Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to neuvěřitelně dobré. Vizuálně to vypadá opulentně (narozdíl třeba od Manda), hudba šlape výtečně, má to ten správný SW feeling, závěrečné titulky jsou boží a strana záporáků působí správně zlověstně. JENŽE! Je to pořád projekt, který udělá radost hlavně fanouškům animovaných seriálů. Já je bohužel neviděl, proto nemám vztah k postavám a novinka se je sice snaží trochu představit, nýbrž nedostatečně. Pořád to patří k tomu nejlepšímu hranému, co se vyplodilo s Disneym u kormidla, ale kdyby to stálo více na vlastních nohách, jsem spokojenější. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andor byl skvělý seriál ze světa Star Wars...ale nebyly to star wars. Boba byl zbytečný seriál o postavě ze Star Wars a Obi-Wan mizerný pokus o výplň prázdného místa v Star Wars. Mandalorian je načančaný fanservice pro děti....slepé střevo Star Wars. Ahsoka zatím působí jako solidní pokračování, pokračování, pokračování CW, Rebels a Star Wars. Takže za mě spokofajn...z hraných seriálů vyčnívá.  Zatím (po první epě), nabízí zajímavé postavy, pěkný vizuál a přestože je to pozvolné, tak i rozumnou porci všeho, co mě kdysi na Star Wars bavilo. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Recenze pro první dvě epizody) Před 15 lety se Ahsoka poprvé objevila ve filmu Klonové války, a nyní se konečně dočkala své vlastního seriálu. A tento seriál je pamlsek pro Star Wars fanoušky, protože opravdu působí jako Star Wars - Dave Filoni kombinuje styl původní trilogie, prequelů, jeho vlastního seriálu Povstalci, a do toho klasická inspirace samuraji i westerny. Postavy s Povstalců fungují v hrané formě skvěle, Rosario Dawson jako Ahsoka už se objevila ve dvou epizodách Mandaloriana, ale tentokrát má hlavní roli, a vede si skvěle. Natasha Liu Bordizzo v roli Sabine je zatím možná nejlepší novinkou z tohoto seriálu. Ray Stevenson (RIP) jako Baylan Skoll je rovněž fantastický. Příběh je nastaven skvěle, atmosféra funguje, vizuální efekty jsou výborné, snad jen dialog občas trochu drhne. Velice silný začátek. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli ultradementní finále čtvrté série Rebels, tak jste vlastně ve veké výhodě, protože ještě můžete doufat ve smysluplnost zápletky. Ten, kdo je s tím večerníčkem seznámený, bohužel ví, že admirála Thrawna a Ezru si na konci odnesly jakési létající vesmírné velryby (nebo možná sépie, who knows). Takže je samozřejmě naprosto logické, že po několika letech od této události je nalezena mapa k místu jejich pobytu v tisíc let starém chrámu nějakých čarodějnic. Možná budeme ještě s láskou vzpomínat na Obi-wana a Bobu Fetta. ()

Dero 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu casting... kohokoli v tomto seriálu. Vždyť tam nikdo (NIKDO) neumí hrát! Hlavní kladné postavy jsou veskrze nesympatické. Člověk má tendenci fandit sithům, kteří jsou jen nudní, ale ne až tak otravní. Dialogy jsou tak idiotsky blbé, že by na začátku seriálu měli ukazovat trigger warning kvůli možnému poškození mozku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Droid, který doprovází Ahsoku (Rosario Dawson), je Huyang. Je to Mark IV architect droid professor, který sloužil na jedijské korvetě třídy Paladin jménem Crucible. Tento droid zde sloužil celá tisicíletí a byl to průvodce mladých padawanů při jejich cestě k té první a nejdůležitější věci v životě Rytíře Jedi – stavbě světelného meče. Poprvé jsme ho mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Jména rytíře Jedi Baylana Skolla (Ray Stevenson) a jeho padawanky Shina Hatii (Ivanna Sakhno) nebyla vybrána náhodně. Odkazují na norskou mytogoii, kdy jejich jména Skoll a Hati jsou jména severských magických vlků, jejiž otcem je gigantický a mýtický vlk Fenrir, někdy nazýván Fenrisúlfr. V norské mytoplogii tito dva vlci honí slunce a měsíc (střídání dne a noci). (Veskoslav)

Reklama

Reklama