Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (656)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $581,109,481║ Tržby Celosvetovo $1,215,929,937▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Tak Shawn Levy túto komiksovú nálož neustál. Zas potvrdil, že je skôr priemerný režisér bez väčšieho talentu sa predať a zábavnosť zvláda tak na pól plynu. Vo výsledku to bolo až príliš veľké sústo na neho. Jednoznačná samoúčelná paródia, kde úlety pobavia ale niektoré úseky aj razantne brzdia. Jackman si to kradol viac pre seba než Reynolds. Záporáčka len taká šedá nevýrazná myška. Vidieť že Marvel kĺže po hrane, toto malo byť pre nich vzkriesenie ale je len čiastočné.  /videl v kine 2x: 70%/ ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Pokud fandíte Reynoldsovi a máte rádi jeho Deadpoola, crossover s Wolverinem si užijete. Mohutný fan service a spousta hlášek, odkazů a narážek je dostatečným zábavným tmelem, aby celý film hodil do strašně pohodového módu. Jakmile na tohle přistoupíte a odtrhnete svá velká očekávání ohledně záchrany MCU a dalšího směřování univerza, máte vyhráno. Trojka Deadpoola totiž klame tělem a tohle vůbec neřeší. To, že je to z části plytké a šablonovité je jedna věc. To, že Shawn Levy neposral režii a Jackmanův Wolverine je tady jeden z těch nejlepších ve své historii, je věc druhá. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Když Levy s Reynoldsem říkali, že to není třetí Deadpool, nekecali. Deadpool & Wolverine je X-Menovské "No Way Home", kde druhý jmenovaný, pokud jde o character arc, hraje první housle a ten první se nás marně snaží přesvědčit o tom, že vztah s Vanessou je pořád středobodem vyprávění (ale podobně jako ve dvojce je na to bohužel Morena Baccarin ve filmu příliš málo). Příběh v podstatě absentuje, ale bylo by nefér něco takového tomuhle filmu vyčítat - i geniální Logan si vystačil s málem. Jenže Shawn Levy. Jeho schopnosti jsou někde na nevzrušivé úrovni rutinéra Bretta Ratnera, tedy natočí solidní produkt, ale to je tak asi všechno. Nejvýraznější je to v akci, která má světlejší momenty (hlavně ty "jeden na jednoho"), ale jakmile se to na plátně řeže ve velkém, Levy nestíhá. A nejsmutnější je to v bitvě v pustině, kde do akce nastoupí hned několik komiksových ikon a žádné Levy nedopřeje pořádný cool moment (v trailerech propálená Dafne Keen je tam například tak ve dvou rychlých střizích). Nemluvě o tom, že hranice mezi tím, kdy je Deadpool ještě vtipný a kdy už je jen vulgárně otravný, je tenčí než kdy dřív. ALE vtipů je tam naštěstí tolik, že si to prakticky nejde neužít (dvakrát tolik, pokud člověk nezná jen samotné filmy, ale i jejich historii, což platí i o vztazích mezi herci). Zhruba do půlky jsem se bavil téměř královsky, jakkoli mě pocitově zajímala jen linie Wolverina. Od půlky už tam na mě bylo moc opakující se akce a málo zábavných překvapení. Ale obecně jsem si to užíval, o tom žádná. Jen ne zdaleka tolik, jak jsem doufal. 70 %. P.S. Jak mě emočně Wadeova cesta nechala chladným (Reynolds může urputně tlačit tisíc slov o milovaných a rodině a stejně nevyváží jeden zničený Jackmanův pohled), o to víc jsem se během titulků dojal nad tím milostným dopisem všem filmovým X-Menům. To sedlo. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ultimátní fan service, nahláškovaná jízda, krvavé Rko a skvělé spojení několika "světů" dohromady. Reynolds + Lewy jsou excelentní dvojka a tohle nařachané spojení šíleného humoru, který někdy až paroduje film a skvěle boří čtvrtou stěnu k divákovi,  přimíchání Deadpoola + Xmenů do MCU a naprosto dechberoucí návrat hned několika NEČEKANÝCH postav do univerza je prostě záruka kvalitní popcornové zábavy. Radím nic si nečíst, nekoukat na trailery a prostě jen jako fanda jít do kina a garantuju, že při příchodu oněch několika postav budete štěstím bez sebe. Královská fanouškovská záležitost, která je originální tím, že se nebere vůbec vážně a která zase rozdává karty tím způsobem, že můžeme jen doufat v nějaké epické spojení všeho dokupy v následujících filmech/seriálech. Natěšenost na všechny další potenciální věci mi dnes asi nedá spát a z kina jsem odcházel s úsměvem, jak už dlouho ne. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ani nejlepší marvelovka, ani nejlepší X-Men film, pokud ale hledáte přímočarou zábavu plnou skvělé akce, chytrého nekorektního humoru a vynikajícího špičkování mezi hlavní dvojicí postav, je Deadpool & Wolverine mezi tím nejlepším, co žánr nabízí. Děj je tu jako obvykle vedlejší, přesah to nemá a řemeslo je pouze lehký nadstandard, ale marně se snažím vzpomenout, kdy jsem se v kině naposledy tak moc bavil. 8/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • V úvodním logu Marvel Studios se již tradičně objevují nové záběry. Tentokrát se jedná o záběry z finále filmu Deadpool (2016) na vrakovišti a z Marvels (2023). (NiWi)
  • Na píseň „Bye Bye Bye“ v úvodu filmu tančí v obleku Deadpoola místo Ryana Reynoldse choreograf a tanečník Nick Pauley. (efenberger)
  • Kevin Feige pracoval jako pomocný producent na filmu X-Men (2000) a byl přítomen původnímu konkurzu Hugha Jackmana na Wolverina. Feige řekl: „Pro Jackmana, pro mě a myslím, že i pro všechny fanoušky Marvelu, je neuvěřitelné, co se za 23 let stalo... to, že se Hugh vrátil, je neuvěřitelné. Pro mě osobně je to místo, kde jsem začínal. Byl to jeho první konkurz na natáčení a on přiletěl do Toronta na čtení s Annou Paquin. Vzpomínám si, jak jsem na jeho konkurzu seděl za kamerou... Je to velmi uzavřený kruh, když se vrací v tomto novém filmu Deadpool.“ (Johnny.ARN)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama