Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimava cast. S par sermami, kde tvorcovia urobili dobre, ze sa inspirovali tymi "samurajskymi", aby dodali trosku doveryhodnosti a zvolnenia v zbesilom machani LED-pasikmi. Cele to vsak za mna tahal jednoznacne Ray Stevenston, na ktoreho "prejavenie" som cakal 4 epizody. :) Priemer. Klise s padavankou bolo uplne predvidatelne a malo posunut dej. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pinda pochopila, že zas taková kingoška není a konečně si vzala beskar a pistoli :D. Jinak velice slušná epizoda s jedním celkem zásadním failem: to si nemohla “kuličku” přitáhnout (odstrčit) pomocí síly a musela na ni šahat? Také celkem nechápu: “nikdo za námi nepoletí…”. Jako ono je víc “cestovních kroužků” na poskakování mezi galaxiemi? A pokud není potřeba, tak proč se s ním stavěli? Chápu tedy ty komentáře ostatních o “kopancích scénáře”. Za naprostou pecku považuji integraci i na “kmenové Star Wars”.  Pozn.: co je sakra Ezra? ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, přesně tak. Kdyby v minulém díle bylo to, co bylo v tohle první dvě minuty (alespoň ze strany záporáků), bylo by to víc konzistentní. Ale stejně byl díl skvělej stejně jako právě tenhle. A potom přijde top úplně všeho. Až jsem si říkala: A kam po tomhle klenotu? Prostě jsem na tu nádheru jenom zírala a zírala! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát si na své přišli i fňukalové, kterým chyběly světelné meče jak v Mandalorianovi, tak v Andorovi. Na tu čtyřicetiminutovou stopáž, musela padnout spousta zářivek. Milovníkům plechovky, se navíc v závěru této epky, jistě vybavila i poluční scéna, ve které se zjevil digi Luk. Mamičky nejspíš opět nestíhaly vytírat loužičky pod šťastnými nerdíky. Ale já to chápu a přeju jim to. Tedy tu radost. Já HO taky zase rád viděl. Ahsoka je o dost lepší SW seriál, než ten o upocené hlavě, nebo pouštním penzistovi. Postava Baylana i jeho Shinučednice se mi líbí moc a prudící robot je taky fajn. Ahsoku jsem měl v CW rád, tady na mě aspoň zatím, působí dost blazeovaně, až nezúčastněně. A Wren...ta by se hodila spíš do spolku plechových hlav. Zatím je nevýrazná a scény si pro sebe ukradla kočkoidni bloncka. Povedená epka. V tomto duchu a až do konce...a SW fanoušci nemají proč brblat. Oceňuji i to, že jsme teprve v polovině a děj se pomalu, ale jistě sune vpřed. Žádné přešlapování na místě jako ... . ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl s mnoha zvraty, Jen ten Anakin na konci vypadal moc mladě. Naopak tu bych očekával, že bude dědou v době, kdy se to odehrává. Vždy mě iritovalo, že Lucas digitalně zaměníl Force Ghosta původního herce za mladého Anakina v epizodě VI. Vždy jsem spíše doufal, že spíš zestáří, aby vypadal jako otec Luka a ne bratr. A tady ho ještě víc mladili. Tu uniká pointa proč. Tohle mělo smysl v Kenobim, kde to zase neudělali vůbec. Ale padlí Jediové jsou skvělí a divokost Shin až koreluje s fanatismem a ta postava mě neuvěřitelně baví. Hera v akci, rozpolocená Sabine. To je paráda. A jako bonus ty různé souboje mečů, které dávali smysl. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)
  • Rodina Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), klan Wren, jeden z nejstarších a vysoce postavených klanů byl vyhlazen během operace „Noc tisíce slz“. Proto nemůžeme vidět jejího čelního představitele, Ursa Wren, po boku Bo-Katen ve 3. sérii Mandaloriana (od r. 2019), přestože patřila mezi její nejvěrnější podporovatele. (Veskoslav)

Reklama

Reklama