Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (287)

petero 

všechny recenze uživatele

Áno, hlavným problémom tohto snímku je, že je vlastne pokračovaním série, ktorá patrí výhradne Michelovi Myersovi a keďže táto časť je o niečom inom preto si tu vyslúžil odpad. A pritom si ho vôbec nezaslúži. Až Carpenterovská réžia spolu s jeho hudbou a Terminátorovský look dodávajú snímku solídnu apokalyptickú atmosféru o spoločnosti snažiacej sa o likvidáciu detí na Halloweena pomocou vlastnej kolekcii masiek a nasadením chytľavo nepríjemnej reklamy. Keby sa aj dozvieme príčinu tohto plánu hlavného záporáka bol by som spokojnejší, ale zrejme to bol nejaký mimozemšťan pripravujúci inváziu ufóncov =) Film si pamätám aj zo svojich hororových začiatkov a už som vedel že i bez MM to bol slušný horor. ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

"Prečo Wallace nenapodobil Carpentera a nerozhodol sa znovuzrodit Michaela Myersa?" Tak to som si dnes hovoril ked som plný očakávaní išiel pozrieť Halloween 3 (bez Myersa). Už od úvodnej minúty mi bolo jasné, že od filmu nemôžem očakávat zázrak (ale ono že by ten zázrak prišiel?). Pravdupovediac nie. Celý čas sa film velmi naťahuje, sem tam sa nieco povie, vybafne reklama s maskami a Atkins nám ukáže pravý zmysel po pátraní nebohého starca. To je akurát všetko, co si do polovici filmu pamätám. Druhá polovica sa mi už tak zprotivila, ze som to musel vypnúť. PS: Film by sa zišiel zkrátit o takých dvadsať-tridsať minút, lebo takto to nezaujme nikoho. Odpad! ()

Reklama

Žralok odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo ?! Věděl jsem že tady není Michael. Ale nějak jsem doufal že zdejší hodnocení je ovlivněný právě absencí kultovního vraha z předchozích dvou dílů. Bohužel jsem se mýlil a je to nebetyčná blbost. Naštěstí další díly, opět s M Myersem jsou o třídu lepší. A to i pro mě nejslabší Halloween - Prokletí Michaela Myerse. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Že to vůbec nebylo o Michaelu Myersovi, mi nevadilo. Odklon od Halloween univerza mi přišel sympatický, námět si tykal s tím, co se točilo v 50. a 60.letech, tedy byl patřičně uhozený, ale tím milým, zajímavým způsobem, ale ta jeho filmová realizace je naprosto, naprosto příšerná. Takhle to dopadá, když točí někdo sice s vizí, ale s nulovým filmařským talentem. Zde se spojily nulová produkční hodnota, absence napětí, scény, které nechtěně parodují samy sebe a celé to je nefukčně sestříhané. Utrpěných 97 minut, kde potěšilo aspoň závěrečných pár sekund. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak nebýt té známé hudby (která je stále výborná) a názvu, tak bych vlastně ani nevěděl, že se jedná o pokračování této nyní již mnohadílné hororové série. Ve filmu NENÍ žádný Michael Myers (ani jemu podobný vrah), takže bych tento třetí (a dle hodnocení na ČSFD zatím nejhorší) díl nazval nekanonickým. Téměř nic v tomto filmu nefunguje, ale musím mu uznat dvě věci. Za prvé: Těch pár vražd a zabití docela stojí za to. :) Za druhé: Ti "posluhovači" Cochrana (a vůbec celé městečko Santa Mira) byli docela strašidelní. :P Jinak se ale jedná o dementní horor s některými "vymazlenými" nelogičnostmi. Jako zajímavost bych uvedl to, že vyhlašovatelku zákazu vycházení a telefonní operátorku namluvila Jamie Lee Curtis. Jo... a naprosto šílený "mozkojeb" je reklamní song Silver Shamrock. :D ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 14,4 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama