaškatulkovat. Jen mi přijde na basket trochu malý. Film se dále snaží ukázat, kolik lidí se na tom všem podílí a kdo vlastně tahá za nitky. Bez servítek ukazuje nahou pravdu, že rozhodují vždy privilegovaní sráči, co klub zdědili po tatíkovi a ničemu nerozumí. Bože, jak já nesnáším tuhle nabubřelost, když si někdo myslí, že je něco víc. Čekal jsem nějaký klišé a dočkal se. Ale nebylo ho tam zase tolik. Od snímku jsem toho moc nečekal a příjemně mě překvapil. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu si zahrály více než 2 desítky v té době aktivních nebo bývalých profesionálních NBA basketbalistů, kteří většinou ztvárnili sami sebe. Výjimkami ale byli například Juancho Hernangómez (Bo), Kenny Smith (Leon) nebo Anthony Edwards (Kermit Wilts), tedy právě ti, kteří dostali nejvíce prostoru. Kromě toho se zde objevilo i několik legend streetballu. (ArsenalEagle)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama