Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl Ahsoky. Kdo nezná Clone Wars a Rebels, bude zmatený a nebude chápat Anakina a jeho přechody z mladšího jí, staršího já, Wadera apd. Ale to není chyba seriálu. Jak se říká neznalost neomlouvá. Ale pak tu samozřejmě vidíme odpady, pravě kvůli těmto věcem. Nádhera plná emocí a vše do sebe zapadá. Ahsoka konečně ukázala jiné stránky chování. Čím dál víc se mi líbí Hera. Její rebelství, ale i chování mámy. Je to hold stará dobrá Hera. A rozhovor s robotem je lahůdka. ()

hustle_sweat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabine je force sensitive , Jacen je force sensitive , KAŽDÝ JE FORCE SENSITIVE !   Flashbacky do klonových válek i souboje byli nádherné . Anakin měl ovšem ten uncanny digitální obličej , to ale nemění nic na tom že to je další filler kde polovina epizody je zaměřena na oblohu či objekt zatímco Ahsoka má zkřížené ruce.  Vážně doufám že se dočkáme vysvětlení kde jsou všichni force sensitive bytosti v době nového řadu. ()

Reklama

KiJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dobrý, ale nějak to neštymuje s filmy - vždyť Anakin nedosáhl na titul mistra, a tak nemohl mít padavana, a tak nemohl cvičit Ahsoku..... ale tento příběh je jak vidno jiný, to z jiného konce braný, to už jinde jsme....(asi se budu muset podívat na clonové války).  Na druhou stranu, to se jako budou seriály SW odvíjet jinak než filmové? ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl věnovaný Ahsoce. Teď opravdu konečně víme proč se to jmenuje Ahsoka a ne Rebels: the liveaction reboot that is terrible. Ne, myslím to vážně, v této epizodě prozkoumáváme období klonových válek, zjišťujeme něco o Ahsoky minulosti a co se děje. Zároveň je tady trochu toho CG bordelu a.k.a. Anakina. Mrzí mě posledních 10 minut, které byly k nevydržení a už jsem si přál aby to skončilo - vše co epizoda měla, si jednoduše vypráskala na začátku. Ale lepší. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to povedal, ze Jedi-ovia pred smrtou nevidia svetlo na konci tunela a neskoncia v "ocistci" ale u svojho majstra, kde "halucinuju". :) Kazdopadne vizualne zaujimavy diel s epickejsim zaverom, kde sa dozvieme, ako paradne vedia "velrybo-krakeny" "jump-nut" vesmirom. Inak sa nedeje nic na ziadnej dalsej dejovej linii, co je skoda. Inak, uz od druhej epizody si stale usmevne predstavujem, ze keby som si na hrud pripol blister plny ibalginov - mam asi najvyssi vojensky RANK v Novej Republike v StarWars univerze. :D ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)
  • Poprvé můžeme naživo vidět Kapitána Rexe, CT-7567. Během druhého flashbacku jej vidíme v modifikované zbroji, která se skládá z Phase I a Phase II. Hlas mu propůjčil herec Temuera Morrison. (Veskoslav)

Reklama

Reklama