Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (663)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já toho Deadpoola prostě žeru ! :) Šíleně zábavnéj námrd narvaný hláškama, zábavnýma cameama a hezky brutální akcí, co víc si divák od letního blockbusteru může přát ?? Jako bonus je tu ještě návrat oblíbené postavy Logana, kde Hugh Jackman doručí i slušné herectví. Má to boží soundtrack, Shawn Levy si vybral nejlepší moment v kariéře a servíruje zábavné eye candy momenty ( Hned opening akční sekvence jak z Mortal Kombat) a takový fight Deadpoola a Wolverina v autě či fight s hromadou Deadpoolů, tak to byl peak jak prase ( Brutální nátěr s úžasnou kamerou sledující celý tenhle masakr z povzdálí). Camea jsou velmi zábavné a potěší, záporačka je však trochu slabší a příběhově to Marvel zas tak moc nikde neposouvá a myslím, že Deadpool spásou nebude, spíš se obávám, že půjde o poslední hezkou tečku za Marvelem. Hlášky jsou opět strop  a těším se na druhou projekci, ať je všechny můžu pořádně pobrat, protože ta kadence je šílená a intenzivní. Tady jsou všechny ingredience, které ve filmech miluji, takže o mém hodnocení je dávno rozhodnuto. Nicepool a ten ošklivéj pes byl top ! 9/10. ()

fuxoft 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to pořád Deadpool, ale je na něm patrná jistá "disneyifikace". Místo rebelského punku je to hráno více na jistotu a je to ještě více "fanservice". Do té míry, že pokud dobře neznáte celý Marvel vesmír (včetně seriálů), dost často se nebudete chytat, v čem má vlastně být ten humor. Akční scény slabší než v obou předchozích dílech. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem dal šanci Marvelu v kině a zas dlouho takovou chybu neudělám. Pořád stejná nenápaditá mizérie multi/meta/časo vesmírů 🤢. Pár vtípků/narážek se sice povedlo, hodně pokusů o ně těžce nepovedlo a jádro dalšího z nudné řady meta příběhu je děsný hovno protáhnuté mnohdy hodně nezáživným sprostým kecáním. Kdyby tak to X universum radši umřelo a mrtvé zůstalo mrtvým. Takhle je to furt nějaký oslí můstek pro spojování variant a variantů. A k tomu bitky hlavních nesmrtelných postav na nějakou známou písničku = samá digikrev a absolutně bez napětí a gradace, jen rádoby atrakce. U tohoto si strčí ruku do kalhot potahat si jen opravdový nerdi. Lituji, že jsem do toho taky investoval, takhle se těch časovýtokových čuripind nezbavíme. Disney sice vydělá, ale souhrnně ani s tímto duem D&W nenastal absolutně žádný posun k lepším filmovým zážitkům. 💩💩 ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Maximum Deadpool aneb trapněji a infantilněji už to nejde. Totální brainwash smyslů, jehož nefunkčně generický scénář naštěstí zachraňuje odvázaná metarovina a smrtící kadence přihlouplých vtipů, jinak se o žádný zásadní milník v dlouhé historii Marvel Studios nejedná. Spíše o jednoduchou definici guilty pleasure zábavy, která ukazuje dosluhující žánr komiksového filmu v podobě (sebereferenční cringefest), v jaké má dnes ještě šanci přežít. Pobavil jsem se a nic navíc. 7/10 ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Na rovinu říkám, že mi pořád poněkud uniká, jak přesně by měl třetí Deadpool přinést X-Meny do MCU vzhledem k tomu, že se celý odehrává mimo Sacred timeline, nicméně jinak opravdu potěšil. Nádherně se filmem táhne určitý mysticismus okolo tvrzení, že Deadpool je Marvelovský Ježíš a vůbec je to celé pod povrchem o dost komplexnější, než by asi mělo být. Maximum effort, tentokrát překládaný jako "Maximální masox" se odehrává jak na poli scénáře, který je neskutečně ukecaný, ale navzdory zdánlivé bezobsažnosti a prázdného vulgárního tlachání neustále posouvá děj kupředu (což je potřeba opravdu ocenit), tak samozřejmě pokaždé, když přijde řada na akci. Ta je úchylná, brutální a neskutečně zábavná.  K tomu hromada running joků, spousta cameo výstupu (některé takové obligátní, jiné překvapivé a velmi potěšující) a velice zábavný soundtrack. Ve filmu si ho příliš nevšimnete, ale na samostatný poslech je to poměrně barvitá a zábavná skoro synthwave blbinka.  Celkově nejlepší MCU zářez minimálně od třetích Guardians a čistě nejzábavnější asi až od Thor: Ragnarok. A suverénně nejlepší film Shawna Levyho, který dokázal dokonale navázat na styl Leitchovy dvojky (beze srandy klobouk dolů) a současně ji skloubit s estetikou nastavenou Lokim v rámci MCU.  Především je ale třetí Deadpool splněným snem. Nejenom fanoušků, ale v prvé řadě některých aktérů a právě v takové chvíle je zdaleka neupřímnější a nejsilnější. A je také nádhernou a láskyplnou tečkou za celým Fox universem. Celým. Bez výjimky. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Herec Wesley Snipes (Blade) tímto cameem překonal hned dva Guinnessovy světové rekordy. Jeden za to, že se již od roku 1998 (tedy 25 let) objevuje jako Blade v hraných filmech, čímž překonal Hugha Jackmana, který se objevuje jako Logan od roku 2000. A druhý za nejdelší prodlevu mezi dvěma filmy, kde hraje stejnou postavu. Naposledy se jako Blade objevil v roce 2004 (tedy 19 let), čímž překonal Alfreda Molinu jako Doctora Octopuse, který se objevil ve Spider-Man 2 z roku 2004 a ve Spider-Man: Bez domova z roku 2021 (tedy 17 let). (Varan)
  • Keď Deadpool (Ryan Reynolds) stretne Cavillrinea (Henry Cavill), povie "We'll treat you so much better than those shitfucks down the street." Ide o do očí bijúcu narážku na DC, kde Cavill hral Supermana, avšak táto spolupráca bola rozviazaná. (Ingtar2)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama