Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (60)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne zrovna nejsilnější začátek, ale v pohodě. Nejslabší je asi scénář - není špatný, jen zatím celkově působí tak trochu mdle a ne nějak napínavě. Asi mám po Andorovi trochu vyšší očekávání. Jinak seriál je vizuálně fajn, herci celkem dobří, a Vrcholná republika se z knih a komiksů na obrazovky přenesla úspěšně. 65 ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Acolyte se nedala čekat podívaná na úrovni Manda, či Ashoky. Studio Disney si uvědomovalo, že tady nejsou žádné známé postavy a motivy, které známe z předchozích, věhlasnějších seriálech a po "neúspěchu" Andora nebyl ani rozpočet nijak štědrý. Což je znát jak na hercích, tak kulisách, v podstatě 90% scén se odehrává ve studiu. Zápletka pak zřejmě bude kopírovat filmové Star Wars, Palpatin nebyl prvním Sithským lordem. I když jde o nejslabší seriál ze světa Hvězdných válek, je to dobrá podívaná, která se asi studiu vyplatí více, než drahý Andor. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že má hlavní hrdinka dvojče, bylo zřejmé poměrně brzy, ale to vůbec nevadí. Že Mae někdo využívá (nějaký ten temný "silonoš"), je také jasné. Že na Jedie vyplave nějaká ta špína, je také už nasnadě a proč ne. I oni jsou jen lidi. Děj vcelku odsýpal, jeden by si ani nevšimnul, že se tam vlastně nic moc nedělo. Za mne zatím spokojenost za tři hvězďule. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh. Ako pilotná epizóda je to také priemerné z pohľadu hereckých výkonov aj náhľadom do zápletky. Nie je to nič super originálne, ani extra vťahujúce. Ten úvodný súboj dokonale sumarizuje celú epizódu - kŕčovité. Vizuálne samozrejme pekné a technicky zapadajúce do obdobia cca 100 rokov pred Skrytou hrozbou. Dokonca i hudba a prechody medzi scénami sú v takom retro štýle snažiace sa podobať na Lucasove filmy. Ale netreba lámať palicu hneď pri prvej epizóde, uvidíme ako sa to vykryštalizuje. 60% určite zaslúži. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 minut všechny kontrolky blikaly na maximum… tohle je podívaná, kde na prvním místě je reprezentovat (tak jasně, že hlavní postava nemá v reálném životě jasno co má mezi nohama jinak by roli nedostala), pak teprve přemýšlet (oheň v prostředí bez kyslíku!). A to už máme za sebou souboj jako by ho točil Steven Seagal (během posledních dvaceti let). Bravo tvůrci/scénáristé/režie… tedy jak vše podělat v jedné osobě. 15 minut… proč mám pocit, že tohle je BFLMPSVZ+ propaganda? A ještě jsem tam neviděl jediného bělocha… pak nastoupila na scénu zelená holá hlava aka manželkahrůzy co to upatlata… Tohle rozhodně není casting dle schopností. Tím pádem je jasné co bude následovat: vlký sen vize světa dle Leslye Headland. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama