Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Neodpaduju rád, ale tohle????........Teď to jede na Nově (11.1.2011, čas 23:25) zachánila mě reklama, co to kur*a je??? Kdo na to dal peníze?? Kdo se kur*a na to dívá, to lidi v dnešním světě jsou fakt bez mozku? Ani Jessica to nezachrání. Ne že by uměla hrát, ale to její tělo.....ne........ ani hvězdu nedám ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Přestože by se to na základě kritik a recenzí mohlo zdát, Mike Myers neztratil své mojo ani nezbytný nadhled, zatímco se naváží do americké popkultury, způsobu života a přístupu k filozofiím a východním náboženstvím. Na první pohled se jedná o další z řady hloupých a fekálních komedií, která dojíždí na chabý příběh a tím pádem i scénkovitost s tím spojenou a vyložené rochnění se v trapných situacích, jenže - Myers má odpozorována klišé a schémata obdobných filmů, tak často vystupuje z dění, promlouvá přímo na diváka a dokazuje, že pokud se jde za nátěr, film je doslova nabitý parodickými narážkami pro zasvěcené, popkulturními aluzemi, hyperbolizací rasových a sociálních stereotypů a okázale boří tabu (sloni rulez!). Zároveň si tím důmyslně rozšiřuje svůj vlastní filmový fikční vesmír, do kterého tentokrát zařadil postavu, jež není dostatečně nosná. Za 3 geniální vtipy tři hvězdy, ale jinak zklamání. Sandlerův ZOHAN je mnohem stylovější a propracovanější, filmovější a zábavnější, Myersův GURU LÁSKY si zase podřizuje film k obrazu svému a vytvořil tak dílo, které jeho fanoušky nezklame, ale jiné otráví. Mariska Hargitay s Vámi. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kravina, která ale dokáže zaručeně pobavit všechny, kteří mají rádi (nebo jim alespoň nevadí) styl humoru, který produkuje Mike Myers. Je neuvěřitelné, že taková blbost dokáže po celých 80 minut solidně bavit. Ano, jsou tam trapárny, je to trošku sprostější, kecy často vůbec nedávají smysl, ale vše je uděláno s takovou láskou, pozitivismem a úsměvem, že to musí rozehřát okoralé srdce filmového diváka. A hudba - výtečná. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by od vás někdo vyžadoval odpověď na otázku co je to prvoplánový, povrchní a fekální humor, pusťte mu jako instruktážní video tento dokonalý příklad. Ale pozor; neříkám, že když já patřím do skupiny těch, kteří nevěřícně kroutí hlavou, jiným se to zákonitě nemusí líbit. Máte-li rádi slony... :-D ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Daj si odchod. Aj s tým vankúšom.“ Nechcem nikoho uraziť, ale keď toto uvidí 87-ročný Slovák, veľký fanúšik verejnoprávnej televízie, bude zhrozený z bahna, do ktorého svet upadol a začne hlásať o konci sveta. Čo sa mňa týka, je to presne ten typ maniakálnej komédie, akú chcem vidieť s Mikeom Myersom. Ale hral aj v lepších. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)
  • Víťaz 29. ročníka Zlatých malín v kategóriach: Najhorší film, najhorší mužský herecký výkon (Mike Myers), najhorší scenár (Mike Myers a Graham Gordy). (KazzaK)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama