Reklama

Reklama

Skřet 2

(festivalový název)
  • USA Troll 2 (více)

Obsahy(1)

Malý Joshua zná od svého dědečka příběhy o goblinech a o tom jak jsou nebezpeční. Díky tomu má i zlé sny, které se začnou měnit i v boj o život. (Chupacabre)

Recenze (58)

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Trolla dvojku jsem si pustil ještě před jedničkou, protože jsem tak nějak předpokládal, že žádná jednička neexistuje, a že film prostě jen parazituje na filmu Troll z roku 1986. Ten jsem zatím neviděl, tak nevím kde je pravda, ale už jen skutečnost, že tu místo trola pobíhá tlupa dementních "goblinů" mě v mé domněnce utvrzuje. Film natočil Claudio Fragasso, takže jsem čekal pořádnou trashovou jízdu bez špetky vkusu a sebereflexe a to jsem i více méně dostal. Film mi hodně připomínal tvorbu Briana Yuzny, bizár béčko/céčko, u kterého se člověk nestačí divit, na co to kouká, chvilkama se nudí, občas prská smíchy... Já jsem se teda hlavně hodně divil. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Nikdy prostě nepochopím, jak tohle mohlo vzniknout. Tedy jak pekelné kocoviny (nebo drogy???) musely postihnout ty herce, aby se nesmáli svým vlastním "výkonům". Hned po Atomovém gymnázium 2 to musím označit za nejvtipnější blbost, co jsem kdy viděl, nechává to za sebou i takové pecky, jako Turecké Hvězdné války nebo Vražedné Sushi. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

You can´t piss on hospitality! I won´t allow it! Čistá definice špatného filmu. Dementní scénář, toporní herci, brakové efekty a laciné dialogy, z nichž se staly kultovní hlášky. S každým dalším zhlédnutím vyplouvá na povrch něco nového a s každým dalším zlédnutím vyvolává tahleta podivnost nové salvy smíchu. Svůj post Nejlepšího nejhoršího filmu si Troll 2 vysloužil především svou upřímností a triviálním selháním. V tomto ohledu totiž funguje dokonale. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Vítejte v Nilbogu. Nesnášíte zeleninu? Tak se na tenhle horor plnej zeleniny a pojídání lidskejch rostlinek radši nedívejte. Budete strašně trpět. A vegetariáni budou trpět v závěru. Vážně, byla by to nádherně děsivá noční můra, kdyby publikum nemělo problém nepočůrat se během záchvatů smíchu, který tenhle film neustále navozuje. Geniální byla maska jednoho goblina. Vždycky když se dostala do záběru, tak lidi vyprskli smíchy. To snad museli tvůrci udělat schválně :D. Jen ten (téměř) konec byl dost zoufalej. Debilnější poražení nepřátel aby člověk pohledal. Tak nějak to ale zapadá do celkový stupidity a neumětelství tvůrců a hereckýho ansámblu. BTW asi jako jedinej sem se dobře najed na rautu, i když musím říct, že syrová zelenina s popkornem a zeleným mlékem je fakt zvláštní kombinace :D. Ale říkám si, jestli sem se na tu pohostinost neměl radši vychcat. Bůhví co to se mnou udělá. Hlavně ten cupcake ozdobenej zeleným cosi vypadal dost divně. A stejně tak ten chutnej zelenej vegetariánskej sliz, kterej jsme dostali před promítáním. Ale když já celej den skoro nic nejed a byl sem vyhládlej jak hlavní hrdinové. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Za pár vtipných momentů, i když většinou je to velká nuda, a za to, že tento film ukazuje vegetariány, jací doopravdy ve skrytu duše jsou. Objektivně je to samozřejmě odpad, ale k nejhorším filmům všech dob se to opravdu ani nepřibližuje. Můžete se smát nebo nadávat. Ať tak, nebo tak, nudě neutečete. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy se zastaví čas, se postavy nejenže viditelně pohybují, ale celé zastavení navíc netrvá avizovaných 30 vteřin, nýbrž více jak minutu. (L_O_U_S)
  • Ve scéně, kdy rodina večeří, se zastaví čas. Jediný se může hýbat Joshua ( Michael Stephenson), avšak ostatní členové rodiny mrkají a dělají patrné pohyby. (moukey)
  • George Hardy, představite Michaela Waitse, šel na casting pouze z legrace v očekávání, že bude vybrán jako komparzista. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama