Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

F.man 

všechny recenze uživatele

Upřímně, je to blbost. Šílená blbost. Normálně bych hodnotil tak jednou max jednou hvězdou... Ale za tu jednu scénu, v kanceláři trpaslíka musím zvednout hodnocení. Ano, je to jediná minutová scéna, ale tak jsem se v životě snad nikdy nesmál. Co na to, že pak už jsem neusmál snad ani jednou, co na tom, že děj snad film nemá žádný... Za tu jednu scénu musím. 2* ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl diktátorem vkusu, vzdal bych se postu, protože to je relativní. Co ale relativní není je relevance vtipů v závislosti na obeznámení se s kulturou (byť americkou), kinematografií a nejspíš i s osobnostmi, které vám film přináší. Netvrdím, že je Love Guru nejlepší anebo bez chyby. Je to prostě masakrózní mix který v sobě nese kromě komedie satiru a parodii a tak je to správné... Thanks to the Academy bitches!!! jo a Morgan Freeman voiceover rula!!! ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Absolútne som od tohoto filmu nič nečakal, tak ma nemohol sklamať. Popravde ja od všetkých filmov v ktorých hrá Mike Myers nič nečakám. Guru teda nie je výnimkou. Guru je postavička, ktorý sa snaží diváka pobaviť obscénnym humorom a vsádza stále na tú istú kartu, ako je sex, fekálie a podobné bullshity. Nádej svitá, keď na scénu prichádzajú vedľajšie postavy mne osobne sa Malco a Timberlake celkom páčili a dokázali ma dosť pobaviť. Aspoň je vidieť, že film nemusí byť vždy o hlavnom predstaviteľovi. Scéna s mrdajúcimi slonmi mi len podčiarkla hodnotenie. 30% ()

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak sem se na to těšil a takové zklamání se mi dostalo :( Čekal sem že to bude stejná sranda jako Austin Powers, nebo lehčí odvar,ale omyl omyl omyl. To že je děj předpovídatelný, to mi ani tak nevadilo,ale že se člověk zasměje jen dvakrát za film to mě fakt namíchlo. No nic.....budu dále čekat na Austina ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká škoda, že kopa z tých scén pôsobila tak strašne nasilu. Lebo inak je to veľmi schopná komédia, s dobrým humorom, hokejovo-guru príbehom a dejom (hoci klišé jak prasa). Ale aj tak proste fajn. Len fakt neznášam toto preháňanie, či už vo vizuálnych efektoch alebo v extrémne pojatých scénach. Do role Guru by sa mi však ešte lepšie hodil skôr Jack Black. A toho Justina Timberlaka som takmer ani nepoznal, našťastie od tohto filmu sa dostal aj k oveľa lepším úlohám, kde sa mohol aj lepšie odprezentovať. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Víťaz 29. ročníka Zlatých malín v kategóriach: Najhorší film, najhorší mužský herecký výkon (Mike Myers), najhorší scenár (Mike Myers a Graham Gordy). (KazzaK)
  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama