Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Diskuze

mirroh

mirroh (hodnocení, recenze)

Knowho

Mně to nepřijde jako super film, včera v kině se zasmáli vtipům diváci snad jen 2x a to nás tam bylo cca 40. Dost hluchejch míst a nejlepší byla jen camea

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

naprosta pecka a vybornej Fanservis...kdo jeste vaha jit do kina.... tak bezte :) 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

I když to stahují asi jen lidé někde ve slumu v Brazílii nebo v nějaké chýši v Indii 😀 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

To musí být pokoukaníčko cumet na kinoverzi 😀 bych se za tím monitorem stydel

one2

one2 (hodnocení, recenze)

Brutal ze uz 9 hodin je na youtube dostupny cely tento film a este to nestopli????!!!

na příspěvěk reagoval Darren98

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Tak jsem přišel podruhé z kina, tentokrát po dabingu, a nechápu, že až do příchodu Chrise Evanse jsem si neuvědomil, proč Deadpoola tady pro změnunedabuje Libor Bouček. :D Ale díky konkrétní scéně s ním si tady zanadával v jednom souvětí snad víc než za předchozí díly - jeho sprostá scéna byla jediná fakt lepší v dabingu než v originálu.

A jinak film je stále boží, šel jsem na něj jako na 14. X-Men film, který má přístup do MCU a přesně tak to funguje suprově, a tentokrát jsem si všiml o pár postav v pozadí víc, myslím že jsem viděl i Dazzler, a Cassandra mi připadala že se hodí perfektně ve smyslu, že X-Meni vlastně začali s hodným plešatým bratrem, a končí se zlou plešatou sestrou (která se dost podobá McAvoyovi což je cenné plus za mě). Ale především ten konec při Like a Prayer podruhé byl i napodruhé tak působivý, emotivní a to je to co dělají super filmy, že to finále prostě neskončilo akcí, ale i HUDBOU podpořenou sekvencí s navrácením dramatu z tohohle i předchozích příběhů, kdy se prolínají scény a monology aby ta cesta dávala smysl, než aby jen porazili záporáka nebo splnili misi.

na příspěvěk reagoval Deyw

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Tak jsem šel se synem na tento očekávaný snímek a zkusím tady říct můj skromný názor a hodnocení. Prvně musím říct, že já vyrůstal na jiném žánru, na žánru akčních hrdinů a ne frajerů se shopnostma. Každopádně za ty roky co jsou komiksy víc a víc nebo byly kdo ví populárnější jsem si na to zvyklí a celkem i něco oblíbil. Nicméně když už tak mám radši DC jak stylem který je temnější ( ano vím, že v komiksech tomu často tak není) a za druhé když jsme byly malý tak se tu znali jen Batmana, Superman a pak teda Spiderman. Teď k filmu. Jako pokud na to půjde někdo jako na další komiksovku v řadě tak asi bude koukat no, protože tam není věta která by nebyla sprostá jak prase a to, že jsem vyrostl na záchodovým humoru tak tady to bylo fakt kolikrát jen na sílu. Na druhou stranu kdo tohle trochu čeká jelikož je to prostě Deadpool tak bude chrochtat blahem. Ono Marvel když už tu postavu má tak chtěl vsadit na jistotu a přihodil nu tam Wolverine kterého mám osobně rád a byl to i důvod proč jsem na to chtěl jít. No jenže za prvé a to jsem sice věděl, ale není to ten Wolverine co známe z dřívějška a za druhé je zde taky až moc tlačenej aby byl sprostej což prostě bylo takový zvláštní. Když bych odmazal, že film je souboru scén kde jedná má být sprostší než druhá tak zůstane příběh slabeja bez nějaký hloubky. Co se týče jinak postav jiných tak některé potěšili, zvlášť ten co je postradatelný :-) . Záporačka má něco do sebe, ale moc prostoru ji nedali a opět nejspíš aby zase ustoupili scénám kde to bude lítat mrdkám, kundám atd. Co mi ještě moc nesedělo byla úvodní sekvence a to co tam udělali z Loganem. A to, že Deadpool mluví na diváky tak to nemám rád v žádném filmu když to je, ale chápu, že k němu to patří. Jinak akce byla v některých scénách fakt dobrá, ale cpát do každé písničku aby to bylo lepší je dobrý jednou dvakrát, ale pokaždý to být nemusí. Když si teda vezmu, že on by měl zachránit Marvel tak co se týče tržeb tak asi jo, ale neumím si představit, že by ho dali do týmovky a tam by sázel tyhle sprosťárny tak nevím no to by jim asi v Americe rodiče dali kdyby na další Avengers šli z dětma a tam tenhle frajer :-) . Takže kdo ví na co jde tak bude asi spokojenej a pro ostatní asi lepší průměr. Za mě celkově 80 % a čtyři hvězdy

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

Uživatel Kincl smazal svůj příspěvek.

oldy

oldy (hodnocení, recenze)

mzss1

Taky jsem byl na dabovane verzi a ty sproste slova jak byla skoro v každe větě začala otravovat. 

AjtakP

AjtakP (hodnocení, recenze)

Já jsem tak strašně přesycenej Ryanem Reynoldsem, že jsem si ten film vůbec neužil. Přitom Hugh Jackman a vpodstatě všechna camea jsou skvělá a hrozně si to užívaj, ale jak začne Deadpool žvanit začnu usínat.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Nejsem si jistý, jestli jsem udělal správně, když jsem dnes byl na dabované verzi :D 

na příspěvěk reagoval dragon94

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Nádherná ukázka jak totálně zkazit chuť na shlédnutí a dokonalá ukázka demence lidí. Pár dní od premiéry a 280x za den mě někde něco neustále otravuje se značkou Marvel D&W kdy jen zapnu YT tak 8000 videí okamžitě "exkluzive dron video show Deadpool & Wolverine" 

Už se bojím opravdu otevřít i šuplík s ponožkama, kvůli speciální nerdí ponožce.

Ale zase na druhou stranu, čím víc s tím budou otravovat, tím více to časem lidem znechutí. A snad bude o to rychleji klid.

Mám k tomu celkem neutrální postoj. Reynoldse nemám rád, kvůli tomu že toho bazéna hraje neustále ve všech filmech ale zajímal mě Wolverin a napojení na MCU. Takže děkuju že mi to debilové dokázali otrávit natolik že se tomu budu vyhýbat co nejdýl to půjde.

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Lukyn55

Ještě se tam mohl objevit Ghost rider s Cagem, punisher s Janem a nebo Bullseye s Farrellem a prdel by byla kdyby tam byl Thanos 

Lukyn55

Lukyn55 (hodnocení, recenze)

dragon94

za mě nejvíc cameo Blade, hlavně proto, že jsem vůbec netušil, že by se tam mohl objevit.. když nastoupil, tak jsem málem vyletěl ze sedačky :D .. Johnny Storm taky super, hlavně jak Deadpool: "teď to řekne.. Avengers assemble.." a ono ne .. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama