Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (72)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K čomu vlastne táto epizóda bola? 90% jej obsahu už stihol byť prerozprávaný v predchádzajúcich dvoch epizódach. Zvyšných nových 10% sa týka pôvodu dvojčiat. Čarodejnice k SW patria, takže prečo nie. Vyzdvihnem opäť pekný vizuál, v tomto prípade masky a kostýmy, niečo čo v priebehu seriálu asi štandard nestratí. Podrobnosti záverečnej udalosti v epizóde sa ake ďalej mlžia. Pridáva to však na deji alebo na jeho mysterióznosti? Vôbec, keďže sme tam, kde sme aj boli. Túto epizódu si viem predstaviť buď ako hneď prvú, alebo ako flashback v záverečných častiach aj s patričným odhalením chýbajúceho zbytku. Ako E3 nedáva zmysel a tým pôsobí skutočne len ako zneužitie značky na inú propagandu. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda. Ok, nenapadlo mě, že to bude už v třetím díle, ale celkově je to vlastně jedno, ničemu to nic neubírá, a obsahově moc fajn. Jasný, je to něco, co by se mohlo shrnout ve vyprávění dvou postav během pěti minut. Ale proč jako? Koukám se na seriál, ne na film, tady je prostor. Ale kdo chce, tak si problém najde i tam, kde není. Jestli někdo nechápe, jak je možné, že začalo hořet, tak ať si sedne do obýváku a udělá si jako experimet táborák ve svém paneláku. Ale pokud to chce pořádný, ať použije tu stejnou směs jako Mae, ať to má zajímavější  ;) hodnocení dílu ale  chápu. Po světě chodí hodně smutných lidí  :( tak jsem zvědavá na zbytek, protože je evidentní, že se do toho dne ještě vrátíme  :) ()

Reklama

sn0wfl4ke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tahle epizoda, je celkem lobotomický zážitek i pro náctiletého. Jakoby, chápu, že targeted audience, nejsou dospělý, ale young adults, ale... Tohle je Phantom of menace úroveň, lobotomii a pak tomu budu tleskat nebo nevim. Dvě nejštědřejší hvězdičky co jsem na čsfd kdy dal a to za wookie jediho a panoramatické snímky. Scénář samotné dno! ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježiši, tolik ublížený hysterie. Je hrozný a zároveň poučný i zábavný, jak mašinerie hejtu tolik lidí předem zpracovala a oni teď hledaj sebemenší a místy opravdu směšný důvody, proč seriál nesnášet. Nenechte se jima zválcovat. Je totiž osvěžující, když na to jdou jednou Star Wars trochu jinak. Jasně, není to žádná dokonalá epizoda, sám jsem měl s pár momenty dílčí problémy, ale celkově mě prostě Akolytka baví a přijde mi svěží. Tahle část dodala větší váhu i těm předchozím a Nit (sic!) příběhu zajímavym způsobem rozvinula i víc zamotala zároveň. Sice tu bylo pár trochu neohrabaných scén, ale za to se Star Wars nepopravujou, to bychom mohli zahodit už Lucasovy originály, kde jich je habaděj. Další věc je, že lidi už jsou tak zblblí, že se rozčilujou nad věcma, který očividně nejsou žádný příběhový lapsy, ale jen zatím nevidíme celej obrázek situace, chybí nám důležitý střípky a očividně všechno není, jak se na nejprvnější pohled zdá. Autorka si s náma trochu hraje, to je záměr a zvolenej styl. Navíc dop*či, tohle neni superrealistický festivalový indie dokudrama, trochu vstřícnosti, benevolence a fantazie! Každopádně jestli tímto část ubulenýho fandomu definitivně dá Star Wars sbohem, bude to jedině dobře, už jsou stejně akorát strašně otravný. Spoiler: Star Wars byly tak trochu "woke" a progresivní vždycky. Poslechněte si Lucase. ()

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně prázdná a zbytečná hysterie davu. Acolyte rozhodně není nic převratného, ale rozhodně to ani není nějak diametrálně horší než Ahsoka, spíš lepší než Kenobi a rozhodně lepší než Bobbova knížka. Internet outrage mill zkombinovaný s bohužel často tradiční toxicitou SW fan base (což je oblíbená aktivita již od dob prequelů) se ale rozhodl, že tenhle seriál je ztělesnění všeho zla v dnešní době a tak tenhle díl má skoro o 30 pct míň než mizerný díl s plastovýma Vespama v Book of the Bobba Fett. Tam sice celý ten seriál udělal z Bobby nesmyslnou postavu, ale asi to nepůsobilo "woke", takže ok. 3 hvězdy za spíše průměrnější díl sám o sobě, 1 hvězda za kompenzaci realitě neodpovídajícího skóre. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama