Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (73)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako sorry, ale ta její ségra je prostě píča. To se jinak říct nedá. A může mi někdo doprdele vysvětlit, jak může kurva chytnout PEVNOST z šutru a kovu? Jak může jeden malej plamínek to celý zničit a VŠECHNY zabít? To je tolik sraček dohromady až mi to připomíná sequely. (Ach ty flashbacky na Filmstalkera 7,8,9, ty jsou golden. <3 ) A to neni zrovna dobrý. ()

DarthAthiss odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragédie. Tenhle seriál je opravdu odporný a troufám si říci, že je to nejhorší Star Wars projekt, který kdy byl. Zlaté Resistance. Cítím se znechuceně. Nedokážu příliš chápat, že je z toho někdo vysloveně nadšený. Nerozumím tomu, že SW fanoušci přestali být náročnějšího rázu. A to mi věřte, svého času pro mě bylo SW vším. Teď mi připadá, většina spolkne všechno i s navijákem, co má značku Star Wars a objeví se tam světelný meč. Děj této epizody je mimochodem nudný a ještě k tomu otřesný, postavy charakterem jednoslovně ploché, některé z nich jsou těmi nejhoršími, které nám po stránce kvality kdy tato téměř čtyřicetiletá značka nadělila. ()

Reklama

Oxik49 

všechny recenze uživatele

Čím dál víc pochybuji, že se od Disney ještě dočkáme nějakého důstojného filmu nebo seriálu z prostředí Hvězdných válek. Celá epizoda na mě působila jako kolosální LGBTQI+/65#mzX@ propaganda. Máme tu fanatickou sektu se stejnopohlavním mezirasovým a mezidruhovým plozením dětí, která je v těžké opozici vůči republice a jediům, jež byli od prvopočátku jakýmisi ztělesněními západní a svobodné civilizace... Vizuální stránka budí spíše dojem jakéhosi levného fantasy říznutého prvky sci-fi. Děj je až nechutně předvídatelný od prvních minut a žádné napětí, akce, hluboké myšlenky či zvraty v ději se prostě nekonají. ()

Comodore_1 odpad!

všechny recenze uživatele

Mají power of many. (sílu mnoha) ale power of one imbecile child jim zničí základnu. tupost nad tupost. doted mi nevadilo že jim hořela lod ve vesmíru a další věci. ale tohle je fakt odpad. Taky to jak obě sestry vznikly je dost zvláštní, protože takovou moc dosud v SW nikdo neměl (možná projev síly na základě jednání Dark Plagueise, ale žádný jedinec) ()

Jenda1cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako žádná sláva, ale zároveň mi tato epizoda nepřišla tak špatná. Spíš jsem nějak nepochopil, co udělali Jediové tak špatného, že z toho musel Jedi v minulém díle spáchat sebevraždu. Ale třeba jejich konání mělo větší význam ve spirituální rovině... Především, jako hlavní nevýhodu tohoto dílu vnímám příšerné herecké výkony. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama