Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

theo_phil 

všechny recenze uživatele

Pravda, pred shlednutim je dobre neco popit...ale je to proste skvele! Uplne nesmyslnej dej ala Hollywood a mraky paradnich foru....trochu drsnejsich, to jo. Kdo ma rad Borata, Little Britain nebo Austina Powerse, nebude zklaman. Pokud chce nekdo videt Jessicu Albu, Bena Kingsleyho nebo Justina Timberlakea v charakterni roli, asi bude zklaman.... To ze to dostalo Zlatou malinu je zrejme nejaka pomsta Hollywoodu, protoze s tim, co tam normalne produkujou jako komedie se to neda moc srovnavat... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká škoda, že kopa z tých scén pôsobila tak strašne nasilu. Lebo inak je to veľmi schopná komédia, s dobrým humorom, hokejovo-guru príbehom a dejom (hoci klišé jak prasa). Ale aj tak proste fajn. Len fakt neznášam toto preháňanie, či už vo vizuálnych efektoch alebo v extrémne pojatých scénach. Do role Guru by sa mi však ešte lepšie hodil skôr Jack Black. A toho Justina Timberlaka som takmer ani nepoznal, našťastie od tohto filmu sa dostal aj k oveľa lepším úlohám, kde sa mohol aj lepšie odprezentovať. ()

Reklama

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Neodpaduju rád, ale tohle????........Teď to jede na Nově (11.1.2011, čas 23:25) zachánila mě reklama, co to kur*a je??? Kdo na to dal peníze?? Kdo se kur*a na to dívá, to lidi v dnešním světě jsou fakt bez mozku? Ani Jessica to nezachrání. Ne že by uměla hrát, ale to její tělo.....ne........ ani hvězdu nedám ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +humor a zábava -zřejmě to opravdu není snesitelné pro každého/// Film který u kritiky a hlavně pak u diváků v Americe totálně propadl a zařadil se k nejhorším filmům (co se tržeb týče) v historii. Pro mě osobně v něm navíc hraje Mike Myers, kterého spíš považuji za omyl přírody než za řádného herce. Nicméně i přes tenhle fakt a tvrdou kritiku mě tento film bavil. Už dlouho jsem neviděl tak ztřeštěný a nesmyslný film, že to bylo až k popukání. Komentátoři při hokejových zápasech, různé narážky na známé herce, hudební vsuvky na kytaru, sloni na ledě, kteří (je už po desáté? Mohu to sem napsat?)...no však si to domyslete. Jestliže mám být tedy základním kamenem filmu zábava, pak si tento film moje hodnocení právem zaslouží./// Celkem 72%/// ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta kravovina, kde bud Myers pripomina Austina a dela ruzny narazky a dvojsmysly a to je obcas i vtipny a nebo predvadi naprosto sileny kokotiny a tam je vetsinou humor dost mimo, ze jsem fakt nechapal, co na tom ma bejt vtipnyho, pripadne to bylo trapny, ale misty to bylo tak debilni, az me to i pobavilo. Kdyz ale pominu tu hromadu silenejch vtipu, tak pribeh sam o sobe zas tak spatnej neni, na takovejhle druh filmu, navic Myers je fakt charismaticky hovado a film tahne a roztomila Alba je paradni. Takze celkove jsem se sice nenudil, ale zasmal jsem se jen hodne vyjimecne. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu se ve finále NHL o Stanleyův pohár setkávají týmy Toronto Maple Leafs a Los Angeles Kings. Ve skutečnosti se však tyto kluby ve finále nikdy nesetkaly. (Lembi4)
  • Snímek se umístil na 3. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (Zodd)
  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama