Reklama

Reklama

Epizody(9)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Fr3d_K 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu ten hype kolem seriálu. Příběhová linka celou dobu strašně předvídatelná. Akce dobrá ale má my stát nadšením jen díky tomu, že tam tečou litry krve a lítají střeva na potkání ?? Nemyslím si. A když už je to tak adorováno tak bych čekal nějakej osobitější vizuál. Animace je jak přes kopírák. Naprosto zaměnitelná. 60% ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 90% | Jak normálně vůbec nejsem na tenhle víceméně klasický americký animační styl, tak tady mi sednul, jak ještě nikdy předtím. Příběh chytře vystavěný tak, že mě celou dobu bavilo objevovat co přijde dál a dokonce jsem si vyloženě užíval akční scény, které pořád mají neuvěřitelně daleko k tomu, co předvádí nejlepší anime seriály, ale na USA tvorbu parádní. Naprostá spokojenost. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál roku. Kirkmanovi je u prdele, co si myslíte o dnešních zažitejch animovanejch archetypech, a skrz bednu lije do obýváků hektolitry krve, vysypává pytle plný vnitřností a částí těl, a všechno to nezapomíná patlat na smysluplnej dospělej příběh. Obávám se, že nic lepšího [Amazon Prime] dlouho nenabídne, druhou řadu vyjímaje. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dospěláckých komiksovek není nikdy dost a Invincible zkrátka šlo zfilmovat jen animovaně, jelikož to co se tam všechno děje, tak by bylo sakra drahé natočit a vyrenderovat v reálu. Určitě mám raději hrané věci typu the Boys (taky od Amazonu), ale na vlnu Invincible jsem se naladil od prvního dílu a vlivem nekompromisnosti co se týče násilí a všeho mě to dokázalo mnohokrát strhnout. Zároveň nejsem u seriálové animované tvorby úplně zvyklý na klasickou 40+ minutovou stopáž, ovšem zde to hezky sedí a nezbývá než říct jediné, kdy už sakra bude ta druhá řada?! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutálna animovaná konkurencia pre The Boys, dokonca v brutálnosti The Boys aj predčiaca. Je to drsné, je to akčné, je to dramatické, je to krvavé ako sviňa, vnútornosti lietajú vzduchom. Prvá časť a potom finále zatiaľ prvej série pred Atom Eve prídavkom je niečo neskutočné, finále bolo tak unbeuberfuckinglievable, že to až pekné nie je. Prepracovať toto do live-action verzie, tak sa poseriem blahom a to možno aj doslova. Kde sa na toho hrabe akákoľvek konkurencia? ()

Galerie (134)

Reklama

Reklama