Reklama

Reklama

Legend of Lemnear: Kjokuguro no cubasa Valkisas

  • Japonsko LEGEND OF LEMNEAR 極黒の翼バルキサス (více)

Obsahy(1)

Vesnice krásné a mladé Lemnear je zničená zlým čarodějem Gardinem, jenž je zodpovědný za tuto katastrofu. Lemnear mu přísahá smrt a vyrazí na cestu pomsty. Netuší však, že existuje větší zlo skrývající se v temnotách, které ohrožuje celý svět. (Jigvell)

Recenze (3)

pabulator 

všechny recenze uživatele

Žádné velké sraní a zbytečné kecy šup po hlavě přímo do akce hlavně ať už je to za náma to bude asi motto hlavní hrdinky. Svižné boje, nějaká ta nahota a pěkná animace inu než sem se nadál už bylo tohle dobrodružství u konce to sou věru potěšující aspekty,ale co tohle dílko vyloženě degraduje je hudební doprovod ten je nad míru debilní a naprosto nevhodný i při kydání hnoje natožpak pro epické souboje. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pohodové krátké anime, které je sice krystalicky béčkové, s hrdinkou na cestě pomsty, která mimo jiné sice, chce-li být nepoznána, sice nosí kápi, ale vzít si i něco jiného, než malé kalhotky, to už prosím ne! Ono je tam i tak odhalených náctiletých poprsí poněkud přehršel, takřka jako by v první půlce o nic jiného nešlo a v té druhé nastoupí zase docela koukatelné souboje. Obé je sice nikterak výjimečné, ale díky stopáži i přes pitomoučký děj nic nenudí a vizuál anime konce osmdesátkých let má pro mě vždycky spešl auru, která u mě výslednému dojmu docela pomůže, až jednou vyhrabu něco výtvarně podobného se scénářem, co nepsal nedospělý, fantasyfilný šimpanz, budu hodně spokojen. ()

Nahmair 

všechny recenze uživatele

Sporo odetá dievčina cestuje svetom hnaná pomstou. A keďže má na to len 45 minút, musí toho veľa stihnúť. A tak nasleduje povinná bitka v krčme, zajatie (povinné samoúčelné ukázanie pŕs hlavnej hrdinky (pričom dávam do pozornosti úžasný záber ako hrdina bez podprsenky naskočí na svojho obrovského vtáka (samozrejme myslím zviera ) a v následnom zábere už v podprsenke letí ďalej), proroctvo, a bitka s finálnym zlákom (rovno v troch formách, oh yeah!). Postavy nemajú motiváciu, konajú tak ako konajú jedine preto, že to tak chcú tvorcovia. Dialógy znejú ako keby si ich dakto vycucal z prsta 5 minút pred dabovaním. Obzvlášť proroctvo je strašný blábol. Musím ale pochváliť animáciu, ktorá je pekná. Ako zvukový sprievod nám autori naservírovali úžasnú hudbu osemdesiatych rokov so všetkým čo k tomu patrí ako smiešne bicie a elektronické zvuky. Keď to zhrniem, nevidím dôvod, prečo by mal niekto venovať tomuto snímku pozornosť. ()

Reklama

Reklama