Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (150)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Marta Ferencová nikdy nebyla režijní superstar a cokoliv zatím vzniklo podle knih Evy Urbaníkové bylo takové divácké předpeklí.V tomhle případě se ovšem obě ženy překonaly a V létě ti řeknu jak se mám je regulérní divácké peklo.Dějově je to klasický vztahový propletenec, kde se každý nějak zná s každým, někdo s někým spí, někdo zase ne, řeší se nějaké problémy tu menší, tu větší a nakonec jsou všichni happy. Tady je to navíc tak super, že ani po půl hodině sem neměl tušení kdo je kdo a s kým, některé postavy se mi úspěšně pletly a nejhorší na tom bylo, že mi to bylo úplně jedno. Korunu tomu pak nasazuje technická stránka, která je úplně zoufalá a studentské filmy, či dokonce videa na youtube jsou na tom mnohem lépe. Nevím kdo tady měl na starosti postsynchrony, ale něco tak zoufalého sem nikdy neslyšel. Měl sem to "štěstí" že jsem viděl slovenskou verzi, takže mi uteklo předabování slovenštiny do češtiny, ovšem žádná výhra to rozhodně nebyla.Slovenská verze jde opačnou cestou a předabovává české herce do slovenštiny a takový slovensky mluvící Sokol je fakt zážitek.Perličkou je, že tak nečiní u všech herců a třeba Tereza Kostková nebo Martin Hofmann "mluví" sami sebe jenže i to je stejně zoufalé, protože to působí jako že se celý film natáčel bez zvuku a dialogy se namlouvaly až ve studiu.Ani herci mluvící sami sebe se tak pořádně nestrefují do vlastní pusy a to je teprve bizarní zážitek.Viděl sem za poslední roky hodně špatných filmů a nejen těch česko-slovenských, ovšem tohle ve své amatérské demenci jasně vede... -20% ()

PachoSK 

všechny recenze uživatele

Trapnučká komédia s príšeným dabingom. Keďže tu boli obsadení českí, slovenskí a rumunskí herci zjednotilo sa to do nejakej zvláštnej českej hatlaniny kde nepasovalo hovorené slovo s otváraním úst. Toto mi priam šklbalo sluch. Komédia by navyše mala byť aj o smiechu, to však za celé 2 hodiny neprišlo. Exteriérové zábery boli pekné, herci boli fajn, celé to však necvaklo a vznikol z toho prepadák ktorý zachránil len IMT Smile so svojim hitom Najkrajšie Vianoce. ()

Reklama

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu strašně špatný. Asi nejhorší film za posledních pár let. Až do konce jsem marně tápal, jestli to má vůbec nějaký děj (spoiler: nemá...), nevěřícně sledoval ty ultrablbé skeče s pitvořícími se herci, příšernou kamerou, ještě horším zvukem a postsynchrony, které mi způsobovaly obsedantně kompulzivní poruchu a litoval, že jsem si včas nevypíchl oči. Hrůza a děs. ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Další odpadový pseudo romkom z Česko-Slovenské produkce definující tento žánr jako úplné dno toho nejhoršího co jsou vůbec schopni herci udělat pro peníze. Je zde taky krásně vidět, že herci jsou prostě jen komedianti (a ku*vy prodejné) jež kvůli penězům udělají cokoliv. Kdepak jsou ty časy kdy ještě existovali aspoň nějací charakterní herci jež si vybírali v čem budou hrát. Nedodíval jsem to, to se opravdu nedalo. ()

zrudicka 

všechny recenze uživatele

Film to mohl být docela dobrý, nebýt toho příšerného dabingu, který mě iritoval od začátku do konce. Opravdu nechápu, proč třetinu hlavních postav hrají Rumuni. Co mi ale hlava nebere více, je proč se obsadí slovenští herci, kteří se pak předabují do češtiny. Pak nemá mladší generace mít problém porozumět slovenštině. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)

Reklama

Reklama