Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (150)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, jedná velká nuda.Slovenští herci jsou příšerně nadabovaní, zvuk je takový utlumený,  jak kdyby to dabovali doma u počítače a celý zní tak nějak umělé, a herecké výkony slovenských herců jsou slabé,  krom Šiškové. Čeští herci dobrý, ale je mě jich líto, že v takovém braku hráli.Po covidu se každá koruna hodí.Nechápu, že po slibném filmu Všetko alebo nič  natočila režisérka takovou kravinu.Komedie má lidi pobavit, po shlédnutí tohoto filmu jsem měl spíš depresi a nebyl moment, kde bych se měl čemu smát.Nejlepší na celém filmu je píseň od Imt Smile. 20%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V létě ti řeknu, jak se mám mi hodně připomínalo oba Šťastné nové roky - děj se taktéž točí okolo rodiny a mezilidských vztahů a rovněž disponuje mezinárodním hereckým obsazením. Podobně jako u ŠNR byl i zde viditelný (a slyšitelný) problém s postsynchrony. Příběhově nejde o nic neviděného, a i když se film věnuje několika problematikám najednou, ani jedna z nich člověka vyloženě nechytne. Nejvíce mě bavily Babčáková a Rogoz. Lepší dvě hvězdičky! ()

Reklama

motyka52 

všechny recenze uživatele

Ty vole, peklo. Lidé dělající věci, které by normální lidé absolutně nedělali, dostávají se do situací, do kterých by se nikdo nedostal, říkají věty, které by nikdo neříkal a ze kterých normálně houstne ušní maz. A to celé v příšerné zvukové kvalitě symbolizované totálně apokalyptickými postsynchrony. To celé by se klidně ještě dalo přežít, kdyby se člověk třeba mohl smát. Smůla, není čemu. Pousmál jsem se možná jednou a mám podezření že to bylo hlavně kvůli vědomí, že to už za chvíli skončí. Mimochodem konec je vývěsním štítem scénáristické i režijní nemohoucnosti. Kdyby na konci ty dva fakany sežral medvěd, bylo by to aspoň šokantní, případně je ten jejich fotr mohl unést a bylo by zaděláno na potenciálně mnohem zajímavější sequel. Ve kterém by snad už nefiguroval Pleslův premiér, což je s přehledem "nejvíce-za-vlasy-přitažená-postava-kterou-jsem-v-poslední-době-ve-filmech-viděl" aneb jak si my holky představujeme, že se chová předseda vlády, kterej je tak trochu svině. Já kurva vůbec nevím, proč tomu dávám jednu hvězdu, ale dejme tomu, že se mi fakt líbila ta chalupa, kam jezdili odpalovat petardy, což je mimochodem taky scéna, kterou by leckterý prvák ve filmové škole napsal a natočil líp. Je to celé zlo a jestli takhle má vypadat budoucnost federální kinematografie, pak nemusím čekat na léto, ale klidně už teď řeknu, že to stojí pěkně za hovno. ()

Filumena 

všechny recenze uživatele

Proč hned odsuzovat film který kopíruje americké vánoční filmy? Na pobavení dobré, pokud se nad myšlenkou vztahovky hned nerozbrečíme nevadí. I taková romanťárna se dá zhlédnout. Ovšem zvukař by potřeboval na holou. Hodně to kazilo dojem z filmu a nezlobte se, předabování za mne bylo nešťastné. Ještě že nepředabovali Simonu Babčákovou, to by mne naštvali nejvíc. :) ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Za postsynchrony a dabing bych lyncoval tvurce. Co to je proboha za prisernmost? Jak tohle vubec muze opustit studio. Neskutecny slendrian. Krome toho, ze jsem casto nechapal, o co vlastne jde a co je to za trapnost, jsem nasel pozitivum - Tereza Kostkova hrala tak, jak jsem nikdy nevidel - neskutecne komedialne - jako az za svoji hranou a prirozenosti, ale bylo to nesmirne roztomile a divadelne expresivni. Me to ale hodne pobavilo a rad bych ji jeste v tehle poloze videl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama