Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (60)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 minut všechny kontrolky blikaly na maximum… tohle je podívaná, kde na prvním místě je reprezentovat (tak jasně, že hlavní postava nemá v reálném životě jasno co má mezi nohama jinak by roli nedostala), pak teprve přemýšlet (oheň v prostředí bez kyslíku!). A to už máme za sebou souboj jako by ho točil Steven Seagal (během posledních dvaceti let). Bravo tvůrci/scénáristé/režie… tedy jak vše podělat v jedné osobě. 15 minut… proč mám pocit, že tohle je BFLMPSVZ+ propaganda? A ještě jsem tam neviděl jediného bělocha… pak nastoupila na scénu zelená holá hlava aka manželkahrůzy co to upatlata… Tohle rozhodně není casting dle schopností. Tím pádem je jasné co bude následovat: vlký sen vize světa dle Leslye Headland. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney a jeho politika genderově vyváženosti. Jakmile je v hlavní roli žena, musí být ženou i tvůrkyně. A to i když k takové práci nemá kvalifikaci a z její profesní minulosti je zřejmé, že nemá předpoklady uspět. Leslye Headland se nejspíš zařadí do klubu dělohářek, které pouze naplnily kvóty. Po Eternals a Marvels tak došlo na Star Wars. Jedinou kvalifikací pro tvůrčí práci má být talent. Tato epizoda není úplně tragická, ale jako pilot by měla prvodiváky navnadit a fanoušky SW navíc potěšit. Vnímám až úzkostnou snahu nepodělat to, což tvůrkyni sice šlechtí, jenže tahle opatrnost z toho dělá průměrnou podívanou. Jediná má emoce se týká likvidace postavy, jejíž představitelka byla pro mnohé velkým lákadlem. Pokud se razantně nezmění styl vyprávění...resp. nedojde ke změně scénáristů a režisérů, očekávám podobně nijaký celý seriál. ()

Reklama

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh. Ako pilotná epizóda je to také priemerné z pohľadu hereckých výkonov aj náhľadom do zápletky. Nie je to nič super originálne, ani extra vťahujúce. Ten úvodný súboj dokonale sumarizuje celú epizódu - kŕčovité. Vizuálne samozrejme pekné a technicky zapadajúce do obdobia cca 100 rokov pred Skrytou hrozbou. Dokonca i hudba a prechody medzi scénami sú v takom retro štýle snažiace sa podobať na Lucasove filmy. Ale netreba lámať palicu hneď pri prvej epizóde, uvidíme ako sa to vykryštalizuje. 60% určite zaslúži. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ničím neurážející, ale bohužel to ani nemá čím zaujmout - bez silných postav a příběhu je to k ničemu, a to je zatím dost meh. Těšil jsem se že aspoň Carrie-Anne Moss tam něco uhraje... no tak asi ne. Ani žádné vizuálně eye-candy momenty, měřítko pořádné chybí, a přitom právě v tomhle jsem doufal že se budou moct díky settingu trochu urvat ze řetězu... V Ahsoce byly hned na začátku představené tři nové záporné postavy a každá z nich byla instantně nesmírně zajímavá, a až do konce měly lepší story arc než samotná hlavní hrdinka. A Ahsoka byla taky hned od začátku správně Star Watrsovsky epic - zajímavé planety ukazované v širokých celcích, obrovské Jedi chrámy, a k tomu hyperdrive ring pro Star Destroyer? How cool is that?! Acolyte vedle toho vypadá jako by se odehrával z půlky někde ve vedlejší vesnici, Republika tam má být na absolutním vrcholu síly a přitom je z toho vidět leda tak absolutně hovno. No snad jen zatím. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne zrovna nejsilnější začátek, ale v pohodě. Nejslabší je asi scénář - není špatný, jen zatím celkově působí tak trochu mdle a ne nějak napínavě. Asi mám po Andorovi trochu vyšší očekávání. Jinak seriál je vizuálně fajn, herci celkem dobří, a Vrcholná republika se z knih a komiksů na obrazovky přenesla úspěšně. 65 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama