Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (156)

Honzeek95 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč máte u toho napsaných tolik herců, kteří s touhle sračkou nemají nic společného? Jenom jim špiníte životopisy na csfd. Ubohé pokusy o politický humor, jasně manipulující povrchní klasická americká debilizace, logicky se bránící tomu jít více do hloubky problémů, protože by se odhalila stupidita tohoto zbytečného padokumentu, hrající si na komedii. Čistý odpad. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Nadmíru vtipné a když k tomu máte hladinku v krvi, tak to je naprostá ideálka. Inteligentní humorem se tady rozhodně nešetří a místy jsem se vážně upřímně smál. Jenom je škoda, že ráno - po shlédnutí tohoto shitstormu na adresu roku 2020 jsem si přečetl zprávu z Ameriky, která neslibuje moc hezké vyhlídky na následující rok, ale možná jsem po minulém roce až moc skeptický. Každopádně tohle bylo skvělé. ()

Reklama

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Humor sa naozaj podaril aj s hercami si pohrali a je to taká originálne komédia s dobrými vtipmi. Prvá polovina filmu pekne hovorí o udalostiach aj s kvapkou humoru, ktorí nieje niekedy až tak dobrý ako v iných stránkach filmu, ale zas dajú sa tu nájsť aj pár humorných situácii. Herci hrajú dobre, čo cením pretože nie v každej komédii herci sú špičkoví ale o tomto filme sa dá povedať že tu hrajú až nadpriemerný herci. Druhá polovica filmu je taká trocha nudnejšia, menej humoru a všetko sa to tam točí okolo jednej témy a to sú voľby. Áno, súhlasím s tím že toto nieje luxusný film ktorý presahuje rekordy, ale mne osobne sa táto komédia páčila. HODNOTENIE: 8/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi do vkusu vůbec netrefilo. Párkrát jsem sice zasmál, ale pouze nad úplnou absurditou daného výroku a tak nějak nevím, jestli takovýto projekt v době rozkvětu dezinformací a konspiračních teorií má vůbec smysl a nebude jen vodou na mlýn všem lidem, kteří je aktivně vyhledávají. Nicméně, jedním z dotazovaných byl Samuel L. Jackson (ne za sebe, to by dopadlo malinko jinak), kterého vždycky rád slyším a nebyla to tak pro mě úplná ztráta času. Naštěstí je to na film příjemně krátké...5/10 ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

Zábavně shrnutý rok 2020, který se ke konci možná až moc soustředil na americké volby na úkor jiných katastrof, které v té době také dost hýbaly světem. Dokument se snaží být nestranný a nestřílet si jen z republikánů a konzervativců – sem tam padne dobrý fórek i na hlavu Joea Bidena, ale bylo vidět, že ty vtipy byly spíš udělané aby se neřeklo. Ať už je Trump a jeho administrativa jakýkoliv (a že si drtivou většinu posměšků zaslouží), tak mi místy přišlo, že se příliš omlouvalo nebo příliš rychle přešlo řádění protestujících po smrti George Floyda. Tyhle události se sfoukly za minutu, což v tu chvíli podkopalo mou důvěru v dokument, který si bez servítek dělá legraci z obou stran, a taková důvěra se pak zbytek stopáže těžko obnovuje. Fiktivní zpovídané postavy byly ale celkem zábavně provedené a zahrané a mimo zmíněnou nedotaženost jsem se dost pobavil. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama