Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (72)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecně nejsem fanoušek flashbackových a podobně laděných epizod, ale tohle byla výjimka. I když jsem milovník Jediů, tak se mi líbí, že byli prezentováni jako ti, kteří si jdou tvrdě za svým a často bez ohledu za následky. Je pravda, že motivace Mae může působit jako nelogická, ale je očividné, že není zrovna psychicky vyrovnaná, takže nakonec to, co ji žene kupředu je svým způsobem pochopitelné. A rozhodně si cením toho, že bylo k vidění víc z mytosu čarodějek. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem nějakého toho moderního čarodějnictví ve woke a Lbgtzeiofioef stylu a ono čarodějnictví tu je, ale dá se to zvládnout. :-D Zvěsti o tom, že tenhle díl překope vnímání Síly jsou úplně o ničem. SPOILERy. V podstatě jde jen o jakýsi čarodějnický lesbický kult, který vnímá a používá Sílu jiným způsobem, než jsme zvyklí...možná trochu kacířství v Republice, kde jsou Jediové strážníky Síly. Ono ani ty woke věci se tu nějak neřeší...aspoň ne v originále, titulky to místy dost zkreslují. A že se holky narodily bez otce? Holt matka toho kultu asi používá temnou magii z oddělení s omezeným přístupem...a je velmi naivní si myslet, že v celé historii vesmíru byl jen Plagueis tak mocný, že dokázal ovlivnit midichloriany a stvořit tak život. Takže za mě pohoda, docela mě to natáhlo na další díl, jen mi nesedělo, jak rychle ten chrám shořel (co použila Mae za tu hořlavou substanci) a jak vlastně došlo k výbuchu, který zabil ostatní ty čaroďky. ()

Reklama

gruvacek odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci (paní tvůrkyně) tvrdí, že zplodila něco dokonalého - tahle epizoda má být ztělěsněním oprese LGBT komunity. Už dopředu počítali s tím, že to bude šovinistickým, nevyzrálým mužským publikem zcela jistě hejtováno. Nejde jen o to, že je to prostě blbý...jde i o to, že je to hrozně neumětelsky napsaný, kinematograficky naprosto šedý...není už na čase, aby začali tvořit SW lidi co mají talent a né jen potřebu se realizovat? ()

DarthAthiss odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragédie. Tenhle seriál je opravdu odporný a troufám si říci, že je to nejhorší Star Wars projekt, který kdy byl. Zlaté Resistance. Cítím se znechuceně. Nedokážu příliš chápat, že je z toho někdo vysloveně nadšený. Nerozumím tomu, že SW fanoušci přestali být náročnějšího rázu. A to mi věřte, svého času pro mě bylo SW vším. Teď mi připadá, většina spolkne všechno i s navijákem, co má značku Star Wars a objeví se tam světelný meč. Děj této epizody je mimochodem nudný a ještě k tomu otřesný, postavy charakterem jednoslovně ploché, některé z nich jsou těmi nejhoršími, které nám po stránce kvality kdy tato téměř čtyřicetiletá značka nadělila. ()

sn0wfl4ke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tahle epizoda, je celkem lobotomický zážitek i pro náctiletého. Jakoby, chápu, že targeted audience, nejsou dospělý, ale young adults, ale... Tohle je Phantom of menace úroveň, lobotomii a pak tomu budu tleskat nebo nevim. Dvě nejštědřejší hvězdičky co jsem na čsfd kdy dal a to za wookie jediho a panoramatické snímky. Scénář samotné dno! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama