Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

Figu 

všechny recenze uživatele

To by se jeden z těch megaskoků Rodrigueze posral! On ti tam nasype Desperado a Od soumraku do úsvitu, pak ti to otočí několika dílama Spy Kids, když tam pak loupne Sin City, Planetu Teror a brutální Mačetu, si říkáš, už je Bob doma bude pohoda, opět tam švihne další posraný Spy Kids a je to furt dokola. Když už teda vylezla trochu pohodová nekrvavá Alita, věřil jsem, že nějaká prasárna nás po ní nemine. A hle - Můžeme být hrdinové! Zírám jak blázen! Hodnotím průměrně jen z důvodu toho, že to prostě ten kolík točí pro dětský publikum a taky proto, že se v tom vidí moje šestiletá dcera. Takže to plní svůj účel. Ale jinak bliju... 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Rodriguez, Rodriguez, na čo sú tieto umelé výplachovky dobré? Koľko krát ešte takýmto kentusom nás zbytočne bude kŕmiť, tadiaľto cesta nevedie, nech ostane pri tých akčných a komiksových filmoch tam má svoje miesto, pri týchto detských výplachovkach zbytočne zabíja čas! /35%/ ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Varování tenhle film zabíjí mozkové buňky (možná proto má na csfd 35 a na Imdb dokonce 45 procent ze 100). Jako já nemám problém s filmy pro děti líbil se mě třeba Spy Kids 1 a 2 od režiséra (dál jsem se nedostal ani nechci) , ale co je moc to je moc. To si takhle Rodriguez jednoho dne řekl hele Škola Superhrdinů https://www.csfd.cz/film/181033-skola-superhrdinu/komentare/ už je stará 15 roků co kdybych natočil i něco já narvu tam do toho svůj shit Žraločák a Lávovka (neviděl jsem a ani nechci) a vznikla tahle sračka. Tak tu máme rodiče superhrdinů s superschopnostma jako zpěv (cože) létání na dronu a boj s katanama (zní to tak debilně jak to píšu) pak jakousi zetkovou kopírku supermana, kreténa v latexovém oblečku žraloka, pipku co používá lávu (kde ji vůbec brala?) dalšího kreténa co umí létat na jet packu (to je superschopnost opravdu) a dál si nevzpomenu, které ´´unesou,, mimozemšťani a zachraňují je jejich děcka s superschopnostma jako zpěv, jezdění na fofrkáře (parodie na Charlese Xaviera z X Menů) , házení ksichtů (tenhle byl úplně zbytečný kdyby tam nebyl nic se nestane) vracení času dozadu, vracení času dopředu, natahování těla, jakéhosi malého spratka co umí cosi s vodou a háže přitom ksichty jak největší king na světě (zaručeně nejhorší postava) zpomaleného kreténa (nejtrapnější postava) , maníka co má všechny superschopnosti a na závěr holku bez superschopností, která na konci valí hovna o tom jak spolupracují přitom ona až na zhruba 5 minut jim pomože a ten s nejvíce superschopnostma jim pomůže taky zhruba 5 minut. Bojují proti chobotnicicím a malé holce co jich vede zní to debilně triky jsou příšerné (smutné, že i tohle mělo lepší triky https://www.csfd.cz/film/758494-the-mummy-rebirth/komentare/ ) a vtipné to není vůbec. Nejhorší film roku 2020 přístupnost tak 0 až 5 let proti tomuhle je seriál Thundermanovi na Nickelodeonu snad i oskarový a to je seriál. P.s. zdálo se to jen mě nebo tam hrál herec ze Spy Kids ? P.s. 2 doufám, že to časem spadne do černého už to, že je to v modrém je urážka všech filmů. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Superhrdinové stále hýbají filmovým světem, avšak nikdo si nevšiml, že je vše určeno převážně pro starší diváky. A tak Robert Rodriguez bouchl do stolu a natočil superhrdinský snímek právě pro ty mladší. Nejedná se však o rodinný film, ale skutečně vyloženě čistě o dětský. A rovnou superhrdinská týmovka. ´We can be heroes´ (Můžeme být superhrdinové) je fráze s určité písně Davida Bowieho a jestli jde o odkaz či je společná myšlenka jen čistě náhodná můžeme jen spekulovat. Rodriguezův rukopis je znát, takže je to celé v duchu předchozích dětských snímků ´Spy kids´ ( 2001), ´Dobrodružství Žraločáka a Lávovky´ 2005) a ´Prckové´ (2009). Žraločák a Lávovka se tu dokonce i objevují. Snímek obsahuje spoustu odkazů jak na tým Liga spravedlnosti, tak i X-Man. První tým připomínají dospělí, druhý jejich děti. A aby toho nebylo málo, neonovým prostředím se vzpomíná i na známý průserový snímek Joela Schumachera ´Batman a Robin´ (1997). Koncept celého příběhu a daných akcí je tedy dosti odlehčený a to přemírou pocitu dětinství. Proto je na každém kroku snůška nesmyslů i pro takový film. Starší divák, odkojený snímky od Marvelu či DC, tak nad tímto počinem přirozeně ohrne nos. Leckterých násilných scén se tu v žádném případě nedočkají. Dobrodružství superhrdinských dětí tak působí jako obyčejná dětská hra a nakonec, proč ne. Proč by si i dětští diváci, podle tohoto filmového vzoru, nemohli hrát na superhrdiny a zachraňovat svět. Žádné drama, žádné napětí, jen prostoduchá dětská zábava, která by děti oslovit mohla. Záleží však samozřejmě, ostatně jako vždy, na diváckém přístupu. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Po patnacti dlouhych letech bez Zralocaka a Lavovky prislo pokracovani, ktere je vlastne zabavne, pokud vam je cca 8-10 let. Anebo jste detinsti. Vsichni superhrdinove sveta jsou uneseni mimozemstany a tak pro jejich potomstvo nezbyva nic jineho nez se spolenymi silami pokusit o jejich zachranu. POZOR SPOILER: Nakonec to vsechno dobre dopadne i s malym twistem. KONEC SPOILERU. Je neuveritelne, ze Zralocaka a spol reziruje stejny clovek, ktery rezirovat Sin CIty. Ale hold Rodiguez je trochu 'jiny' ()

Galerie (142)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Texasu v USA. (SONY_)

Reklama

Reklama