Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (275)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Přišlo to ve správnou dobu, jednak je před Vánocema a jednak se teďka objevil trailer na Strážce Galaxie 3. Tohle tedy beru jako spíš takovej dlooouhej trailer. Je to každopádně vtipný a jakožto fanoušek týdle potrhlý partičky sem spokojenej... Je to asi jedinej Marvelackej "film" ve kterrým neí žádnej záporák :o) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mňa to mrzí, ale ja tieto výplachy už nezvládam. Občas sa tu aj mihne niečo trošku originálne, ale v celej tej plejáde podpriemerných digibordelových vecí, sa Gunnová osobitosť v tomto prípade výrazne vytráca. Dokonca absentuje. Vianočný príbeh, ktorý dokáže naozaj potešil skôr najmenších. Po prvých dvoch GotG je toto zbytočná vec. Dokonca aj ten nápad od začiatku značne pokulháva a vtipom ma to tiež veľmi neohúrilo. Zase raz sklamanie. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to švihlý, je to feel-good, je to kýč, je to infantilní, a v neposlední řadě je to totální úlet. Ale to ke Strážcům Galaxie patřilo odjakživa, takže si nemám nač stěžovat – navíc jde čistě o Vánoční speciál, takže nemějte žádný velký očekávání. Svůj účel to ale splnilo na výbornou a i přes nepříznivé počasí vás tahle blbinka příjemně zahřeje u srdíčka. Já už se každopádně nemůžu dočkat až si pobrečím u finálního dobrodružství týhle bandy pošuků, kterou můžete buď milovat, nebo nenávidět – nic mezi tím. Je fakt obdivuhodný, že James Gunn má všechno tak perfektně v malíku.... nic pro diváky bez nadhledu. Kevin Slanina rules! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál Strážců moc nesplnil má očekávání. Ono se to asi dělá těžko u těchto speciálů. Atmosféra je sice super, ale samotný příběh stojí za starou belu. Pouhý únos Kevina Bacona do Nikdykde mi opravdu moc nosný nepřipadá. Naštěstí to ale není moc dlouhé, takže se to dá vydržet... "Nikdo mi neřekl pravidla!" ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Už z principu taková blbinka, která ale dokáže pobavit a nějaké to kouzlo Vánoc přiblížit (i když ne bezvýhradně… a vydaná zbytečně brzy s měsíčním předstihem). Dominuje jí zejména energická Pom Klementieff jako Mantis, ve dvojici s natvrdlým Draxem skvěle se doplňující. Příjemné připomenutí i předvoj trojky Strážců. 70 % ()

Zajímavosti (34)

  • Film měl původně obsahovat akční bojovou sekvenci, kterou se nakonec režisér James Gunn rozhodl vyřadit. (Tashi)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama