Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 16

Recenze (668)

Jokolo 

všechny recenze uživatele

Fandové nahláškovaného hrdiny pravděpodobně dostanou, co chtějí. Třetí Deadpool totiž dává divákům přesně to, na co lákaly trailery i nápaditá kampaň - laškování dvou oblíbených postav, poměrně povedenou akci i vytříbené hraní si s multivesmíry, které je na míle daleko od toho, co předváděl například druhý Doctor Strange. Cameo roličky tu jsou využity skvěle, mají své místo a pokud vás míjely úniky z placu, čekají vás opravdu povedená překvapení. Reynolds si i napotřetí Deadpoola užívá, je vidět, že mu role pořád sedí, z čehož se mu daří vyždímat mnoho povedených vtipů a stylových scén, z nichž hned ta první s úvodními titulky ve mně zůstává nejvíc.     Když se však odejde od pošťuchování ústředních hrdinů a přechází se k ostatním postavám, záporákům či zápletce, jde opět o plytkou komiksovku, která moc nemá co říct. Expozice je mnohdy příliš krkolomná, svět Prázdna okolo hrdinů moc nezabaví a motivace většiny vedlejších postav absentuje, u těch hlavních pak působí trochu na sílu. Vidět znovu Wolverina je sice fajn, ale většinu času si musíme vystačit jen s tím, že jen nadává a odsekává, aniž by to bylo pro jeho postavu tak důležité, či pro film tak zábavné jako v předchozích filmech. Ve filmu tak výborně funguje hlavně humor, cameo role a práce s některými postavami. Jako zábavný výplach tedy Deadpool bez problému funguje, čekat ale cokoliv víc by byl omyl. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Není to taková šleha, ale vlastně jako je! Dost! Po digi katastrofách Quantumania a MARVELS se tady opatrně našlapuje v nemastných, neslaných lokacích, hlavně aby to nebylo moc CGI. Naštěstí je ten fanservis natolik silný, že to tolik nevadí. Hlášky lítají vzduchem, krev cáka do všech stran a nostalgie po prvních a druhých X-menech je v závěru na 120%. ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Takže tohle má být ten nejočekávanější film roku? Však to bylo úplně ubohý po všech stránkách. Neuvěřitelně trapný humor ze strany Deadpoola. Ty jeho rádoby vtípky. Totální zmatenost. Mraky úplně zbytečného kecání a řešení  absolutních hoven. Děj 0. Akce 0. Strašně chabá a to maximálně trapné a směšné napojování na Avengers. Wolverine, Logan, u mě klesl tak hluboko, že snad přestanu tuhle postavu mít rád. Nic odpornějšího jsem dlouho neviděl. Neuvěřitelný mix na kterém se podíleli snad úplně všichni a úplně tím urazili svoje původní role.  Že je Ryan Reynolds pičus, co se snaží být vtipnej, vím už dlouho. Ale že se téhle šaškárny zúčastnil i Wesley Snipes a Hugh Jackman tak to je pro mě opravdu obrovské, nepopsatelné zklamání. A jestli tohle je opravdu to co dnešní divák chce, tak to už vážně ničemu nerozumím. V tomhle odporným sexistickym bordelu chybel už jen Křemílek a Vochomůrka a ještě Zbyněk Merunka  a Pavel Poulíček. Tohle je úplné dno komiksů. ()

Mazarini 

všechny recenze uživatele

Na Deadpoola byste meli jit co nejdrive. Komedie je bohuzel mrtvy zanr diky politicke korektnosti a precitlivelosti twitter aktivistu a nejit na to ted, prijdete o super momenty prekvapeni a vtipky. Cim driv tim lip. Jako film to moc nefunguje ale jako odpocinkova komedie/nejvetsi fan service v historii ano a je skoda o to prijit. Prirovnal bych to k mensimu DLC s vedlejsim ukolem, ktery pobavi, uzijete si ho ale ted byste radeji hlavni linku(ale tu nedostanete) Kdy naposled vysla dobra komedie? TROPIC THUNDER A HANGOVER? Pak dlouho nic. A z "komedii" se stali filmy, kde se nic nedeje ale humor zmizel aby nikoho neurazil. Tady se trochu vraci zpatky a diky za to! PODRUHY to videt nepotrebuji. Jinak je to jak jsem predpokladal. Scenky jak ze SNL nasazeny za sebou. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Mno... já věděl, proč se na to tolik netěšit, když jsem viděl, že to režíruje Shawn Levy. Ten člověk fakt neumí točit nic než navoněnou sterilní nudu. Titulní postavy i Reynoldse s Jackmanem mám hodně rád, camea byla naprosto luxusní (a většina těch nejlepších kupodivu neleaknula ven), ale po příběhové stránce je to zdaleka nejslabší z Deadpoolů. Tohle nebyla "disneyfikace", ale "Levyizace" značky. Ten člověk opět dostal zaručený hit na stříbrném podnose, královský rozpočet, celou paletu oblíbených postav k dispozici, a přesto z toho nedokázal připravit víc než lehce stravitelnou jednohubku. Ano, vydělá to hrozně moc peněz, ale žádná revoluce u Marvelu se opravdu nekoná. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Gambit (Channing Tatum) řekl, že si připadá jako by se ve Voidu (Prázdnotě) narodil. Tím naráží na to, že to je jediný herec, který svou postavu nehrál v žádném předchozím filmu. Tatum měl hrát postavu Gambita v jeho sólovém filmu, který byl zrušen. (Knowho)
  • Jay Fear, nevyléčitelně nemocný 45letý fanoušek Wrexham FC (fotbalového klubu, jehož byl Ryan Reynolds v době uvedení filmu spolumajitelem ve Walesu), se s Reynoldsem setkal v dubnu 2023 na ligovém zápase Wrexhamu proti Boreham Woodu díky charitativní organizaci Bucket List Wishes, kterou kontaktovaly zdravotní sestry pečující o pana Feara. Na setkání mu Reynolds věnoval jednu z rukavic ze svého kostýmu Deadpoola a domluvil mu návštěvu natáčení filmu Deadpool & Wolverine v Pinewood Studios. Poté, co pan Fear následující měsíc zemřel, Reynolds mu prostřednictvím sociálních sítí vzdal upřímnou poctu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama