Reklama

Reklama

Sladký domove!

(seriál)
  • Jižní Korea 스위트홈 (více)
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Lidé se mění v krvelačná monstra a rozsévají zkázu. Zoufalý teenager a jeho sousedi z vedlejšího bytu bojují o přežití a snaží se při tom zůstat lidmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Tirkus 

všechny recenze uživatele

První polovina má dobrou atmosféru, představí originální monstra a upřímně mě zajímalo, co se bude dít dál. V půlce seriálu ovšem přijde zlom, začne se hodně kecat a co se monster týče, tak seriál ukázal největší esa příliš brzo (protein obr na začátku X hmyzí hlava na konci). Z velkého počtu postav je jich jen pár sympatických a zbytku trvá příliš dlouho, než dostanou nějaký backstory nebo vývoj. Největší problém seriálu jsou ovšem poslední 2 epizody, kdy kvalita rapidně klesne, představena je skupina neskutečně klišé záporáků, postavy se začnou chovat jako absolutní idioti a místo uspokojivého konce a aspoň pár odpovědí k tomu, co se vlastně děje, dostaneme od tvůrců prostředníček do obličeje a vše se odkládá na další sérii. I když je v seriálu plno skvělých akčních a emotivních scén, ten línej a debilní konec mi nedovoluje dát ani průměrné hodnocení. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Videli ste niekedy Darabontovu The Mist podľa Kingovej novely? Ak áno, tak si zoberte, že tu máte opäť skupinku rôznorodých ľudí, ale miesto supermarketu tu máte panelák. Kto je zvyknutý na úletovosť ázijskej mangy alebo srdervúce vzlykanie a náreky v ázijskej kinematografii, ten už dopredu tuší čo ho čaká. Pridajte celkom slušné gore a nadupaný soundtrack (vo vypätých scénach vám bubienky rozvibruje pop, rock, techno, disko, poprípade chorálové skladby), vychádza mi z toho jemný nadpriemer. Chybičku vidím v niektorých odfláknutých CGI monštier (tlstý "Steroidman" Protein! - mini aj maxi verzia bola na facku). ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři epizody velmi příjemně navnadili a očkeávání zajímavých hrátek člověk útrpne přežije tady 4 až 8 část, kde občas probleskne super nápad, aby to dokodrcalo do finále , kdy v předposlední části přijde nástup psycho maniaků, kteří jsou neefektivně ... No a pak tedy aspoň to skvělé nabušené finále? Kdepááák. Totálně nevyužitý potenciál. Čekali jste zajímavé akční monster finále? Tak vůbec nic nebude .. Jen trapný odjezd směrem druhou sezonu. Přitom to mohlo být tak hravé. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

(epizody 01-04) Skupina až výjimečně nesympatických (a vlastně ani pořádně neprokreslených) obyvatel jednoho velkého baráku se potuluje interiérem, přičemž se občas setkají s nějakým komiksově / videoherně působícím monstrem. Googlil jsem si, jak vypadají příšery v původním zdrojovém komiksu, z něhož seriál vychází, a působí to v tomto ohledu jako dost věrná adaptace. Ale v hraném audiovizuálním díle podle mne tahle videoherní estetika vypadá fakt hnusně. Takže co do hororových / akčních sekvencí mi Sweet Home žádnou radost nepřineslo, no a o sekvencích dialogových je škoda se vůbec zmiňovat, to je úplná mizérie. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Námet seriálu ma riadne oslovil, veď predsa ľudia, ktorí sa masakrujú s monštrami znie super.  Z celkového výsledku som však skôr sklamaný. Najhoršie je to s postavami, do 6 dielu som hádam mal sympatie k jednej, možno dvom. A to je obrovská chyba, nakoľko ich tam je mnoho, všetky sú však divné a hlavne nesympatické. Vizuálne to nie je najhoršie, ale tie digi príšery bijú miestami až príliš do tváre. Zvolila sa cesta prvé 4 diely akčné s príšerami, potom väčšie zoznamovanie s postavami, veľa ľudí to tu kritizuje ale za mňa fajn voľba. Predsa len sme si vedeli nájsť nejaké sympatie k nim. Hlavná postava dlho nesympatická, ku koncu sa to zlepšilo. Nechápem však jednej veci, prečo tvorcovia zabíjajú tie najzaujímavejšie postavy, ktoré do konca sú aj najsympatickejšie. Okej, gule nato majú ale nemôžu zabiť každého a na konci ostala popravde sebranka nudných, nesympatických postáv (jedna, dve výnimky). No druhá bude ťažká kvôli tomu. 4*, je to fajn na pozeranie, ale rozhodne zabitý potenciál. ()

Galerie (171)

Zajímavosti (15)

  • V epizodě zazní píseň „Sweet Home“ od YONGZOO. (Duoscop)
  • Mobilní telefony použité v tomto seriálu jsou Samsung Note 20. (HanzoBureshi)
  • Poté, co si v bytě Pyeon Sang-wook (Jin-wook Lee) ováže ránu na rameni lepící páskou, mu kus pásky zůstane viset podél těla. V dalším záběru už ji tam ale nemá. (Duoscop)

Reklama

Reklama