Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (289)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Ale no tak...keby sa to nevolalo Halloween III a keby väčšina užívateľov nemala pocit, že im niekto sprznil ich "značku", asi by hodnotenie nedopadlo až takto. Jasnačka, je to čajové béčko a tá čiernoočka hrá akoby bola pod taktovkou samotného Eda Wooda... Ale za prvú polhodinu si to zaslúži aspoň tie dve hviezdičky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Halloween 3“ je zklamání, pokud čekáte, že to bude zase něco jako „Halloween“. Prostě není. Má to mnohem blíže k ulítlejším filmům 80. let, někdy si ani nejste jisti, jestli je to celé zamýšleno vážně, či nikoli. Tommy Lee Wallace natočil něco, co nezapadá do série, ale zároveň něco, co ani příliš nenadchne jako samostatný film. Nečekané zvraty jsou spíše k neprospěchu věci, protože se celkem těžko přijímají. ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle má u všech čertů být?? Nebo co to být mělo. Jedno z nejhorších pokračování všech dob, ne-li snad úplně nejhorší. Nejen že si nějaký svůj příběh zařadili pod jméno kultovné série, ale ještě ke všemu to vydávají za horor. Mě to spíš přijde jako reklama na masky s nějakým jakodějem kolem. Je to asi stejně napínavé jako zavázat si oči v domnění, že bude tam a vy se budete bát. Jenže se akorát tak zramplujete ze schodů a budete nadávat stejně jako po ztraceném čase u tohodle braku. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Škoda, že snaha oprostit se od Myerse směrem k sérii halloweenským svátkem spojených hororových báchorek nevyšla. Za vlasy přitažený a rozkošně blboučký námět i atmosféra fajn (hlavně díky nezapomenutelné, dokola omílané reklamní znělce) a konec působivý, byť je jen variací na konec Siegelovy Invaze lupičů těl. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Prečo sa tento film volá Halloween 3? No ja osobne tomu vôbec nechápem, keďže s perfektnou jednotkou a dvojkou nemá vôbec nič spoločné. Ale ak ignorujeme, trápne dialógy, blbý príbeh, ktorého pointu viete už po 10toch minútach, nesympatické postavy, tak je to celkom dobrý film. Čo ma hlavne prekvapilo je, že gore, ktorého tu nebolo príliš veľa je celkom dobre urobený aj keď nelogicky (chlapík kľačí a v pohode mu otrhnú hlavu, bez toho aby sa postavil). Ak si chcete nakukať sériu Halloween, ktorá sa týka Michela, tak sa na tento film vykašlite. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Pro natáčení v továrně Silver Shamrock byla použita mlékárna. (HellFire)
  • Knižní adaptaci napsal autor sci-fi Dennis Etchison pod pseudonymem Jack Martin. Stala se bestsellerem. (HellFire)
  • V tomto filme je možné vidieť na chvíľu aj Michaela Myersa. Objavuje sa však len na chvíľu a aj to len v televízií. (8HitBoy)

Reklama

Reklama