Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hořká pravda je odhalena. (Disney+)

Recenze (35)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mohla aspoň zčásti obhájit některé dosavadní pofidérnosti a dokonce i těch asi šest objektivních diváků utvrdit v názoru, že si tvůrci až takový hejting nezaslouží. Jenže to dopadlo spíš naopak. Vševysvětlující flashbacková epka byla kombinací nudy...protože tohle už jsme viděli a další přehlídky marnosti... podivného uvažování všech postav. Motivy Sola byly hloupé, dokonce až perverzní. Tak si chování jedie rozhodně nepředstavuji. A podobně neinteligencí oslizlé, bylo vlastně všechno v této epce. Velká nepovedenost, která si pokračováni nezaslouží. Leda bez Headland a se zaměřením hlavně na Joker Helmeta. Ta jedna hvězda je jen za Carrie-Anne Moss. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? Žumpu seriálu aka třetí epizodu znovu? Ne… fakt ne. Fakt bych nevěřil, že to samé co jsem už viděl jde natočit ještě hůř. Jako proč se trubka “zmrakovala” zpět do světelného meče? Proč rohaté lesbo-čarodějnici vůbec hráblo? Proč když je Trinity taková mlátička že “vzdáleně” odrovná tlupu lesbo-čarodějnic, se nechá ve finále vyřešit nožíkem břídilem jako je jogurt? Proč olihňák držel Silou most místo (mnohem lehčích) dvojčat? Ach… můj… Bože. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se konečně dočkala! Návrat do třetího dílu podle mě ještě víc rozdělí ty již rozdělené. Tolik otázek! Proč to bylo natočený takhle? Proč to nebylo jinak setříhaný do dvojdílu za sebou? Nebo jenom do jednoho dílu? Proč bylo vůbec třeba tohohle druhého dílu? Já si to užila. Tohle "z jiného pohledu a trochu tam přidáme" mě vážně potěšilo. Asi už méně ty, kteří po třetím dílu brblali u každé scény, protože tady se toho dost vysvětlí. Ale je možné, že pokud je v tom někdo opravdu hodně hluboko, tak fajn, možná jemu to nic nevysvětlí. Ale mě to prostě bavilo takhle natočené. Sice se vracíme do již viděného děje, ale zároveň se tam přidá něco nového, co dost věcí vysvětlí doplní a jo, pokud se vám nelíbilo (z rozumných důvodů!) to, co jste viděli napoprvé, tak tady zázrak ve vaší mysli nepřijde. Sakra, tuhle větu píšu letos už u druhého projektu! Třeba se podobně natočených věcí dočkám i do třetice  :)  ♡  ale vážně. Tohle se povedlo. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V celku mi to stále přijde zajímavý příběh. Jen teda to přeskakování dílů mezi přítomností a minulostí je takové jako na hovno. Ale dobře. Chování Jediů, jejich jednání, rozhodnutí... Takové zvláštní. Je docela prdel vidět Wookiee s detektorem nebo co to vlastně měl. Vypadalo to jak lovci pokladů. No ale okej. Pořád si říkám, je to období, které ve Star Wars nikdo nezná, tak kdo ví, jak to tehdy fungovalo. Tenhle díl byl takový z půlky vlastně kopií. Už jsme to jednou viděli, jen teď je tam o trochu více. Nějak mě strašně sralo, tak úplně chorobná nenávist té čarodějky.  Do zbraněěěě.... Ty pičo, to bylo komický. Chápu. Temná strana. Ale nějak mi to temné nepřijde. A i když jsem jednou psal, že nebudu řešit, když ta malá cuchta založila požár, tak co v té pevnosti vybuchuje? Dobře, budu se soustředit na děj. Docela pěkné mi přišlo ovládnutí Kelnaccy. Nikdy jsem to teda neviděl, ale proč ne. Pokládám si ale otázku, tak co tam teda dělá ten Qimir? Jaká je návaznost? Prostě se tu nachází dvě věci a nějak mi to nezapadá. Nějak ani teď nechápu toho Torbina. Nic tak extra vážného se nestalo, aby se nakonec sám dobrovolně otrávil. Jediné co mě napadá, že v něm dřímala temná strana, po tom incidentu, jak sám byl ovládnutý. Tak prostě ze strachu se zakonzervoval a nakonec prostě chcíp. No ale už je před námi poslední episoda této série. Posun téměř nikam. Docela tomu přestávám rozumět. Přijde mi to celé jako jedno velké vyprávění. Netvrdím, že příběh není zajímavý. To je. Ale.....visí nad tím spoustu otazníků. Uvidíme co nabídne poslední episoda. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počkat, to znova koukám na třetí díl? Jo, aha, oni jen využili aspekty zatím nejhoršího dílu a vypali jím další díl. Takže třetí díl byl vlastně úvod pro tenhle díl, a minulej díl byl tím pádem začátkem pro finále, to je zmatek...Viditelně je tohle jen část dílu, který někdo odstřihnul, aby z toho měl požadovaných osm dílů. Každopádně aspoň dovysvětluje, co se stalo, a opět přidává fajn akční sekvenci na závěr, která to teda zachraňuje. Ale mít teda osm dílů a z toho dva flashbacky...To značí určitou míru scénáristické zoufalosti. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama