Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Zvládl jsem úvodních pětadvacet minut. Neviděl jsem Rebels, nevím ani, co to je. Tři ženské postavy, čert to vem. Ahsoka nudná jak nedělní mše, generálka vypadala fajn, škoda, že je zelená jak ropucha, a pak tu byla japonská komandérka s japonskou hudbou v pozadí, s japonskou kočkou (protože Japončíci šíleně maj rádi kočičáky) a rádoby japonský byteček plný anime. Všechny filmy a seriály od Star Wars 3 jsou za nic. A tohle je jasný příklad. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bída, bída, bída, prachsprostá bída. Kde vzali ta neherecká prkna? Taková dřeva, aby člověk pohledal. Z těch tří (!) ženskejch, co tu mají velký role, umí trochu hrát Rosario Dawson a ani to není žádná sláva. Fakt jsem měl problém to vůbec dokoukat. Ta Sabine a ta temná jedijka, či co to je, neumí hrát, jen se tváří drsně a nemají na to...nesympatické, neherecké holčiny. Takhle tu feminizaci fakt neprosadíte. :-D Kdybych věděl, že na tý kouli je otočný mechanismus, tak bych ten klíč odhalil sám během pár minut pomocí kombinací. :-D ()

Reklama

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MCU efekt, kdy prostě musíte vidět vše, co bylo před tím seriálem, na který se koukáte, abyste pochopili to, co se děje. Navíc mi připadá, že nikdo krom Ahsoky nefunguje tak jak by měl. Ahsoka je výborná a stačí ji jen, aby ji někdo dobře zahrál a bude vypadat "drsně".  Ovšem Sabine na mne působí jako Rey. Ano jsem neználek animovaného seriálu, ale to mě tady štve snad nejvíce. Uvidíme jak se to rozvine. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil mě úvod, navazuje na starou dobrou trilogii, a novou trilogii. (pro mě stále existuje jen 6 epizod, ani méně, ani více=). Ahsoka je super, souboj s roboty perfektní. Syndulla dobrý průměr. Ale zobrazení Sabrine Wren mě zklamalo. Herečka nesympatická, neodpovídá "clone wars" ani vzhledem ani povahou. Naprosto skvěle tebná Sithská Padawanka, copánek mně připomněl Aniho. Jinak milé překlapení, po Andoru konečně snad koukatelné pokračování (ale jeho kvalit nedosahuje, zatím) ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to neuvěřitelně dobré. Vizuálně to vypadá opulentně (narozdíl třeba od Manda), hudba šlape výtečně, má to ten správný SW feeling, závěrečné titulky jsou boží a strana záporáků působí správně zlověstně. JENŽE! Je to pořád projekt, který udělá radost hlavně fanouškům animovaných seriálů. Já je bohužel neviděl, proto nemám vztah k postavám a novinka se je sice snaží trochu představit, nýbrž nedostatečně. Pořád to patří k tomu nejlepšímu hranému, co se vyplodilo s Disneym u kormidla, ale kdyby to stálo více na vlastních nohách, jsem spokojenější. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Droid, který doprovází Ahsoku (Rosario Dawson), je Huyang. Je to Mark IV architect droid professor, který sloužil na jedijské korvetě třídy Paladin jménem Crucible. Tento droid zde sloužil celá tisicíletí a byl to průvodce mladých padawanů při jejich cestě k té první a nejdůležitější věci v životě Rytíře Jedi – stavbě světelného meče. Poprvé jsme ho mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Droidi, kteří napadnou Ahsoku (Rosario Dawson) v dathomirském chrámě, patří k tzv. HK-series assassin droid. Jejich prapůvod je ve Staré republice a poprvé jsme je mohli vidět ve hře „Star Wars: Knights of the Old Republic“. (Veskoslav)
  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama