Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Diskuze

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Kincl

Právě, po sále má každý právo jít na záchod, a odtamtud může vyjít prakticky kdykoli. Jako po filmu můžeš v tom foyer teoreticky zůstat až do konce posledního filmu okolo půlnoci, pak je na sekuriťákovi ti říct, že už máš jít protože se budou vypínat schody. Jinak ale u No way home a podobných, kdy by lidi chtěli nejvíc přecházet sály, tak bývají tak plné, jakože maximálně, že by tam ani nebylo místo leda bys šel na schody nebo do uličky, a toho už si při kontrole sálu všimnou. :D

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Darren98

Díky jsi Bůh :D když jsem se na to ptal přítelkyně tak se mi snažila říct, že tam jsou kamery atd :D jako fakt nemám v plánu sedět v kině třeba pět hodin i když do kina chodím rád, jen mě to při čekání na film napadlo. V jiných kinech ukážeš lístek a vlastně jdeš hned do dveří, tady můžeš přijít na film a když výjdeš ven, můžeš jít o sál vedle. Aniž by si toho někdo všiml. Tak já když byl třeba na No way home Spiderman, tak tam bylo lidí ranec, že vlastně by si jednoho člověka asi nikdo nevšiml. Ale jako fakt díky za zodpovězení :D 

na příspěvěk reagoval Darren98

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Kincl

Jaktože se mě na to ve stejném týdnu zeptali i v nové práci? :D No jinak je to jako všude jinde, lidi můžou zkoušet obcházet systém kde to jde jednoduše, protože tam není tolik uvaděčů aby každej hlídal jednoho zákazníka nonstop. Ale je tam vyvěšenej návštěvní řád, kde je napsané, že se tohle nedělá; když to pak někdo poruší a nikdo si ho nevšimne, je to na jeho svědomí, když si toho všimneme (jakože za jeden den si ty obličeje a oblečení pamatuju dobře a pokud by nám 200 lidí chtělo přejít do jiného sálu po tom co jich 200 přišlo, všimneme si že 200 jich i neodejde když má, a pokud se to povede jednomu kdo se schová za dav asi to není taková ztráta, nicméně máme kdykoli právo po komkoli chtít dokázat vstupenkou že tam má být a že je na správném filmu), tak funguje to stejné pro všechny problémy - uvaděči napomenou, po neuposlechnutí pokynů uvaděče přijde manažer, po neuposlechnutí manažera přijde ochranka Špalíčku, ti pak už volají policii. Nevím koho volají policisti, ty už všichni poslechli. :D A ve všech případech je vše na kamerách po celém Špalíčku.

na příspěvěk reagoval Kincl

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Já teda v Brně žiji teprv čtyři roky a nikdy jsem to neudělal. Ale napadlo mě, jak hlídáte aby někdo nešel z jednoho filmu potom o sál vedle? :D Nemám to v plánu, jen mě to napadlo při čekání na film? :D

na příspěvěk reagoval Darren98

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Kincl

Brigádně jsem tam jako uvaděč začal v únoru 2020, měsíc a půl před covidem, pak bylo zavřeno do podzimu kdy se na chvíli otevřelo, a tam si pamatuju poslední Marvel film co nebyl nic do MCU - Noví Mutanti (2020), a pak se zavřelo do cca června 2021, od té doby každý měsíc průměrně 12 směn. :D Největší návaly co jsem zažil byly Není čas zemřít, Spiderman Bez Domova, Top Gun Maverick, Vyšehrad Fylm, Onemanshow a Barbenheimer. Ale v lednu jsem si našel práci a bral jen příležitostné směny do května tak jednou za měsíc, od léta už tam nedělám, ale pořád mě tam znají a manažeři vítají, trhl jsem tam rekord nejdéle sloužícího uvaděče. :D

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

pds

U nás ve Špalíčku v Brně bylo od 18 jen V Síti 18+ verze a Její tělo 18+ verze co jsem zažil. 😅

na příspěvěk reagoval Kincl

pds

pds (hodnocení, recenze)

Darren98

Trochu problém u D&W je aj to, že u nás je film prístupný až od 18 rokov. Čo je teda divné, keďže u Vás je už od 15+.

na příspěvěk reagoval Darren98

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Darren98

Ano, v rámci posledních MCU je D&W úspěšný, ovšem to je jako jít si zaběhat závod s kriply. Jasně, že vyhraješ, ale běžeckého borce to z tebe nedělá, protože uhrovitý fanoušek Iron Mana tě natřel a to měl ještě svázané nohy. Já neříkám, že D&W je špatný film, ještě jsme ho ani neviděl a do kina na něj ani nepůjdu, protože tam si nemůžu pauzovat jednotlivé hlášky a polovinu bych tak nepochytil. Ale pozastavuji se nad tím, že v rámci nastavených očekávaní to propadák je, protože neměl žádné handicapy, stál v podstatě sám v poli v ideální čas, přehypovaný to bylo až do extrému, a přesto se nedoškrábal ani na 1,5 giga. Ono to v hlavě totiž utržilo skoro dvakrát tolik (po započtení inflace), než první díl. To znamená, že to přitáhlo zhruba dvakrát tolik diváků. A to nemělo kde brát (fanoušci Pixaru jsou relativně drobná skupina). Oproti tomu, třetí déčko vydělalo jen o trochu více než první a hrabalo nejen do divácké skupiny deadpoola a wolverina, ale hlavně do gigantické skupiny diváků MCU, kteří dnes už nemají věkový limit, protože jim je všem přes těch 17 let (první významnější MCU přišly právě před 17 lety, takže i kdyby se tehdy potenciální divák narodil, na D&W už jít můžou i bez rodičů).

Jinak si nemyslím, že záleží na českých kinech a to ať jde o přístupnost, nebo preference diváků. Jsme prostě malý, bezvýznamný nic. Ovšem tvůj profesní názor na české reálie jest berná mince.

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

cernakus

Young adults u Deadpoola 1 a 2 sice přišli na tenhle film, ale na V Hlavě 2 se vrátili ti, co před lety vyrostli na V Hlavě 1 nebo i jiných Pixar animacích. :D Já osobně byl na DaW 3x a na V Hlavě 2x. Navíc v červenci se na animáky chodí ve velkém jako odměna za dobrá vysvědčení, a u *pláštěnek" je důležitá ta hranice 15 let přístupnosti, co mám odkoukané z práce v kině.

na příspěvěk reagoval cernakus, pds

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

cernakus

V Hlavě 2 je animák, ale špatně máš, že určitě nepatří mezi ty přitroublé. A z Deadpool a Wolverine se stal s náskokem nejvýdělečnější film v sérii X-Men. Oba filmy máj úspěch i s inflací i bez, v rámci posledních MCU a pixaru dokonce megaúspěch.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Jak říkám, co jsem zjišťoval, tak skutečný výdělek miliardy a víc měl Titanic a Avatar. Titanic samozřejmě až po X té projekci a Avatar který byl v kinech od prosince do srpna a pak měl v době Endgame znovu premiéru a nejsem si jistý, ale neměl další promítání i v době Avatara 2? Miliardové výdělky neměl ani Star wars 2015, Endgame nebo Infinity War i když ti se blížily...

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Co si budeme hádat se tu o miliony/miliardy asi všichni co se na filmu podíleli (ti nahoře) tak asi podle tržby nebudou muset oželet letos dovolenou :D

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak kdyby šlo o doslovné výdělky, tak se k miliardě nikdo ani nepřiblížil. Když do toho dáš 500 milionů, a dostaneš se na miliardu, "vydělals" 500 milionů.

Jedinej kdo to může víceméně tvrdit (i tady ale pochybuju o "výdělku") je Cameron s Titanikem ale jenom proto že to protáhl kinama asi 18x a v 5ti verzích.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Když už si tu hrajeme, tak je třeba rozdělovat výdělky a tržby..co vím tak snad jen dva hrane filmy skutečně vydělaly miliardu

na příspěvěk reagoval Ydrosten

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Se divím, že se někdo obtěžuje s protiargumentací, když u cernakuse jde pouze o zvracení antisemitských ubohostí. V nicku má o jedno n navíc a e je asi překlep místo původního u.  

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

pds

No když si to přiznáš, vyvracet ti to nebudu ;-)

Chápu, že D&W je pro tebe srdcovka a u ekonomie máš problém rozlišit, jestli je to věda o penězích a nebo ochraně přírody, protože je tam EKO. Ale nemusíš se hned čílit.

pds

pds (hodnocení, recenze)

cernakus

"Ale fakt, že přitroublý animák V hlavě 2 (2024) vydělal 1,7 miliardy dělá z třetího Deadpoola propadák.". Máš pravdu, všetci sme tu idioti, len ty si doktor filmového a ekonomického priemyslu ! a kto si dovolí mať iný názor je blb.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

pds

Proto jsem tam dal uvozovky a pokusil se to vysvětlit, aby to pochopil i naprostý blb. Ale asi jsem to nevysvětlil dostatečně, že?

na příspěvěk reagoval pds

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

To ale neplatí, protože Deadpool se mohl opřít nejen o dospěláky, ale taky o "dospělé" děti, které na Marvelovských pláštěnkách vyrostly. A tihle vošousti, kteří byli už young adults v době IW a Endgame, by sami měli být schopní "zachránci" MCU nasypat 2-3 miliardy.

Megaúspěšný rozhodně není. Úspěšný je pouze v pohledu na MCU propadáky posledních dvou let, ale připomínám, že před třemi lety vydělala nostalgická blbina Spider-Man: Bez domova (2021) 2 miliardy. A to v době kulminující covidhysterie a navíc na vánoce, kdy se spíše chodí na vánoční blbiny a animáky, na které se v létě normálně nechodí, protože s dětma se lidé toulají po dovolených.

Prostě to, že v létě animák převálcoval pláštěnky je objektivně propadák. Sice se to na plnou hubu neřekne, ale pejzáci od Myšáka čekali podstatně více.

na příspěvěk reagoval Darren98

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Jen aby bylo jasno, při porovnávání tržeb je třeba započítat inflaci. V absolutních číslech sice D&W porazil o fous objektivně nejhoršího Iron Mana 3, ale po započtení inflace jsou tržby D&W k účetnímu roku 2013 pouhých 900 miliónů. První Deadpool vydělal k účetnímu roku 2024 přes 1 miliardu, takže 200 miliónů navíc není žádná hitparáda, zejména když první Deadpool stál 100 miliónů vč. propagace. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

Ale to je přeci jasný, na animak jde dítě a rodičem nejlépe celá rodina, to na R filmu neuvidíš...to je snad naprosto zřejmý ne? Film je to bezpochyby úspěšný, mega úspěšný jen se čekalo víc ale to z filmu nedělá nic špatnýho 

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Jsem překvapen, jaký finanční "propadák" tohle je. Na to, jaký hype kolem toho bylo, že to zachrání MCU a docela slušný rozjezd, tak asi kdekdo očekával, že to spolehlivě dá 1,5 miliardy a možná i lízne 2 miliardy a ono se to šprajclo na ubohých 1,2 miliardy. Jako jo, vydělalo si to, a díky geniálnímu virálnímu marketingu Reynoldse nebyly náklady na propagaci obvyklých 200-300 miliónů, ale zhruba polovina. Ale fakt, že přitroublý animák V hlavě 2 (2024) vydělal 1,7 miliardy dělá z třetího Deadpoola propadák.

Na jednu stranu jsem rád, pláštěnky už vyloženě nesnáším a MCU je naprostý Satan pláštěnek. Na stranu druhou je to další selhání držkatého Kanaďana, kterého rád mám.

Jde o to, že židovští sociální inženýři vládnou hollywoodu a aby gojimovi, jako je Reynolds dali tvůrčí svobodu, tak zlaťáky musí cinkat tak, že přehluší ty jejich sociálně inženýrské nápady. A to se bohužel prostě nestalo.

na příspěvěk reagoval Ratemus, pds, Darren98

Kisseather

Kisseather (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Těšilo... ale když byl spandex ještě v kurzu. Logan v obleku byl čistej fanservis. Ale... Vidět Gambita narvaného v té gumě, nějak zvlášť mě to neoslnilo. Jeho schopni fajm, ale Tatum prostě na to nemá utáhnout sám celej film za jednu postavu. Upřímně už mě ani neláká Blade Wesley... Taky si myslím že už by to nebylo ono. Hele, jako bokovka fajm... Ale, jako celovečerák. Určitě ne. 

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Kisseather

Na Gambita se těšilo hodně lidí. Minimálně hned jak oznámili že ho bude hrát Tatum, protože Kitch ho hrát odmítl. Takže v podstatě jako asi jedeme dál a dostaneme zřejmě to co už tu mělo být několik let

na příspěvěk reagoval Kisseather

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

ESNYR

Ne všichni jsou homofobní primitivové, takže "všichni" snad ne. Způsob, jakým ten film užívá popové písně, je ale nesmírně otravný (zvlášť po třetím Iron Manovi, Strážcích galaxie i Sebevražedných oddílech, takže znovu: žádná odlišnost od toho, čemu se Deadpool vysmívá, jenom těžení z osvědčeného). 

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Já jsem na těchdle písničkách vyrůstal a mám je rád. Jenže když ti to zahrajou v rádiu 5x za hodinu protože vymaštění blbečci oběvili ameriku, tak asi poděkuju za to že mi ji dokonale zhnusili a šla na bleklist. Otravnější už je jen ta odrhovačka od Pokáče za kterou bych mu nejraději rozbil hubu.

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Ooooooo a ještě si pojďme společně zatancovat na 20 let starou písničku od skupiny kterou by ještě před půl rokem všichni označily za "bukvičácký tepláky co neumí zpívat" ale protože tuten červenej kretén, tak je to song tisíciletí. Pokrytci.

na příspěvěk reagoval Knowho, Bluntman

MasterD

MasterD (hodnocení, recenze)

Jak to může mít 84%, když to má příběh na úrovni základní školy?

na příspěvěk reagoval Ratemus

Kisseather

Kisseather (hodnocení, recenze)

F2003F

Ještě je ve hře stále Blade dcera. Řekl že je jediný Blade. Ale nikdo nemluvil o dalších z jeho rodiny. :) Tenhle scénář byl ostatně první podle kterého se mělo točit. 8)

na příspěvěk reagoval F2003F

Kisseather

Kisseather (hodnocení, recenze)

Všimli jste si toho co má Wade na ruce na konkurzu v roce 2018? To docela mění vše né? Wade tedy pochází vesmíru kde nejsou Avengers... Má to logiku, protože tam jsou pro změnu X-men. V tom případě to s Wade chci moc zachránit svůj vesmír nebude tak horký. 8)

Uživatel F2003F smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

28.07.2024

Jak celý filmový svět očekával, z letošního Comic-Conu v San Diegu konečně přichází první obří novina pro sféru komiksového filmu a zejména pak pro fanoušky tvorby Marvel Studios, která se v… (více)

Reklama

Reklama