Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Solverino 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 20 minut a musel to vypnout, začínám být na tyhlety automaticky generovaný pohádky starej. Směšný reálie a kulisy, směšné herecké (ne)výkony a celkově tragédie. Kde jsou doby původních Star Wars? Tohle je už pro mě nekoukatelné, rádoby kostými jako kdyby je šily postižené děti a režíroval to epileptik, strašná klipovitost, totální povrchnost a nereálnost (18ti letá "generálka") srandovní oblečky a mlácení se světelnejma trubicema... jak se mi tohle mohlo kdysi líbit? Fuj! Tohle už fakt ne. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm… pokud bych byl super velmi-obr-maxi generál na útěku (z neznámých důvodů - ale znělo to vážně) proč bych nechával někde mapu kde jsem? Nebo ta fialo-zrz-pipka na vznášedlo-motorce (však víte co myslím)… jako… rozepnutá bunda ji sotva vlaje… otevřená helma (bez jakéhokoliv náznaku tlaku vzduchu na xicht). Jako vím, že je to pohádka… ale tady zase někdo v životě neseděl na motorce :). Sem se zase rozjel… musím tu hlavu vypnout :D. Škoda ale, že ji nezapnul Filoni. Ta idiocie vystavění seriálu je nebetyčná. Ahsoka má bohatou historii v animáku Clone Wars. Nějakých 130 epizod (kde si mimochodem asi jen 3x šťeknul současný “hlavní robotí parťák” Ahsoky (!?). No… Ale hraná Ahsoka je vlastně pátá řada 5 let jiného ukončeného animáku Povstalci, (kde se vyskytla Ahsoka asi v 5ti epizodách ze 70). Jediná berlička je vlastně 13. kapitola Mandaloriana, díky které víme, že Ahsoka hledá nějakého “velkovezíra” (nevíme proč) a zlá teta ví kde je (nevíme odkud). Tohle je prostě scénaristická lobotomie. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jsem měla obavy, že začátek bude náročný na chycení se v ději. Ale vlastně to je úplně v pohodě. Jenom není čas na hloubku emocí na postavy minulé, bez vidění Povstalců. Ale jasan, je to napsaný tak, že se bez toho obejít dát. To by šel seriál sám proti sobě. A jak se první díl povedl? Moc! Cítila úplně všechno, co bylo zamyšlený k cítění. A co si budeme, ten vizuál je prostě krásný! ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli ultradementní finále čtvrté série Rebels, tak jste vlastně ve veké výhodě, protože ještě můžete doufat ve smysluplnost zápletky. Ten, kdo je s tím večerníčkem seznámený, bohužel ví, že admirála Thrawna a Ezru si na konci odnesly jakési létající vesmírné velryby (nebo možná sépie, who knows). Takže je samozřejmě naprosto logické, že po několika letech od této události je nalezena mapa k místu jejich pobytu v tisíc let starém chrámu nějakých čarodějnic. Možná budeme ještě s láskou vzpomínat na Obi-wana a Bobu Fetta. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela temná a atmosférická otevíračka ve stylu Rogue 1 a dalších moderně pojatých Star Wars stories poslední doby, která je trochu provoněná vůní dobrodružství Indiana Jonese se specifickými trademarky a artefakty. Oceňuji fakt, že se tvůrci vytasí hned s téměř všemi stěžejními postavami a i bez znalosti Rebels je to zatím docela zábava. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)
  • Droid, který doprovází Ahsoku (Rosario Dawson), je Huyang. Je to Mark IV architect droid professor, který sloužil na jedijské korvetě třídy Paladin jménem Crucible. Tento droid zde sloužil celá tisicíletí a byl to průvodce mladých padawanů při jejich cestě k té první a nejdůležitější věci v životě Rytíře Jedi – stavbě světelného meče. Poprvé jsme ho mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Clancy Brown si zopakoval svou roli jako guvernér Ryder Azadi, kterého daboval již ve Star Wars Povstalci (od r. 2014). Ze zmíněného seriálu je i mladý senátor Jai Kell, který se poprvé potkal s Ezrou na Imperiální akademii, aby se následně přidal k Povstání a působil jako buňka na Lothalu. (Veskoslav)

Reklama

Reklama