Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 14

Recenze (631)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ani nejlepší marvelovka, ani nejlepší X-Men film, pokud ale hledáte přímočarou zábavu plnou skvělé akce, chytrého nekorektního humoru a vynikajícího špičkování mezi hlavní dvojicí postav, je Deadpool & Wolverine mezi tím nejlepším, co žánr nabízí. Děj je tu jako obvykle vedlejší, přesah to nemá a řemeslo je pouze lehký nadstandard, ale marně se snažím vzpomenout, kdy jsem se v kině naposledy tak moc bavil. 8/10 ()

fuxoft 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to pořád Deadpool, ale je na něm patrná jistá "disneyifikace". Místo rebelského punku je to hráno více na jistotu a je to ještě více "fanservice". Do té míry, že pokud dobře neznáte celý Marvel vesmír (včetně seriálů), dost často se nebudete chytat, v čem má vlastně být ten humor. Akční scény slabší než v obou předchozích dílech. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Přijít s nečím originálním v rámci Deadpool univerza (ano, beru ho i přes čím dál větší provázanost jako samostatný svět) už je sakra oříšek a tvůrci crossoveru s povadlým Wůlverínem to evidentně vědí a ani to neskrývají. Deadpool & Wolverine ZDAŘILE recykluje nápady z jiných více i méně úspěšných značek, či dokonce opráší pár zapadlých devadesátkových klenotů (nebudu spoilerovat) a věřím, že tohle "vykrádání" by jen tak někomu jinému neprošlo - takže v tomhle ohledu smekám. Pro mě osobně je to Levyho nejlepší film od Ocelové pěsti a klasická Deadpoolovská popkornovka, na kterou se vyplatí do kina zajít, i když vás ze sedačky po prvních dvou dílech pravděpodobně nevystřelí. Pořád je to ale ten unikátní Reynoldsův rukopis, který se nebojí dělat humor na vlastní účet a už vůbec ne na vrub studia (RIP FOX). Nejvíc si film užijí klasicky největší fandové, kteří mají trošku větší povědomí okolo dění ve světě filmu, ale věřím, že bavit se budou i ti, kteří všechny narážky a rýpnutí, kterých tam je opět nespočet, nepochopí (já všechno napoprvé taky určitě nechytil) - 75%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Proč Thor plakal? Tohle bylo pro radost, na nějaké zachraňování Marvelu se kašle, spíš si z toho scénáristi dělají srandu a vyžívají se v tom, že to nebude dávat smysl. Nebo ne? Reynolds s Jackmanem si natočili akční řežbu, kde násilí řeší spoustu problémů pokud se dělá politicky korektně a s humorem. Připomíná to jejich společné reklamy, které mám od srdce rád. Aviation Gin Deadpool edition. Miliony odkazů, skvělé camea, které dávají smysl a u mnohých se zatetelí dětské srdíčko, každého filmového fanouška. Herecky je to prostě špica a Emma Corrin byť je v roli šablonovité záporačky docela válí. Podprahová linka o nás neschopných chlapech (chlastači a prodejci aut?), kteří to do Avengers nikdy nedotáhnou táhne celý film a téměř dojme. Deadpool vždycky kopal druhou ligu (Wrexham do toho!) teď ji kope za neskutečné prachy a já mu to přeju. P.S: Running joke s Johnnym je naprostá špica. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neurazilo ma to, ale okrem skvelého soundtracku vo filme nič skutočne osviežujúce nie je. Hej, cameo role hahaha, hihih, fan service tu, fan service tam, ojojoj a ešte búranie štvrtej steny a odkazy na iné filmy! Wow! Nuž, problém je, že tento typ povrchnej post-moderny/paródie ma prestal baviť ešte v puberte (čo je asi fajn, keďže podobne ako predošlé dva filmy, aj tu sú cieľovka násťročné deti a to bez akejkoľvek urážky). Kľúčový problém Deadpool/Wolverine je, že okrem toho tu nič iné nie je, lebo popri vymýšľaniu kostrbatej zápletky na spojenie všetkých tých postáv v jednom filme nezostal žiaden priestor na niečo ľudské, čo by to všetko spájalo do skutočne koherentného celku. 5/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Při projíždění Pustinou si můžeme všimnout havarované verze vesmírného plavidla Benatar, kterou používali Strážci Galaxie ve filmu Avengers: Infinity War (2018). (SpiderBoy)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

28.07.2024

Jak celý filmový svět očekával, z letošního Comic-Conu v San Diegu konečně přichází první obří novina pro sféru komiksového filmu a zejména pak pro fanoušky tvorby Marvel Studios, která se v… (více)

Reklama

Reklama