Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 6

Recenze (192)

Chen 

všechny recenze uživatele

Ahsoka je po Mandalorianovi a Andorovi dalším důkazem, že Star Wars aktuálně fungují lépe na "malé obrazovce". Samozřejmě udělá radost to, že některé původně animované postavy uvidíme v hrané podobě, ale největším kladem pro ně je to, že Ahsoce nechybí ona nepopsatelná atmosféra, kterou měly původní filmy. Ne, seriál není dokonalý, občas je tempo pozvolnější (což mi ale osobně nevadí) a některá příběhová rozhodnutí jsou sporná, ale přesto jsem spokojen, protože mi seriál připomněl, proč mám onu dalekou předalekou galaxii tak rád. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Určitě lepší než Obi nebo Boba. Ashoka ale hodně navazuje na seriály, které znám jen z doslechu. Tak nějak si jede to svoje aniž by myslela na nechápající diváky, kteří jsou spokojeni s akcí a výtečnými trikovými záběry, ale neudělali si domácí úkol. Nabízí tak spoustu super věcí včetně zombie Stormtrooperů nebo nakousává tajemství jiné galaxie. Osobně mi hodně vadily nepromyšlené detaily, kdy se některé věci dějí prostě jen aby dostaly charaktery tam kde je Filoni potřebuje mít. To že to nedává úplně smysl je věc vedlejších. Na pokračování se rozhodně těším. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dlouhé čekání se vyplatilo. Ahsoka je přesně taková, jak jsem čekal. Úvod je trochu pomalejší, ale druhý díl to nakopne. Někdo může vytýkat určité nelogičnosti, což beru, ale na to už si asi musíme ve světe SW zvyknout. Děj se odehrává po Mandalorianovi, tedy sedm let po pádu Impéria. Navazuje hodně na seriál Rebels, který jsem neviděl, ale nějak jsem se chytnul. Objevuje se tu pro mě pár nových postav, dost to zavání girl power. Ale to asi u toho seriálu můžeme čekat. zatím se mi to líbí a akce je dost. Celé se to zaměřuje na hledání admirála Thavna a na zběhlé jedie. Admirála nakonec najdou a dostanou se i do jiné galaxie. Akce je slušná, ale končí to dost otevřeně, tak snad se sto vysvětlí. Finále zrovna žádná velká pecka nebyla... Dostaneme i pár flashbacků s Anakinem. :) "Ze všech jediů, co jsem poznal, umíš nejméně používat sílu." :D ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Ahsoka mě bavila už v Clone Wars a v Rebelech coby animovaná postava. Natož pak, když se objevila v mandovi. Hned jsem věděl, že její samotný příběh nemůže být průser. Nu a průser to není. Je tedy pravdou, že nemít nakoukané animáky, tak se v postavách ztratím, takže opět se vyplácí celému kánonu věnovat pozornost, jinak vám to fakt nic neřekne. A pátá část, kdy jsme se dostali do Klonových válek - hraných!, i když jen na chvíli, tak musím uznat, že dát si celý seroš Clone Wars hraný, to by byl snad sen... ()

Karlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka Tano je určitě úžasná postava Star Wars, ale jak hodnotit SW seriál, kdy v posledních dvou dílech začnete nějak podvědomě fandit zlu? Negativní postavy jsou mnohem charizmatičtější a mají dokonalý náboj, zatímco parta intergalaktických hipíků v čele s perským princem budí spíše pubertální dojem… Že by jen generační kolize? Zamýšlím se nad tím, proč obdivuji Mandaloriana a Boba Fetta, zatímco Obi-Wan Kenobi s Ahsokou mne zanechávají s pozdviženým obočím… Závěrem musím říci, že pojetí Star Wars očima Dave Filoniho je báječné a držím mu palce v další tvorbě. Jo, Mary Elizabeth Winstead má hezký zadeček ;-)! ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Veškeré zboje klonových vojáků jsou vyrobené. Poprvé se tak nejedná o CGI a pokračuje se tak v trendu, který zavedl Obi-Wan (od r. 2022) s 501. oddílem v rámci Chrámu Rytířů Jedi. (Veskoslav)
  • Při uzavírání koule s mapou si můžeme povšimnout zeleného plamene. Je to odkaz na dathomirskou magii, která je probojena s Temnou stranou síly. (Veskoslav)
  • Stormtroppeři Thrawna (Lars Mikkelsen) již nejsou obyčejné jednotky Impéria, ale jsou tzv. Night Troopers. (Veskoslav)

Související novinky

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

21.08.2024

Část fanouškovské základny franšízy Star Wars následující novina rozhořčí, jinou část možná spíše potěší. Vedení Lucasfilmu hlasovalo pro zrušení potenciální druhé série seriálu Star Wars: Akolytka… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama