Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme další marvelovskou antologii. Hodně mě I am Groot překvapil ale fakt je to krátký. Do 17 minut to máte zkouklé celé. Ale neurazí to i když je to hlavně pro děti a i dospělí se pobaví. Jde sice o takovou blbůstku ale sakra dobrou blbůstku dobře naanimovanou blbůstku a hlavně ty textury u samého Groota a nebo při výbuchu či dokonce u vody vypadají fakt hezky. Celkově bych I am Groot doporučil na 6/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[52%] Postavu Groota mám docela rád, ve Strážcích galaxie je tato postavička příjemným doplňkem, ale dělat z toho sólovku a ještě ke všemu s tak krátkými 3-4 minutovými „kraťásky“ ? Sem tam jsem se pousmál, ale celkově mě to moc nebavilo, kdyby z toho byl aspoň hodinový počin s nějakým příběhem, tak budiž. V páté epizodě mě aspoň potěšilo vidět toho mývala, jinak nic extra … Ale v rámci MCU jsem to musel vidět, aby mi něco souvisejícího z tohoto marveláckého vesmíru neuniklo. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Am Groot" je v podstate absolútne pohodový krátky oddychový seriál, ktorý vyčarí úsmev na tvári. A nepotrebuje k tomu veľa. Ja si dokonca myslím, že aj prvá epizóda je celkom vtipná. Ale uznávam, že spolu s tretím sú najslabším elementom. Za najlepšie považujem jednoznačne posledné dva, ktoré nedostanem z hlavy asi nikdy. A je fajn, že na moment sa tu objaví aj niekoľko iných postáv. Nie je to niečo, čo by bolo nejako prínosné v rámci MCU, ale na druhú stranu to ani nie je nutné. Ako ľahká oddychová záležitosť to svoj účel splní a ja som sa smial. Naozaj smial. Hodnotenie: A- ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Úsměvný skečík pro děcka. Animace je opravdu nádherná, to bez debat. Jednoduše: U první epizody jsem se nudil. U druhý jsem konečně rozsvítil svůj opičí mozek. U třetí mi zas vypadl z hlavy. U čtvrtý jsem ho sebral ze země a napasoval zpátky do dutky až skoro ke konci dílu a trošku se pousmál. U páté jsem si omylem čichnul k ředidlu při opravě svého hlemíždě, teda pardon hlemýždě, že jo? Už nevím. A také se trošičku pousmál. Děti, bacha! I přestože už nevím, co k tomu napsat (výše zmíněné můj zážitek popisují asi nejlépe), tak jsem si to celkem užil. Myslím si, že jako večerníček bude počin pro sirotky jako dělaný. Čisté tři. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvel to zkouší fakt všude a "seriál" si vysloužil i nejroztomilejší (když nepočítám Olsenku) Avenger. Seriál v uvozovkách proto, protože to není zrovna dlouhý seriál, za 20 minut máte hotovo. Je to spíš 5 kraťasů o tom jak Groot...bojuje s robotem na lodi...takovým tym robotem, co třeba myje okna, najde louži bahna a vykoupe se v ní, nebo najde pod kamenem minicivilizaci. Jestli je to pro nejmenší nevím, na ně je dílů málo a jsou krátký a pro dospělýho diváka je to o ničem. Je to to spíš takový doplněk to MCU, pro někoho zbytečný, pro skalní fanoušky další střípek do mozaiky. Animace je parádní. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se neobjevil název seriálu. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama