Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettě. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ivan Majerovi sdělí, že se mu rozhodl pomoci především z důvodu, že potřebuje znovu otevřít školu, na které dříve Majer učil a chvíli ji vedl. Ivan žijící v ghettě zná problémy své komunity a ví, že zrušení jejich oblíbené školy jim neprospělo. Majer začíná oslovovat své bývalé kolegy a především žáky, aby mu pomohli. Řada jeho žáků má také svoje děti. S nimi zažívá řadu komických situací. Netuší ovšem, že ho stále sleduje Dostál (Jiří Krampol), nejstarší z mafiánské rodiny, který ví, že Majer byl propuštěn a rozhodne se pomstít svého syna i vnuka. (Tomáš Magnusek s.r.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

No Ty woe, kdyz si clovek mysli, že podlézt laťku tretiho dilu uz nejde, je hodne překvapen, kdyz pozna opak. Uwe Boll českého filmu vytáhl z ritě zmuchlaný scénář, kde z vraha dětí (nehledě na to, ze si zasloužili tvrdý pasťák) dělá postavu, která požaduje obdiv ostatnich a dostává ho. Davy, včetně bývalých kolegů ho velebí a váží si ho. Starý kmotr čeká v domově důchodců, aby následně domluvil najemneho zabijáka, mel dve gorily, limuzínu apod. Proc si teda kua nežije v luxusni vile, kdyz ma tolik peněz. A to nemluvim o to, že sleduje online popravu na notebooku, jídelně plné lidí... Nejhorší je vsak to herectví, pokud hrajete ve filmu, kde se objevují herecká esa, musíte aspoň trochu umět hrát, jinak hrozně boli, kdyz vidíte, jaký je Magnusek neumětel. Mno, těším se na petku, to si zase pošmáknu 😂. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Z celé série filmů se mi tento líbil nejvíc. I přesto je to ale hodně špatný film. Oproti originální trilogii se několik aspektů zlepšilo, ale v ostatních dělá Magnusek pořád ty samé chyby. Děj byl z velké části nezajímavý a několik jeho částí mi vůbec nedávalo smysl. V celém filmu je taky několik momentů, které se tváří, že jsou vážné, ale ve skutečnosti mi přišly spíše směšné. Postavy jsou pořád stejně jednostranné jako před deseti lety, spousta postav z originální trilogie se v tomto filmu vrátí, což fanoušci určitě ocení, i mně se to docela líbilo, ale štvalo mně, jak hrozně vnucené tam ty postavy byly. Herecké výkony byly většinou slabé, Magnusek se snažil, ale taky mu to spíš nešlo, nejlepší ze všech byl Zdeněk Godla, on je podle mě velmi talentovaný člověk, který si zaslouží mnohem lepší role. Prezentace byla mnohem lepší, což se dalo očekávat, nemluvím ale jen o kvalitě obrazu, film je po všech stránkách mnohem lépe natočený než celá původní trilogie. Hudba taky nebyla špatná, i když je jí ve filmu hrozně moc. 3/10 ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Bastardi 4: Reparát jsou paradoxně z celé série dost možná nejzajímavější, jako reparát samotný ovšem neobstojí. I tentokrát bude otázky vyvolávat především potencionální rasismus a filmařské schopnosti jejich tvůrce, i podle bouřlivých reakcí v sále se ovšem dá očekávat, že si čtvrtí Bastardi svou cílovku opět snadno najdou. Smyslnost návratu ovšem bude i nadále vyvolávat mnoho otázek.... ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele

Tohle upravdu mohlo být povedené pokračování, mohlo být lepší než původní trilogie a opravdu takovým reparátem. To by se ale musela ta mafiánská linka nechat v původní trilogii. Dostál se čtvrtých Bastardů nemusel dožít, a to drama na vyvážení komedie mohl být Hrdlička se svým gangem, který mi tam sice přišel taky docela uměle našroubovaný, ale aspoň se pravidelně prolínal s Majerovo dějovou linkou. Film působí jako by tam byly nějaké zásadní scény prostě vystřiženy. Vztahy některých postav se hrozně rychle změní, a my pořádně nevidíme jak. A hlavní dějová linka se posouvá tal zvláštním způsobem, že sice vidíme jak se posouvá a i víme proč, ale chybí nám v ní nějaké konkrétní body kterých se můžeme chytit. Godlovi nebylo velkou část filmu rozumět, a na konci filmu naprosto wtf pořádně nepodložený zvrat, to by alw bylo asi všechno negativní co k filmu mám. Kamera mi přijde asi nejlepší z celé série, to se zdá být jako maličkost, ale po třetích bastardech, kteří jí měli teagickou, to opravdu potěší. Vtipů a hlášek je to plný (i když někdy jsou malinko přes čáru), takže se snad nudit nebudete. A i některé ty postavy mi malinko dokázaly přirůst k srdci. Když vidím, čím vším si Bastardi prošli, a vím, jaký Magnusek je, tak se na film vlastně ani nemůžu zlobit. Naopak jsem rád, za každý pokrok, který od 3 udělali. Upřímně nevím jestli je dobré v sérii pokračovat, klidně bych to tady uzavřel. Další díl ale nejspíš vznikne a tak mu mohu jen popřát hodně štěstí. 55% ()

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

No... dlouho jsem si nedal odpad! Tady top bylo jednoduchý totální neumětel a neherec, kterýmu nevím, kdo ty firmy furt sponzoruje, ze sebe dělá učitele a hlavně je pořád v roli oběti celej film. Chudák, krajně nesympatickej, problematice soužití menšin nerozumí ani trochu a do filmu nasypal asi všechny stereotypy, co jsou. Mně by zajímalo, jak film hodnotí Romové, kteří proti takovým stereotypům bojují a nejsou to zrovna oni, kteří jsou v této srajdě prezentováni. Magnusku chyťte se s Obermaierovou kolem ramen a táhněte oba do propadliště dejin. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (20)

  • Petr Reif zde ztvárnil dvojroli. V čase 6:03 je vidět jako člen vězeňské ostrahy a poté v čase 51:43, kde je jedním z bodyguardů šéfa mafie Viléma Dostála (Jiří Krampol). V čase 01:11:54 je zpětné okénko v průběhu výkonu trestu Tomáše Majera (Tomáš Magnusek), kde jej ještě jednou spatříme. (Arnyfe)
  • Ota Jirák neměl dobrý pocit z natáčení ve věznici v Plzni na Borech. Když mu navíc kostymérky přidělily vězeňský mundúr a mříž se zaklapla, nebylo mu právě dobře. Byl to pro něj nejhorší natáčecí den. (TomasSlach)

Reklama

Reklama