Reklama

Reklama

Skřet 2

(festivalový název)
  • USA Troll 2 (více)

Obsahy(1)

Malý Joshua zná od svého dědečka příběhy o goblinech a o tom jak jsou nebezpeční. Díky tomu má i zlé sny, které se začnou měnit i v boj o život. (Chupacabre)

Recenze (58)

Valenta28 

všechny recenze uživatele

I když sem této patlanině dal tři hvězdičky, (což by mnoha lidí mohlo brát jako zbytečně moc), tak to neznamená, že se mi nelíbil. Naopak. Právě už hodně dlouho mě žádný podobný film tolik nepobavil. A to hovořím o všem. O hereckých výkonech, kostýmech, maskách, prostředí i námětu. Zkrátka sranda, ale taková, že stojí za to. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a máme zde další pokračování, které nemělo být nikdy natočeno. Když jsem před časem vyplňoval menší anketu o tom, které tři filmy patří mezi to nejhorší co jsem kdy viděl, tak tento kousek mezi nimi samozřejmě nesměl chybět. Odpad hororového žánru vzal na sebe podobu bandy trotlů v gumových maskách a s klackama v rukou, kteří běhají po lese a domech. Otřesné masky nedosahují ani po kotníky tomu, co bylo možné spatřit v prvním díle a to ani ten nepatří mezi bůhvíjak skvělé snímky. Trapné herecké výkony nejsou ničím v porovnání se zeleným slizem a nelogickým scénářem. V určitých chvílích lze sice vidět jakousi snahu tvůrců o pěkné záběry –viz člověk-kytka, ale v tom množství toho hnusu kolem se to rychle ztratí. ()

Reklama

G04T 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se hodně těšil. Věděl jsem do čeho jdu, a věděl jsem, že mě to bude bavit. Upřímně nechápu, jak tady někteří píšou, že je to nejhorší film všech dob. Jako je pravda, že je to docela píčovina, ale je to zábavná píčovina. Masky jsou náhodou taky dobrý. Byly i pasáže, kde jsem se nudil a kde jsem moc nevnímal, ale to se pak zas narovnalo. Kdyby to bylo víc do hororu, byl bych spokojenější. Jednička je ale určitě lepší, ačkoli todle taky stojí za zhlédnutí. Je bohužel fakt, že herci hrajou fakt příšerně a nejradši bych všechny herce z tohodle filmu zplynoval, hlavně tu královnu. Ty vole ta herečka byla příšerná 🤣🤣. Jenom bych upozornil, že todle nemá s filmem z roku 1986 nic společnýho. Ale co taky čekat od lidí na ČSFD... Slabý 4 hvězdy. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Nikdy prostě nepochopím, jak tohle mohlo vzniknout. Tedy jak pekelné kocoviny (nebo drogy???) musely postihnout ty herce, aby se nesmáli svým vlastním "výkonům". Hned po Atomovém gymnázium 2 to musím označit za nejvtipnější blbost, co jsem kdy viděl, nechává to za sebou i takové pecky, jako Turecké Hvězdné války nebo Vražedné Sushi. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Trolla dvojku jsem si pustil ještě před jedničkou, protože jsem tak nějak předpokládal, že žádná jednička neexistuje, a že film prostě jen parazituje na filmu Troll z roku 1986. Ten jsem zatím neviděl, tak nevím kde je pravda, ale už jen skutečnost, že tu místo trola pobíhá tlupa dementních "goblinů" mě v mé domněnce utvrzuje. Film natočil Claudio Fragasso, takže jsem čekal pořádnou trashovou jízdu bez špetky vkusu a sebereflexe a to jsem i více méně dostal. Film mi hodně připomínal tvorbu Briana Yuzny, bizár béčko/céčko, u kterého se člověk nestačí divit, na co to kouká, chvilkama se nudí, občas prská smíchy... Já jsem se teda hlavně hodně divil. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • George Hardy, představite Michaela Waitse, šel na casting pouze z legrace v očekávání, že bude vybrán jako komparzista. (L_O_U_S)
  • Film byl po jistou dobu nejhůře hodnoceným snímkem IMDb. (L_O_U_S)
  • Když se v jedné scéně mění dívka ve sliz, je vidět díra v podlaze, ve které leží. (moukey)

Reklama

Reklama