Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta kravovina, kde bud Myers pripomina Austina a dela ruzny narazky a dvojsmysly a to je obcas i vtipny a nebo predvadi naprosto sileny kokotiny a tam je vetsinou humor dost mimo, ze jsem fakt nechapal, co na tom ma bejt vtipnyho, pripadne to bylo trapny, ale misty to bylo tak debilni, az me to i pobavilo. Kdyz ale pominu tu hromadu silenejch vtipu, tak pribeh sam o sobe zas tak spatnej neni, na takovejhle druh filmu, navic Myers je fakt charismaticky hovado a film tahne a roztomila Alba je paradni. Takze celkove jsem se sice nenudil, ale zasmal jsem se jen hodne vyjimecne. ()

theo_phil 

všechny recenze uživatele

Pravda, pred shlednutim je dobre neco popit...ale je to proste skvele! Uplne nesmyslnej dej ala Hollywood a mraky paradnich foru....trochu drsnejsich, to jo. Kdo ma rad Borata, Little Britain nebo Austina Powerse, nebude zklaman. Pokud chce nekdo videt Jessicu Albu, Bena Kingsleyho nebo Justina Timberlakea v charakterni roli, asi bude zklaman.... To ze to dostalo Zlatou malinu je zrejme nejaka pomsta Hollywoodu, protoze s tim, co tam normalne produkujou jako komedie se to neda moc srovnavat... ()

Reklama

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Přestože by se to na základě kritik a recenzí mohlo zdát, Mike Myers neztratil své mojo ani nezbytný nadhled, zatímco se naváží do americké popkultury, způsobu života a přístupu k filozofiím a východním náboženstvím. Na první pohled se jedná o další z řady hloupých a fekálních komedií, která dojíždí na chabý příběh a tím pádem i scénkovitost s tím spojenou a vyložené rochnění se v trapných situacích, jenže - Myers má odpozorována klišé a schémata obdobných filmů, tak často vystupuje z dění, promlouvá přímo na diváka a dokazuje, že pokud se jde za nátěr, film je doslova nabitý parodickými narážkami pro zasvěcené, popkulturními aluzemi, hyperbolizací rasových a sociálních stereotypů a okázale boří tabu (sloni rulez!). Zároveň si tím důmyslně rozšiřuje svůj vlastní filmový fikční vesmír, do kterého tentokrát zařadil postavu, jež není dostatečně nosná. Za 3 geniální vtipy tři hvězdy, ale jinak zklamání. Sandlerův ZOHAN je mnohem stylovější a propracovanější, filmovější a zábavnější, Myersův GURU LÁSKY si zase podřizuje film k obrazu svému a vytvořil tak dílo, které jeho fanoušky nezklame, ale jiné otráví. Mariska Hargitay s Vámi. ()

El.Negros 

všechny recenze uživatele

Asi jen Mike Meyers dokáže udělat i naprosto otřesný film svým osobitým a zvráceně psychopatickým způsobem zábavný. Nic nedává smysl a džouky jsou o třídu levnější než becherovka v baru poslanecké sněmovny. Nikdo se tam ani nesnaží hrát…snad krom Jessicy Alby, která podává standardní výkon na hranici svých mentálních schopností. Tento snímek spadl tak moc hluboko pod úroveň hodnocení „odpad“, ze vytvořil svůj vlastní mini-vesmír (hned za dimenzí uschlých holubů z nosu a temně hnědých škrkanců otisklých na měsíc starých trenkách). Sám nevím proč, ale přesto jsem se tou bizarní směsicí špatné napodobeniny bangladéšského pouličního humoru od postižených retardů docela bavil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Myersův humor mám mnohem radší,než třebas Sandlerův,a i tady sem se párkrát opravdu vydatně zasmál...co je vcelku vhodné,je vidět film v originále,jelikož 90% opravdu dobrých fórů vychází ze slovních hříček atd...nebýt trošku horšího konce,uvažoval bych i o lepším hodnocení...velká škoda je,že větší prostor nedostal Justin Timberlake jako "Le Coq" Grande... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Jacques 'Le Coq' Grande je fanouškem Celine Dion, proto Justin Timberlake, který ho hraje, zaimprovizoval a v jedné scéně spontánně vyskočil na pódium a z plných plic zazpíval její písničku. Sám Timberlake se divil, jak jeho filmová partnerka Meagan Good dokázala udžet vážnou tvář. (HappySmile)
  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama