Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 2: V potu tváře (S01E02)

(epizoda)
  • USA Part Two: Toil and Trouble (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ashoka a generálka Hera Syndulla cestují do loděnic Nové republiky, kde učiní nečekaný objev. (Disney+)

Recenze (52)

Cardo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě lepší než první díl, sice pořád platí většina toho, co jsem psal u první epizody, ale ten závěr už měl tempo a byl docela záživný. Dark jedi jsou stále úplně top a kralujou seriálu, ale i Huyang se dere na vrchní příčky seznamu nejlepších postav seriálu. Závěrečná akce na Corellii dost dobrá, ale meč pana Marrocka mohl proletět někde jinde než přímo okolo Ahsoky a duel Ahsoky a Marrocka rozhodně mohl být lepší a delší. Docela se těším na další díl, protože je vidět, že má seriál vzestupnou tendenci (a hlavně už tady není žádné debilní probodnutí lightsaberem, které kdokoliv bez potíží přežije). Čas na Thrawna, 4* ()

Raid91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl byl o něco slabší než první ale jako začátek skvělý. Ale nemůžu si pomoct, cast Sabine mi nějak nesedí Hera je skvělá ale Sabine bych si představoval někoho jiného, no snad si mě získá jako v Rebels. Tak pro ty co rýpou... Sabine byla bodnuta na okraj břicha a důvod proč umí ovládat lightsaber je díky tréninku s darksaberem, když ji učil Kanan. Btw slyšet hudbu z Rebels tak to byly hotový zimomravky. ()

Reklama

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CGI na takové úrovni není dneska standardem ani u áčkové hollywoodské produkce. Hera Syndulla znovu ukazuje, že je to pravděpodobně nejlepší pilot z SW univerza, Sabine je tu více cool než v celých Rebels a Ahsoka a její souboje.. paráda. Zajímaví záporáci, děj pádí kupředu, výborný casting a neoddiskutovatelné produkční kvality. Pro mě ohromné překvapení a budu doufat, že laťka nastavená prvními díly se bude jen překonávat. ()

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně to přijde strašně sterilní a bez jakékoliv filmařské invence. Uvědomil jsem si to u scény, kdy Ahsoce utíká ten týpek s mečem, naskočí do lodi a vedle týpka stojí ta zlá bloncka a kouká na ni. Tam se nabízel zpomalený pohled na její oči, kdy se poprvé vidí s Ahsokou face to face, ale ono nic. Taky souboje jsou takovy plácání, žádny tríčky a má to tak rychly střihy a divny úhly, že není moc vidět choreografie. Zatím dávám průměr ale určitě lepší než Boba nebo třetí série Manda. Jo a to probodnutí taky nic moc, mohla ji třeba zranit na ruce nebo noze, né hned ji probodávat, kvůli tomu teď Qui-gon rotuje v Síle. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvod druhej casti ma prekvapil tym, ze v subojoch s light-sabre vo svete SW doteraz sposobene zranenia, podobne tej, co sme videli na konci prvej epizody, koncili uplne jednoznacne a zrazu...meh. To by vsak epizoda nemohla skoncit tak "cool-ovo". :) ...padavka...pardon padawanka. ;) Fan-base vsak bude zrejme chrochtat blahom. Za mna slabucke, teda okrem CGI okolo "gulocky", ale hlavne vyrovnanost hromotlka a jeho sentiment k Jedi-om zaposobila. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Poprvé se nám v hrané podobě ukáže tzv. Force Echo, kdy uživatel Síly může vyvolat obraz nebo vzpomínky místa pomocí Síly. (Veskoslav)
  • Když Morgan (Diana Lee Inosanto) otevře mapu, můžeme na pohyblivých okrajích zahlédnout siluety Purrgilů, zjednodušeně vesmírných velryb, které mohou cestovat hyperprostorem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama