Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 17

Recenze (668)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Když to není rozbité, tak to neopravujte. A Deadpool na rozdíl od zbytku MCU rozbitý není, takže dělá to, co dělal minule a diváky to bavilo. Kombinace veselého násilí, dětinského hláškování a solidního režisérského řemesla je tu opepřená o návrat Wolverina, skvělou hereckou chemii mezi Reynoldsem a Jackmanem a vzpomínáním na doby komiksovek od Foxů. Kdo ale čeká, že třetí Deadpool přinese nějaké zásadní změny do MCU, bude zklamaný. Poctivý deadpoolovská komiksovka s Loganem jako bonusem. Nic víc, nic míň. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všem, kterým Marvel něco říká, muselo být jasné, že tady se budou lámat ledy. Buď Marvel přežije a nebo jeho slávu vezme závan minulosti. Jenže vzít Deadpoola, Wolverina a vrazit je do jednoho filmu je až moc velká sázka na jistotu. Kór, když Hugh Jackman se před lety nechal slyšet, že jeho role Logana skončila filmem se stejným názvem. Tady by to scénáristé museli hodně posrat, aby z toho byl debakl a to se samozřejmě nestalo. Naopak. Hned v první scéně Vás tu všichni přesvědčí, že tohle mělo smysl natočit. Je to až moc upřímné, až moc to kriticky reaguje na současnou dobu a postavení Marvelu v Hollywoodu a samozřejmě musíte mít nakoukáno, abyste si to patřičně užili. Jenže světe div se, ono to prostě funguje. Ryan Reynolds tu rozjíždí svůj hulvátskej humor, je sprostej jak dlaždič a vy mu to žerete i s navijákem. Hugh Jackman tu pro změnu působí značně rozervaně, což mu k postavě Logana totálně sedí a tak můžu upřímně říct, že tady to Marvel vyhrál na celé čáře. Kevin Feige se nepřímo omluvil za poslední dvě – tři léta…a co teď? ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem dal šanci Marvelu v kině a zas dlouho takovou chybu neudělám. Pořád stejná nenápaditá mizérie multi/meta/časo vesmírů 🤢. Pár vtípků/narážek se sice povedlo, hodně pokusů o ně těžce nepovedlo a jádro dalšího z nudné řady meta příběhu je děsný hovno protáhnuté mnohdy hodně nezáživným sprostým kecáním. Kdyby tak to X universum radši umřelo a mrtvé zůstalo mrtvým. Takhle je to furt nějaký oslí můstek pro spojování variant a variantů. A k tomu bitky hlavních nesmrtelných postav na nějakou známou písničku = samá digikrev a absolutně bez napětí a gradace, jen rádoby atrakce. U tohoto si strčí ruku do kalhot potahat si jen opravdový nerdi. Lituji, že jsem do toho taky investoval, takhle se těch časovýtokových čuripind nezbavíme. Disney sice vydělá, ale souhrnně ani s tímto duem D&W nenastal absolutně žádný posun k lepším filmovým zážitkům. 💩💩 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Proč Thor plakal? Tohle bylo pro radost, na nějaké zachraňování Marvelu se kašle, spíš si z toho scénáristi dělají srandu a vyžívají se v tom, že to nebude dávat smysl. Nebo ne? Reynolds s Jackmanem si natočili akční řežbu, kde násilí řeší spoustu problémů pokud se dělá politicky korektně a s humorem. Připomíná to jejich společné reklamy, které mám od srdce rád. Aviation Gin Deadpool edition. Miliony odkazů, skvělé camea, které dávají smysl a u mnohých se zatetelí dětské srdíčko, každého filmového fanouška. Herecky je to prostě špica a Emma Corrin byť je v roli šablonovité záporačky docela válí. Podprahová linka o nás neschopných chlapech (chlastači a prodejci aut?), kteří to do Avengers nikdy nedotáhnou táhne celý film a téměř dojme. Deadpool vždycky kopal druhou ligu (Wrexham do toho!) teď ji kope za neskutečné prachy a já mu to přeju. P.S: Running joke s Johnnym je naprostá špica. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Takže tohle má být ten nejočekávanější film roku? Však to bylo úplně ubohý po všech stránkách. Neuvěřitelně trapný humor ze strany Deadpoola. Ty jeho rádoby vtípky. Totální zmatenost. Mraky úplně zbytečného kecání a řešení  absolutních hoven. Děj 0. Akce 0. Strašně chabá a to maximálně trapné a směšné napojování na Avengers. Wolverine, Logan, u mě klesl tak hluboko, že snad přestanu tuhle postavu mít rád. Nic odpornějšího jsem dlouho neviděl. Neuvěřitelný mix na kterém se podíleli snad úplně všichni a úplně tím urazili svoje původní role.  Že je Ryan Reynolds pičus, co se snaží být vtipnej, vím už dlouho. Ale že se téhle šaškárny zúčastnil i Wesley Snipes a Hugh Jackman tak to je pro mě opravdu obrovské, nepopsatelné zklamání. A jestli tohle je opravdu to co dnešní divák chce, tak to už vážně ničemu nerozumím. V tomhle odporným sexistickym bordelu chybel už jen Křemílek a Vochomůrka a ještě Zbyněk Merunka  a Pavel Poulíček. Tohle je úplné dno komiksů. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Vesmír 616 je označení pro MCU, všechny MCU filmy se odehrávají v tomto vesmíru. (spacemaster)
  • Když Nicepool (Ryan Reynolds) zmíní, že taky může prorazit čtvrtou zeď, řekne na kameru: „The Proposal.“ Odkazuje tím na stejnojmenný film, kde si Reynolds také zahrál. (Makosnan)
  • Deadpool s bílo-zeleným brněním s vyobrazením draka je Welshpool a jde o narážku na Wrexham, fotbalový klub, který vlastní Ryan Reynolds. (spacemaster)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama