Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A pak, že to nejde. Dodat fanoušům co mají na SW rádi, ale nevykrádat. Spíš vyplňovat prázdná místa a posouvat ať už dopředu, nebo do stran....prostě rozšiřovat SW universum všemi směry. To není totéž, jako parazitovat na originálu. Takže Filoni nezklamal. Old Star Wars byly vždy spíš kosmopohádky. V průběhu let se tomu někteří tvůrci snažili přiblížit, ba dokonce ten prokinder svět vypopředit  a jiní tu pohádkovost vytlačili a dodali dospělé drama (pro mě best way). Ahsoka se vrací ke kořenům, ale není infantilní...cílí hlavně na fanoušky CW(tzn. i na mě). Na ty, kteří chtějí pokračovat v příběhu o Anakinovi, resp. padavance, ve které jeho odkaz (i ostatních mistrů) přežívá. SW jsou prostě fenomén a jak vidno, i přes některé mizerné celovečeráky a zbytečné seriály, se tu a tam objeví i něco kvalitního(aniž by to bylo animované). Fanservice jako prase, ale v tom pozitivním slova smyslu. PS: Díky Filonimu vidíme, že ani Disney politika duté korporátní hlavy, nezabrání vzniku plně funkčních projektů. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smíšené pocity. Jednak hezké flashbacky a easter-eggy. Ale od setkání s Anakinem jsem přeci jenom čekal více. Ahsoka a Anakin spolu utrousili pár vět a mám v sobě nenaplněný pocit z jejich setkání. Zbytečně se točilo okolo Hery a Nové Republiky, jejíchž úloha byla v této epizoda naprosto zbytečná. Musím se na to podívat ještě jednou, ale podobné pocity jsem měl při seriálu Obi-Wan Kenobi, když se Vader po letech setkal s Obi-Wanem a taktéž si nic moc neřekli. Chválím ale závěrečný odlet s Purrgily. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka už bojuje s každým ako so seberovným, minule s temným majstrom a teraz so samotným Anakinom. It must be difficult to get out of this situation. Well, actually, super easy, barely an inconvenience. Oh really? Yeah, she just wins it all. Vraciame sa aj k veľrybam z minulej časti, kde si dáme az kolizne stavy bez škrabancov, všetko podla plánov a bez strát. Tak to funguje ked hráte na easy level. Ps: najhoršie boli tie Vaderovske záblesky Anakina, to už bolo fakt na ultra easy... ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jak se postupně seriál přelamuje ke svému závěru, tak si říkám, proč sakra tohle nebylo součástí nové trilogie? Místo plácání se s Novým řádem a větou "...somewhow Palpatine returned.", bychom měli jasnější propojení s minulými filmy (Ahsoka a Anakin) a navíc skvělého záporáka a úctyhodného nástupce Palpatina. Museli bychom ale asi dostat filmové přežvýkání Rebelů, protože jinak by to asi na většinu lidí působilo trochu odtažitě, jako teď seriál na mě. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka čelí démonom svojej minulosti a dostáva poslednú lekciu od svojho majstra Anakina Skywalkera. Zatiaľ Hera a pár republikových pilotov prečesávajú more v snahe nájsť ju. Herina rebélia bude mať ale na Corusante neblahé následky. Prevedenie: Nostalgia z "Klonových vojen" je neuveriteľná. Skoro ako zadok predstaviteľky Hery Sintuly. :) Vidieť Anakina z jeho padavankou je mokrý sen každého ortodoxného fanúšika SW. 85% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Poprvé můžeme naživo vidět Kapitána Rexe, CT-7567. Během druhého flashbacku jej vidíme v modifikované zbroji, která se skládá z Phase I a Phase II. Hlas mu propůjčil herec Temuera Morrison. (Veskoslav)

Reklama

Reklama