Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 2: V potu tváře (S01E02)

(epizoda)
  • USA Part Two: Toil and Trouble (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ashoka a generálka Hera Syndulla cestují do loděnic Nové republiky, kde učiní nečekaný objev. (Disney+)

Recenze (51)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvod druhej casti ma prekvapil tym, ze v subojoch s light-sabre vo svete SW doteraz sposobene zranenia, podobne tej, co sme videli na konci prvej epizody, koncili uplne jednoznacne a zrazu...meh. To by vsak epizoda nemohla skoncit tak "cool-ovo". :) ...padavka...pardon padawanka. ;) Fan-base vsak bude zrejme chrochtat blahom. Za mna slabucke, teda okrem CGI okolo "gulocky", ale hlavne vyrovnanost hromotlka a jeho sentiment k Jedi-om zaposobila. ()

Raid91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl byl o něco slabší než první ale jako začátek skvělý. Ale nemůžu si pomoct, cast Sabine mi nějak nesedí Hera je skvělá ale Sabine bych si představoval někoho jiného, no snad si mě získá jako v Rebels. Tak pro ty co rýpou... Sabine byla bodnuta na okraj břicha a důvod proč umí ovládat lightsaber je díky tréninku s darksaberem, když ji učil Kanan. Btw slyšet hudbu z Rebels tak to byly hotový zimomravky. ()

Reklama

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Qui-Gon byl probodnut přesně a hezky doprostřed břicha, Sabine na okraj oblasti břicha a když se dobře trefíte, tak defacto minete všechno důležité. Qui měl prostě smůlu. To bych více řešil 3. sestru:) Pomalu to začíná nabírat. A pokud umíte anglicky a víte název 1. knihy od Thrawnovi, co kdy vyšla, budete mít pěkný easteregg:) ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale občas v tom soundtracku, konkrétně minimálně v outru, slyšim skoro až melodii Pirátů z Karibiku, zejména pak Na Konci Světa. A což o to, je to spíš pocta pro Hanse Zimmera, protože druhej i třetí díl Pirátů z Karibiku je úžasnej všemi směry včetně hudby. On vždycky dokáže udělat tak neskutečně dobrej soundtrack, že to pozvedne celej film o řád výš ať už je sebehorší. Každopádně skvělý díl. Nejsem z toho ani náhodou tak odvařenej jako z Mandaloriana, protože to je královskej počin, ale pořád skvělý. Ach, pořád můžem jen snít, že by takovou kvalitu měla třetí trilogie :( ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přichází chladné vystřízlivění. Pro neznalé Clone wars to je možná trochu zmatené. Pro ty co znaní příběh, jsou zase trochu zklamaní. Je potřeba méně masové komerce a zjednodušování a více Andora. Zázračné uzdravení. Slabá Ahsoka, oproti nějakým rádoby neznámým Sithům. Proč mu nerozeskla meč? proč nepředvídala útok těch operátorů lodí. Nelogicky trapné. Hlavně že tam jsou srdcervoucí debaty, povzbuzování a dodávání sebevědomí. Tyhle kecy do SW nepatrí. To at si nechá Filoni k terepautům. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Poprvé se nám v hrané podobě ukáže tzv. Force Echo, kdy uživatel Síly může vyvolat obraz nebo vzpomínky místa pomocí Síly. (Veskoslav)
  • Brána Eye of Scion je taková slovní hříčka. Scion má v angličtině ekvivalent v podobě Heir, což je samozřejmě odkaz na první knihu „Heir to the Empire“ („Dědic Impéria“). (Veskoslav)

Reklama

Reklama