Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (276)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemný speciál, který neurazí, ale bohužel nijak výrazně nenadchne.  Režisér a scénárista James Gunn ví moc dobře jaký příběh chce vyprávět a využije tento speciál, aby si připravil půdu pro závěrečný díl Strážců Galaxie, a zároveň si natočil ulítlý vánoční speciál. Ve výsledku má tento speciál hodně silné emoce a reálně stojí na výkonu Pom Klementieff, která dostane nejvíce prostoru a taky příběh s její postavou nejlépe pracuje. Mantis má tady nějaký vývoj, se kterým se dá v budoucnu pracovat a Gunn to napsal parádně. A tím to bohužel končí. Pár vtipných hlášek, pár srandovních momentů a Kevin Bacon, jenž si dělá sám ze sebe srandu. Něco funguje, a něco mi zas přišlo nudné, zbytečně dlouhé nebo zbytečně na hraně. Strážci Galaxie: Sváteční speciál je fajn oddychovka, od které jsem čekal malinko více, na druhou stranu tady fungují emoce na sto procent, a to je taky dost důležité. PS: Animace Groota je tragická a vypadá hrozně. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Úsmevné, ale zbytočné. Taká vianočná reklama na Marvel. Nič dôležité neobsahuje no pripomenie sa že tu stále je. Únos Kevina Bacona rozťahaný na 45 minút, okorenený vianočnou atmosférou a dvoma hudobnými výstupmi čo mi sem vôbec nepasovali. Beriem to ako dlhšiu potitulkovu scénu k Strážcom Galaxie. Keby to beriem inak asi by hodnotenie bolo horšie. Takto som sa aspoň zabavil a nenašiel nič čo by ma vyslovene rušilo. Keď ale chcete od Marvelu expereriment ktorý je krátky a dá sa tiež brať ako špeciál, skúste radšej toto. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Ke Strážcům galaxie mám asi takový zvláštní vztah. První díl mi sedl téměř dokonale, druhý díl mě ale totálně nebavil. Kdežto jejich menší role v Avengers  - to mě potěšilo. Tento speciál je krátký, jako kdyby to byl nějaký pilot seriálu. První půle mě docela bavila, párkrát jsem se zasmál, hlavně díky skvělému Draxovi, kterého hraje Dave Bautista. Ke konci to mělo působit tak nějak nostalgicky, atmosférou vánočně, ale mě to moc nebralo. Nápad s Kevinem Baconem byl ale docela dobrý. Takže na 1 vidění to ušlo. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Přišlo to ve správnou dobu, jednak je před Vánocema a jednak se teďka objevil trailer na Strážce Galaxie 3. Tohle tedy beru jako spíš takovej dlooouhej trailer. Je to každopádně vtipný a jakožto fanoušek týdle potrhlý partičky sem spokojenej... Je to asi jedinej Marvelackej "film" ve kterrým neí žádnej záporák :o) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ty lidi co dávají 5 hvězd to přehánějí jako je to asi lepší než speciál Werewolf By Night, ale 5 hvězd je moc. Paradoxně scény na Zemi jsou lepší než scény ve vesmíru a jak se to přesune na vesmír je to slabší. Potěší Cosmo a jeden vtip s ním na konci dárek pro Draxe ,  Buckyho vibraniová ruka naopak Groot vypadá divně asi nejhůře ze  všech dílů strážců. Možná škoda, že na Zemi neletěla i Nebula mohlo být více srandy.   80 procent. ()

Zajímavosti (34)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama