Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Dero 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu casting... kohokoli v tomto seriálu. Vždyť tam nikdo (NIKDO) neumí hrát! Hlavní kladné postavy jsou veskrze nesympatické. Člověk má tendenci fandit sithům, kteří jsou jen nudní, ale ne až tak otravní. Dialogy jsou tak idiotsky blbé, že by na začátku seriálu měli ukazovat trigger warning kvůli možnému poškození mozku. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoukáno tak nějak mám, a asi bych víc ocenil 5. sérii Rebels, normálně animovanou. Nemohu se zbavit dojmu že sleduju fanouškovský film. Režie je až na pár skvělých momentů poměrně generická, scénář nemastný neslaný (bolí mě to v souvislosti s Filonim), naprosto debilní konec a ve finále hloupé chování postav, kdy to zase vypadá že si postavy prostě neřeknou vše aby mohla vzniknout zápletka. Mohu ovšem pochválit fajn úvod, dobré herecké výkony a skvělou hudbu. Tam ale asi moje chvála pro první díl končí. Začátek zklamání, ale furt je to jen začátek, tak uvidíme. 4,5/10 ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka je zpět. Animované postavy v hraných podobách fungují. Je fajn vidět nejen opět Ahsoku se svými pohledy a úšklebky, ale i Sabine či Heru a číču. Doufám, že se objeví brzy i nějací chlapi (a nejen jako hologram), ale jako třeba Garazeb, který už se objevil v Mandalorianu. Zamrzely mě závěrečné titulky, že se neobjevily art worky. Ale závěrečná hudba a vizuál spíš připomněla Hru o trůny. Potěšili i malá camea čí přímý odkaz na animované Rebels ala obrázek postav. Jo a překladatelé jazyka, proboha, když prvně mluvíte, že se objevil Jedi nebo mluvíte o učedníku, nemůžete hned mluvit o Jediice či učednici či rytířce, když ještě není zřejmé jakého pohlaví je, i když se to tuší.... ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy sú preafektované a ich dialógy pôsobia veľmi hrane a neprirodzene. Droidi sa pohybujú a chovajú ako ľudia, prečo má každý bot svoje melodramaticke feelings? Prednosťou sú krásne close up scény na vesmírne lode a budovy. V tých záberoch už vidím ako sa budu predávať Lego modely. Tie detaily majú fakt zmaknute. Ináč, Obe Jedi aj Sith frakcie sú strašne OP plné deus ex machina schopností oproti ľuďom. Ako napr cez force prechádzať indiana Jones chodbami za pokladom, ktorý nemá zmysel tam aj tak schovávať *intensifies* nevyužitým potenciálom seriálu je absencia scén ako v The Boys alebo Invincible. Ak vyhrá niekto v súboji Jedi vs Sith tak je to vždy na jeden elegantný prepich srdca, pričom reálnejšie by bola nejaká fatality scéna ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to neuvěřitelně dobré. Vizuálně to vypadá opulentně (narozdíl třeba od Manda), hudba šlape výtečně, má to ten správný SW feeling, závěrečné titulky jsou boží a strana záporáků působí správně zlověstně. JENŽE! Je to pořád projekt, který udělá radost hlavně fanouškům animovaných seriálů. Já je bohužel neviděl, proto nemám vztah k postavám a novinka se je sice snaží trochu představit, nýbrž nedostatečně. Pořád to patří k tomu nejlepšímu hranému, co se vyplodilo s Disneym u kormidla, ale kdyby to stálo více na vlastních nohách, jsem spokojenější. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Jména rytíře Jedi Baylana Skolla (Ray Stevenson) a jeho padawanky Shina Hatii (Ivanna Sakhno) nebyla vybrána náhodně. Odkazují na norskou mytogoii, kdy jejich jména Skoll a Hati jsou jména severských magických vlků, jejiž otcem je gigantický a mýtický vlk Fenrir, někdy nazýván Fenrisúlfr. V norské mytoplogii tito dva vlci honí slunce a měsíc (střídání dne a noci). (Veskoslav)
  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)

Reklama

Reklama