Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (192)

DaUr 

všechny recenze uživatele

Sympatičtější postavy na kladné straně a zajímavější na té záporné než v Mandalorianovi a celkově příjemné rozšíření Star Wars univerza i pro diváky netknuté Povstalci. Smutnou pravdou nicméně je, že toho obsahu je v poslední době prostě moc, a podobně jako v případě Marvelu se i zde vytratilo téměř veškeré kouzlo, které v minulosti z těchto sérií dělalo něco výjimečného. 1. série - 80 %. ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele

Další fanservice rychlokvaška, která sem tam potěší fanoušky Staré republiky (stavba lightsaberu, HK droidi, postava Baylana Skolla dává naději na dobře zvládnutou Kreiu při případné KOTOR adaptaci) a sem tam se jí něco menšího povede. Kdyby to mělo dvě hodiny, proč ne, ale takhle je každý záběr uměle prodlužovaný a postavy půlku seriálu strnule stojí a zasněně čumí, takže to začne být zanedlouho docela nuda. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně jediovských soubojů s nezajímavými postavami. Opravdu pro fandy animovaných seriálů ze světa Star wars může být Ashoka svatým obrázkem, ale pro mě to je naskočení do desáté řady seriálu, kde jsou z mého pohledu nezajímavé postavy. Možná, až se v nějakém filmu/seriálu sejdou všechny ty postavy Mandalorian, Ashoka a další. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Seriál Ahsoka se těžko hodnotí, jelikož to není tvorba určená mainstreamovému divákovi a i k tomu v hodnocení přihlédnu. Marketing byl víceméně lživý, když tvůrci říkali, že se na seriál budete moci podívat i bez znalosti jakékoliv tvorby... jelikož ta je k pochopení ději naprosto nutná. Rebels člověk bez znalostí Clone Wars i pochopil, byť mu plno narážek uniklo, ale tohle je už další projekt v řadě, kdy se skutečně dá nazvat pátou sérií právě zmíněných Rebels. Je jinak trochu komické, že v celém seriálu je mnohonásobně více soubojů se světelnými meči než v celé sequelové trilogii... a bohužel choreografie je strašná nuda. Taková postava Marroka je tu taky víceméně jenom proto, aby pár "cool" soubojů odbojoval, jelikož Filoni očividně neumí nebo nechce psát dialogy... všechno totiž řeší mečem a je jedno, zda je to mezi hrdinou a padouchem nebo hrdinou a vizí jeho mistra, kde byste nějaký hlubší dialog očekávali. Proti hereckým výkonům nic moc nemám, kdy mě spíše uchvátily nové postavy Baylana a Shin a potom pochopitelně Thrawn. Určitě je to funkčnější seriál než poslední řada MandaBoba Fett nebo Kenobi, ale má taky spoustu nedostatků. A nepřístupnost pro diváky je asi ten největší z nich. Hodnocení: 70 % ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okrem otvaraku a velmi slusnej 6tej epizode ostatne epizody scenaristicky i spracovanim dost vyrazne zaostavaju. Univerzum sice ponuklo par zaujimavych charakterov okolo Ahsoky, i na druhej strane okolo "odpadlikov", avsak pribehovka a i akcia ma casto nudila, ci vo svojej naivite az iritovala. Serial ponuka obcas velmi pekne CGI, to mi vsak nestacilo. Prakticky len pre fanusikov univerza. My ostatni si toho moc nenajdeme. Cajik a sklamanie po pociatocnom optimizme. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Jméno prvního kapitána Thrawna (Lars Mikkelsen) – Enoch (Henoch) má biblický význám. Je to ten, kterého si Bůh vzal na nebesa, aniž by zemřel. Jeho maska pak odkazuje na zlaté pohřební masky starých Řeků. (Veskoslav)

Související novinky

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

21.08.2024

Část fanouškovské základny franšízy Star Wars následující novina rozhořčí, jinou část možná spíše potěší. Vedení Lucasfilmu hlasovalo pro zrušení potenciální druhé série seriálu Star Wars: Akolytka… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama