Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (150)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takéto chujoviny môžu napadnúť len pizdu Urbánikovú, ktorá si tu strihla aj svojich pár sekúnd, aby sa ďalej opíjala svojou pofidernou slávou. Ale keďže celý mainstream jej ide po ruke a všetci sú vlastne rovnakého charakteru, tak sa točia takéto príbehy o tom, kde každý šuká s každým, žiadne manželstvo nie je funkčné, každý je minimálne raz rozvedený a ak nie tak podvádza. Miezga navyše ako kokot povie žene, že sa chce rozviesť dokonca rovno na Vianoce. A mimochodom ten chlap nevie hrať, všade sa tvári ako v Partičke. Vrcholom je katastrofálny dabing, ktorý je už len pomyselným hovnom na torte z Evitinych filciek. Nie je to však úplný odpad, nakoľko Všetko alebo nič bola väčšia magorina a tu sú dobré aspoň pesničky od IMT Smile. Každopádne ďalšia nevtipná vec, ktorá oslavuje rozvody takým spôsobom, že sú vlastne happy endom. Proste štýl chudera Evita. ()

Skarface odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvních 8 minutách jsem se zeblil jak je to nepřirozené. To jako se i u nás budou dabovat herci/herečky kuli slovenštině ? A skrytá reklama od samého začátku která je prostě neskutečně okatá ? Odpad všech odpadů . Dlouho mě tak nic nenasralo . Co jsem kdy označil jako odpad asi budu muset přehodnotit , popřípadě se i omluvit za to že jsem to tak označil. Tohle fakt dlouho nic nepřekoná ()

Reklama

quokam 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesná Tereza Kostková. Ale neboť je to určitě skvělá herečka, chyba musí spočívat v režijném vedení, které Terezu přivedlo do vod naprostého nedůvěryhodného staršlivého přehrávání. Film nezachránili ani standartní výkony Martina H. nebo Ondřeje S. Netrefeny barvy hlasu postsynchroního dabingu. A kurna toho premiera aspon mohli nejak pojmenovat. Treba Standa Tele, nebo Ondřej Brzobohaty - teda to jmeno uz jsem nekde zaslechl. A tu "naši zem" jakbysmet.  Zajímavý však byl závěr příběhu s kupcem chaty vedle, aspon tedy +5 proc. 2.5/10. Upd 10012023: velice nerad udilim pani Terezce K cenu pozlaceneho hejta za nejhorsi zensky herecky vykon v hlavni komedialni roli, jaky jsem v roce 2023 videl. Necht se o nej podeli s pani reziserkou, ta cena fakticky jde za ni. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prehovorený na túto staršiu kino novinku. Viac asi slovenský film ako český ak rátam hercov. Ani taký koleník nechýbal. A veď dobre, ako komédia veľmi nie. Skôr sa tu riešili vzťahy a podobné kecy. Pesničky od Imt Smile nemali chybu. Čo sa ale týka obsahu tak ten je čistý priemer a existujú určite lepšie filmy na tento druh, ale zase aj horšie. Neurazilo ale ani nenadchlo. Možno v lete repete. Keď to malo takú skvelú vianočnú atmosféru, nemôžem ísť nižšie a možno si to dám aj v zime. 3* ()

Filumena 

všechny recenze uživatele

Proč hned odsuzovat film který kopíruje americké vánoční filmy? Na pobavení dobré, pokud se nad myšlenkou vztahovky hned nerozbrečíme nevadí. I taková romanťárna se dá zhlédnout. Ovšem zvukař by potřeboval na holou. Hodně to kazilo dojem z filmu a nezlobte se, předabování za mne bylo nešťastné. Ještě že nepředabovali Simonu Babčákovou, to by mne naštvali nejvíc. :) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama