Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí NBA, stárnoucí Adam Sandler výborný, no a španělský basketbalista Juancho Hernangomez úžasný.. Zcela náhodně objevený obrovský talent (a jeho trnitá cesta vzhůru) mě zaujal od chvíle, kdy jsem ho viděla hrát, prostě mě měl lusknutím prstů.. Mýma očima zdařilý sportovní film se skvělým ansámblem, asi tři herci a dva tucty basketbalistů, příjemná změna.. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Klasické sportovní drama. Kluk z těžkých poměrů se dostává na vrchol. Nechybí mladý debílek, který se ho snaží zničit, tréninková montáž, vzestup a pád na dno, abychom se mohli znovu zvednout. Problém vidím v rozfázování jednotlivých linek a faktu, že Stanova manželka je hodně naivní, a ačkoliv se problém s časem v rodině zmíní několikrát, na konci si na něj ani nevzpomenete. Vypíchnout se musí natáčení basketbalových a tréninkových záběrů, které působily velmi dobře a ukázaly vždy to, co bylo potřeba. Adam Sandler hraje nejlepší roli za poslední roky. A závěrečná montáž s titulky? Naprosto geniální a pěkný nápad. Je to kvalitní sportovní film… máte moji pozornost. 7,5/10 ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stojí to na perfektním Sandlerovi a atraktivním prostředí basketbalu. Bavilo mě, jak jezdil po světě a hledal talenty. Ukáže nám to i zákulisí draftu atd. Bohužel v druhé největší roli není herec, ale basketbalista a je to strašně znát. Ten kluk má nulové charisma a neumí hrát. Za celý film jsem si ho nedokázal oblíbit, linie s dcerkou je celkem debilní a prostě se vůbec nepodařilo vytvořit dojemný moment, nebo touhu přát mu úspěch. Naštěstí Sandler téměř nesleze z plátna a díky němu je to zábava. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Hrozně fajn věc. Jasně, šablonovité schéma, ve kterém si divák vlastně jen odškrtává dějové zákruty, ale v rámci feel-good sportovního dramatu to vlastně nemohlo být lepší. Skvělej Sandler, řada vtipných momentů a taky Queen Latifah, která mi snad poprvé nevadila v nějakým filmu. Jeden z těch filmů, který si člověk rád opakovaně pustí. 75 % ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hustle - působí na jednu stranu klíšovitě jak nějaká hecovací disneyovka, na druhou stranu se na to nekouká špatně i když ve strašný zkratce dost předvídatelné, co se bude dít. Sendler najde nadějného basketbalistu, basketbalista dostane na prdel od antilopy, pak trenuje a pak nadejny basketbalista natrhne prdel antilopě. Nic novýho, leč zabavý. Ale antilopa zbytečně moc ukecaná. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)
  • Ve filmu si zahrály více než 2 desítky v té době aktivních nebo bývalých profesionálních NBA basketbalistů, kteří většinou ztvárnili sami sebe. Výjimkami ale byli například Juancho Hernangómez (Bo), Kenny Smith (Leon) nebo Anthony Edwards (Kermit Wilts), tedy právě ti, kteří dostali nejvíce prostoru. Kromě toho se zde objevilo i několik legend streetballu. (ArsenalEagle)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama